Martie este una dintre cele mai intense luni din 2023, datorită tuturor aliniamentelor cosmice rare și spectaculoase la care vom asista. De asemenea, martie pavează drumul spre sezonul Eclipselor, care va începe în Aprilie.

Adunarea tuturor acestor energii cosmice va aduce transformare, schimbare și evoluție care ne va lovi la nivel sufletesc. Este un moment de epurare intensă în care ne eliberăm de ceea ce e vechi și primim ceea ce e nou.

Prin toate aceste cicluri, martie ne va aduce și un puternic portal de vindecare, prin alinierea lui Jupiter și Chirion în Berbec.

Jupiter + Chiron: un portal puternic de vindecare

Jupiter este planeta expansiunii și abundenței iar Chiron este un asteroid cunoscut și ca Vindecătorul Rănit. Atunci când se vor întâlni, pentru prima dată după 12 ani, între 9-15 martie 2023, se va deschide un puternic portal, ajutând la aducerea unor energii intens vindecătoare în cele mai adânci colțuri ale minții, corpului și sufletului nostru.

Această vindecare intensă ne va zdruncina din temelii, creând trepidații în întreaga noastră ființă. Acest moment de vindecare profundă va netezi colțurile ascuțite ale rănilor pe care nu credeam că le vom vindeca vreodată.

Acele dureri, acele lucruri pe care credeam că nu le vom vindeca și că nu le vom uita vreodată, se vor atenua, se vor topi, vor dispărea și vor fi înlocuite  de unitate, o înțelegere mai profundă, compasiune și putere.

Acele răni și cicatricii de luptă vor căpăta o nouă viață, ducându-ne într-un loc în care nici nu visam înainte să ajungem vreodată . Acele răni și cicatricii de luptă își vor dezlănțui propria putere, iar asta ne va ajuta să ne conștientizăm pe deplin potențialul.

Așteaptă-te să aibă loc vindecări miraculoase; așteaptă-te să se nască frumusețe din cele mai întunecate colțuri; așteaptă-te să vezi chiar și cea mai mică sclipire de speranță cum se naște din disperare.

Având în vedere că Jupiter și Chiron se întâlnesc o dată la doar 12 ani, această energie este una la care meriți să te deschizi.

Rămâi deschis pentru a primi darurile vindecătoare care îți stau la dispoziție. Deschide-ți inima și mintea, și nu uita că poți găsi frumusețe chiar și în cele mai întunecate unghere ale tragediei. Chiar și după coșmarurile prin care ai trecut, vei găsi o cale în care există bunătate.

Jupiter și Chiron în Berbec

Jupiter și Chiron se întâlnesc în înflăcăratul semn al Berbecului, iar asta ne îndeamnă să conștientizăm că rănile fac parte din viață și, poate chiar, parte din destinul nostru.

Energia Berbecului este înflăcărată, independentă, curajoasă, antreprenorială și îndrăzneață. Este aproape normal ca acest spirit aventuros să întâlnească răni, greșeli și greutăți. Viața bine trăită vine cu neplăceri.

Nu putem simți durere dacă nu am simțit plăcere. Nu ne putem simți triști dacă nu știm cum este adevărate fericire. Nu putem avea succes dacă nu facem greșeli.

Chrion în Berbec ne reamintește că, prin rănile noastre învățăm, creștem, ne maturizăm, ajungem la o variantă a noastră mai deplină.

Este posibil ca unele răni să ne slăbească însă, în timp, aceste răni tind să ne facă din nou întregi. Poate nu așa cum eram înainte, însă într-o manieră mai trează. Poate într-o manieră ce ne face să fim mai mult cine avem nevoie să fim.

Jupiter are darul de a crește tot ceea ce atinge. Este cunoscută ca planeta abundenței întrucât prezența sa poate amplifica lucrurile care necesită atenția noastră. Jupiter ne face să ne concentrăm pe imaginea de ansamblu și să nu mai fim blocați în mărunțișuri.

Pe măsură ce Jupiter a călătorit prin Berbec, ne-a intensificat unele vise și dorințe, arătându-ne unde avem nevoie de mai mult curaj și care este scopul sufletului nostru.

În timp ce Jupiter și Chiron se întâlnesc în acest semn de foc, este posibil să ne simțim expuși. Este posibil să simțim cum ies unele răni la suprafață pentru a fi observate, ascultate și acceptate. Acest portal de vindecare este extrem de puternic și este posibil să necesite implicare din parte noastră pentru a sta, a fi și a descoperi.

Lucrând cu portalul vindecător al lui Jupiter și Chiron

Chiron tinde să aducă răni ce fac parte din destinul și drumul nostru în viață. Rănile pe care Chiron le aduce, adesea nu sunt produse de noi, și nu sunt ceva ce am fi putut preveni.

Poate, știind asta, te va ajuta să elimini o parte din vinovăție, rușine și vină ce vin din rănile dureroase pe care poate le purtăm cu noi.

Jupiter ne ajută să ne concentrăm pe părțile pozitive. Ne ajută să vedem luminița de la capătul tunelului și ne arată cum să profităm la maxim de situația în care ne aflăm. Jupiter dă lucrurilor o perspectivă pozitivă așa că, dacă treci prin ceva dificil, rămâi deschis spre asta.

Uneori lucrurile nu pot fi îndulcite însă, conștientizarea întunericului ne poate ajuta să punem întrebarea – Acum ce urmează? Și poate că, atunci când ne imaginăm ce urmează reușim să adăugăm și un pic de speranță, un pic de fericire și un pic de dragoste în ceea ce face,.

Poate că putem accepta ideea că, deși suntem răniți și învinețiți, tot merităm să trăim o viață frumoasă. Încă putem continua și putem găsi fericire, speranță și însemnătate în viețile noastre.

Întâlnirea lui Jupiter și Chiron în Berbec, aduce o minunată oportunitate de a primi vindecare în toate ariile vieții noastre în care avem nevoie, și nu uita că rănile noastre, așa dureroase cum sunt, pot fi combustibilul pentru o viață mai trează.

Sursa: https://foreverconscious.com