Echinocțiul din 20 martie 2023, va aduce un moment de stabilitate și echilibru; ne vom întoarce la punctul zero în timp ce ne vom bucura de același număr de ore din zi și din noapte.

Se spune că, de echinocțiu vălul dintre dimensiuni se subțiază iar câmpul energetic al Mamei Pământ se mișcă în armonie perfectă, permițându-ne să ne scufundăm adânc în energia echilibrului și reînnoirii.

Echinocțiul din martie coincide și cu începutul sezonului Berbecului și, întrucât Berbecul este primul semn al zodiacului, tot el aduce și începutul anului astrologic, dând startul unei noi aventuri în jurul Soarelui.

De asemenea, echinocțiul aduce și începutul primăverii, în emisfera Nordică și a toamnei în cea sudică.

Combinația dintre toate cele menționate fac ca echinocțiul din martie să fie o zi potentă pentru a ne alinia în armonie cu sinele nostru superior, concentrându-ne pe reînnoire și crearea echilibrului.

În perioada acestui echinocțiu este posibil să ne simțim chemați să germinăm și înflorim, sau să ne retragem în interior.

Îmbrățișează locul în care te afli în acest moment și nu uita că, așa cum sezoanele se schimbă, la fel se schimbă și circumstanțele noastre. Iar în perioada echinocțiului din martie 2023, orice este posibil!

Astrologia echinocțiului de primăvară 2023

În această perioadă, nu avem nici o planetă majoră în mișcare retrogradă. Iar asta înseamnă că avem unele energii puternice care ne ajută să facem lucruri, să înaintăm și să progresăm.

Chiar înainte de echinocțiu, pe 17 martie, Marte, guvernatorul Berbecului și planeta asociată cu acțiunea și motivația, își va părăsi umbra post-retrogradă, trimițând un impuls de energie pe cerurile cosmice.

Apoi, la scurt timp după echinocțiu, vom ave Luna Nouă în Berbec pe 21 martie, iar asta va debloca unele oportunități incredibile pentru noi începuturi și setarea obiectivelor.

În general, Luna Nouă în Berbec este una dintre cele mai potente luni din an pentru setarea intențiilor și plantarea semințelor pentru viitor, iar în acest an, ne sunt dăruite două Luni Noi în Berbec, acesta din 21 martie și o alta pe 19 aprilie, cea din urmă aducând și o puternică Eclipsă Solară de Lună Nouă.

Luna Nouă în Berbec din martie va deschide drumul pentru energia Eclipsei de luna viitoare. Ne va ajuta să ne pregătim pentru noul capitol care este predestinat să se întâmple. Ne va reîncărca și reînnoi din interior, pentru a fi pregătiți să mergem pe acest nou drum ce ni se deschide.

 

Lucrând cu echinocțiul din martie

Pentru a îmbrățișa toate aceste energii folosește echinocțiul din martie pentru a canaliza energia echilibrării. Folosește această energie pentru a te întoarce la punctul zero, acolo unde ești stabil, sigur și întreg în persoana ta.

Folosește energia echinocțiului din martie pentru a aduce echilibru în rutina ta zilnică, în dieta ta și în felul tău de a fii. Observă unde lucrurile sunt dezechilibrate și lucrează pentru a aduce ușurință și armonie în acele zone.

Petrece timp în natură, absorbind razele armonioase ale câmpului energetic, și conștientizează că noi oportunități sunt la orizont. Setează intenții, vizualizează ceea ce îți dorești să atragi și fii deschis.

În continuare, luna aceasta este plină de noi începuturi iar echinocțiul este catalizatorul acestora. Energia creației este la cote maxime, așa că menține-ți vibrația crescută, inima deschisă și mintea liberă.

Sursa: https://foreverconscious.com