Ouăle de yoni au devenit tot mai populare în ultimii ani. Cunoscute și sub numele de ouă de jad, ele sunt niște pietre prețioase ccreate pentru inserție vaginală. Oul intensifică energiile de vindecarea sexuală și este folosit, de asemenea, pentru vindecarea cu ajutorul cristalelor și pentru exerciții de tip Kegel. Pe lângă vindecarea sexuală, ouăle yoni ajută și la transformarea emoțională, fizică și spirituală, dar și la întărirea mușchilor vaginali.

Atât de multe femei se feresc chiar și de gândul că pot cumpăra și folosi un ou Yoni de cristal, de cele mai multe ori pentru că pur și simplu nu știu cum să folosească unul. Este suficient să spunem că nu am fost învățate cum să ne conectăm intim cu propriul nostru corp cu organele reproductive și nu energia și puterea noastră sexuală, dar vindecarea și puterea noastră feminină depind literalmente de asta.

 

 

Alegerea oului potrivit

 

Primul pas în călătoria ta cu un ou yoni de cristal, este să selectezi piatra care rezonează cel mai mult cu tine.

Mare: cel mai bun pentru începătoare, pentru cele care au avut nașteri vaginale multiple sau care se confruntă cu prolapsul

Mediu: ceea ce recomandăm celor mai multe

Mic: pentru practicienii avansați, necesită mult mai mult control și îndemânare

 

Jad: oferă o energie mai neutră, bună pentru toate

Cuarț roz: oferă o energie blândă și iubitoare, conectată la chakra inimii

Obsidian negru: elimină energiile negative și traumele

 

Iată un ghid pentru a folosi oul yoni, în mod corect...

 

Pasul 1:

Înainte de a introduce oul yoni în vagin, asigurați-vă că ați curățat corect oul folosind săpun și apă caldă. După aceea, puneți-l în apă fierbinte timp de aproximativ 8 până la 10 minute, iar apoi scoateți-l și lăsați-l să se răcească.

 

Pasul 2:

Odată ce oul este spălat, sterilizat și răcit, introduceți-l ușor în vagin, cu partea mai mare in sus. După ce ați făcut asta, începeți să îți contractați și relaxați încet mușchii vaginali. Acest lucru ajută la întărirea mușchilor vaginali. Puteți să-l introduceți fie pe jumătate, fie complet - este nevoie de sfatul unui expert.

Dacă l-ați introdus complet, puteți lăsa oul să se odihnească în interior timp de 15-20 de minute, să vă relaxați și să meditați profund, lăsând energiile cristalului să fie absorbite în numeroasele puncte Marma (puncte de acupunctură ayurvedice) care se află în interiorul yoni. Concentrează-ți energia pe respirație și pe mișcarea burții care se ridică și coboară în ritm ușor.

Totuși, fiți foarte atente cu el și folosiți-l doar după ce v-ați informat înainte și aveți acordul unui expert sau al unui ginecolog.

 

Pasul 3:

După ce l-ați folosit, spălați-l în același mod în care l-ați spălat înainte de a-l folosi și depozitați-l într-un loc uscat și sigur.

 

Beneficii și dezavantaje

Se crede că are proprietăți vindecătoare și spirituale. Și da, având în vedere că pentru a-l insera este nevoie să faci exerciții Kegel, în cele din urmă îți întărește mușchii pelvieni. Printre alte beneficii se numără reducerea incontinenței, reducerea riscului de prolaps uterin, o aderență mai puternică în timpul actului sexual și, în cele din urmă, orgasme mai puternice.

 

Un cuvânt de precauție: Dacă, totuși, nu este folosit în mod corespunzător, oul poate provoca, de asemenea, o oarecare tensiune în mușchii pelvieni, ceea ce ar putea duce la o tensiune intestinală, spasme musculare și dureri lombare și abdominale. Prin urmare, este esențial să fii bine informată despre acest procedeu înainte de a-l folosi. Este întotdeauna mai sigur și ideal să cereți sfatul unui antrenor holistic sau al ginecologului dumneavoastră înainte de a-l utiliza.

Găsiți un astfel de ou pe site-ul nostru -> https://www.hathorbooks.ro