În perioada în care Mercur va avea mișcare retrogradă în Taur, între 21 aprilie și 14 mai, pare că Universul ne îndeamnă să încetinim și să ne uităm mai atent la viețile noastre. Taurul este un semn asociat cu lumea materială, prin urmare este posibil ca în această perioadă să ne concentrăm mai mult pe pasiunile noaste, pe finanțe și pe rutina noastră zilnică.

Această retrogradare poate influența toate semnele și este posibil să aducă dificultăți neprevăzute, cum ar fi o cuminicare precară sau regres tempora, ce ne poate dezechilibra.

Mercur retrograd în Taur nu este pentru cei slabi de inimă. Este un carusel emoțional ce ne poate face să ne simțim epuizați și frustrați. Însă, dacă o abordăm cu deschidere și curiozitate, vom putea ieși în final mai puternici și mai autentici în relațiile și viețile nostre.

 

Cele mai bune afirmații pentru Mercur retrograd în funcție de zodie

 

Berbec

În perioada în care Mercur e retrograd în Taur, conștientizez că pot întâmpina dificultăți în relații din cauza neînțelegerilor și a comunicării greșite. Ca și Berbec, asertivitatea și stilul meu direct de comunicare poate intra în conflict cu energia încăpățânată și stabilă a Taurului ce plutește în aer. Însă, privesc asta ca pe o oportunitate în care să îmi dezvolt empatia și răbdarea în interacțiunile mele cu ceilalți. Ascultând atent și comunicând clar și cu bunătate, pot trece peste orice obstacole și pot crea legături mai profunde cu cei din jurul meu.

Dacă vezi 11:11, 33 sau 444 este un semn că va exista o schimbare importantă în comunicare și vești bune neașteptate.

 

Taur

Îmbrățișez dificultățile și oportunitățile pe care le aduce Mercur retrograd în Taur. Ca un taur, îmi conștientizez natura practică și împământenită, în același timp primesc întorsăturile și răsturnările pe care acest eveniment astrologic le poate aduce. Sunt deschis spre schimbările din relațiile mele și îmi doresc să creez conexiuni mai profunde cu cei ce se aliniază cu valorile mele. Îmi recunosc valoarea și îmi recunosc abilitatea de a crea stabilitatea și siguranța pe care mi-o doresc. Voi ieși din această perioadă mai puternic, mai înțelept și mai conectat cu țelurile și visele mele.

Dacă vezi 12:12, 333 sau 444 este un semn să ieși din zona ta de confort – ești ghidat și protejat.

 

Gemeni

Ca nativ al zodiei Gemeni, sunt adaptabil și versatil, pot naviga fără efort prin întorsăturile și schimbările  pe care le aduce Mercur retrograd. Îmbrățișez oportunitatea de a-mi aprofunda relațiile și de a întări legăturile cu cei dragi. Balansez dorința mea de libertate și independență cu dedicarea pentru dragoste și conexiuni. Îmi îmbrățișez capacitățile naturale de comunicare și le folosesc pentru a mă exprima deschis, cu empatie și claritate. Voi ieși din această perioadă cu relații mai profunde și mai satisfăcătoare care se aliniază cu dorințele și valorile mele cele mai profunde.

Dacă vezi 10:10, 555 sau 66 este sun semn ca urmează o mare schimbare pozitivă și armonioasă în relațiile tale.

 

Rac

Ca nativ al zodiei Rac, am încredere în puterea intuiției mele și în înțelepciunea mea interioară pentru a naviga orice dificultăți sau oportunități va aduce Mercur retrograd. Îmbrățișez energia progresului încet sau sigur, conștientizând că natura mea răbdătoare și persistentă mă duce spre succes. Ca îngrijitor natural, cunosc importanța prioritarii îngrijirii de sine și a bunăstării mele emoționale. Creând un mediu pașnic și armonios, atrag noroc, prosperitate și binecuvântări. Îmbrățișez această energie pozitivă și manifest abundență în toate ariile vieții mele.

Atunci când vezi 14:14, 66 sau 777 setează o intenție și ai încredere că se va manifesta cu ușurință.

 

Leu

Sunt deschis și receptiv la veștile și pozitivitatea bruscă și magnifică din toate ariile vieții mele. Am încredere în Univers că va aduce oportunități pentru creștere și abundență în perioada cestui Mercur retrograd. Sunt încrezător și optimist, și știu că orice dificultăți pot fi depășite cu putere și perseverență. Îmi prioritizez relațiile și mă dedic pentru a crea conexiuni puternice și iubitoare cu cei apropiați. Sunt recunoscător pentru dragostea pe care o primesc și o dau cu libertate și generozitate. Primesc schimbările pozitive și posibilitățile incitante care sunt în drum spre mine.

Dacă vezi 16:16, 777 sau 88 înseamnă să îți urmezi inima și să ai încredere că visele tale vor deveni realitate.

 

Fecioară

Ca nativ al zodiei fecioară, mă eliberez de tendința mea de a gândi prea mult și de a intra în paralizie analitică în perioada în care Mercur e retrograd. Am încredere în intuiția și înțelepciunea mea interioară să mă ghideze spre pace, armonie și liniște. În această perioadă, prioritizez dragoste și îngrijirea de sine și mă concentrez pe vindecarea și hrănirea minții, trupului și sufletului meu. Am încredere în aranjamentul divin al Universului și mp eliberez de orice atașament față de rezultate, știind că totul se va desfășura exact atunci și așa cum este menit să fie. Sunt recunoscător că intențiile mele se manifestă și visele mele devin realitate.

Dacă vezi 12:12, 66 sau 888 este un semn să rămâi optimist căci norocul, prosperitatea și schimbarea pozitivă sunt pe drum.

 

Balanță

Sunt deschis pentru schimbările și întorsăturile pozitive din timpul acestui Mercur retrograd. Comunic direct și cu claritate, creând încredere și loialitate în relațiile mele. Îmbrățișez schimbarea cu ușurință și găsesc echilibrul în toate ariile vieții mele. Intuiția mea este puternică și mă ghidează spre abundență și succes. Sunt plin de pozitivitate iar energia mea atrage pozitivitate înapoi la mine. Sunt un co-creator puternic al realității mele și am încredere că Universul lucrează în favoarea mea pentru a-mi aduce prosperitate și împlinire dincolo de visele mele cele mai îndrăznețe. Sunt recunoscător pentru toate binecuvântările ce îmi apar în cale.

Dacă vezi 10:10, 55 sau 777 este un semn să te desprinzi de trecut căci va începe un nou capitol incredibil de pozitiv.

 

Scorpion

Am încredere în puterea intuiției mele și a puterilor mele de clarviziune pentru a mă ghida prin acest Mercur retrograd în Taur, cu pasiune, profunzime și încredere. Îmi îmbrățișez emoțiile ascunse și adâncimile ființei mele, permițându-le să mă ghideze spre transformare și creștere pozitivă. Am încredere că Universul îmi va dezvălui misterele și secretele sale și am încredere că tot ceea ce este menit să se întâmple pa apărea la momentul perfect. Înaintez cu încredere și credință, știind că înțelepciunea mea interioară mă va conduce spre țelurile mele cele mai înalte. Îmbrățișez schimbări pozitive și binecuvântări neașteptate.

Dacă vezi 11:11, 222 sau 88 este un semn că ești în aliniament cu abundența. Succesul și prosperitatea financiară.

 

Săgetător

Am încredere în Univers să mă ghideze spre noi începuturi și să elibereze vechi tipare ce nu îmi mai sunt de folos. Sunt deschis spre oportunitățile ce mi se prezintă în timpul acestui Mercur retrograd și sunt răbdător în timp ce dorințele și visele mele cele mai profunde se manifestă în realitate. Am încredere în coordonarea Universului știind că acest retrograd marchează sfârșitul unui ciclu și începutul unui nou capitol plin de abundență, aventuri și transformări. Sunt recunoscător pentru lecțiile și binecuvântările pe care mi le aduce această perioadă, știind că totul se întâmplă cu un motiv. Sunt entuziasmat să văd ce îmi va aduce viitorul.

Dacă vezi 111, 19:19 sau 99 amintește-ți să rămâi concentrat pe visele și țelurile tale – sunt pe cale să se manifeste!

 

Capricorn

Sunt puternic, de încredere și am încredere că Universul mă va ghida prin orice dificultăți în comunicare ce pot apărea în această perioadă. Îmbrățișez oportunitatea de a-mi revizui țelurile și valorile și sunt deschis spre transformarea pe care o aduce această perioadă. Am încredere în planul divin și știu că totul se va desfășura la momentul perfect. Comunic clar și cu răbdare și știu că relațiile mele se aprofundează și se întăresc în fiecare zi. Sunt recunoscător pentru dragostea și loialitatea celor din viața mea și știu că sunt creatorul puternic al realității mele.

Dacă vezi 101, 12:12 sau 1234 adu-ți aminte să ai răbdare – o întorsătură extrem de pozitivă se apropie!

 

Vărsător

Am încredere în planul divin și știu că totul se întâmplă pentru binele meu suprem. Mă eliberez de orice frică și îndoială și am încredere că Universul mă ghidează spre visele mele. În perioada acestui retrograd, sunt deschis spre noi oportunități și experiențe chiar dacă mă îndeamnă să ies din zona mea de confort. Am încredere că neînțelegerile și comunicările greșite sunt oportunități pentru creștere și spre o mai bună înțelegere. Sunt un creator puternic și manifestator și cred că intențiile și dorințele mele se vor manifesta în realitate în timpul divin perfect.

Dacă vezi 111, 11:11 sau 77 amintește-ți să setezi intenții clare și să te aștepți la realizări extrem de pozitive.

 

Pești

Sunt o ființă fără limite iar visele și dorințele mele sunt valide iar eu am abilitatea de a le manifesta. Imaginația mea este o unealtă puternică cu care îmi creez realitatea pe care vreau să o trăiesc. Am încredere că Universul lucrează mereu în favoarea mea și că cele mai profunde dorințe devin realitate. Îmi îmbrățișez natura sensibilă, intuitivă și romantică, știind că aduce magie și frumusețe în viața mea. Sunt recunoscător pentru abundența de dragoste, fericire și împlinire ce mă înconjoară și primesc infinitele posibilități și oportunități pe care Universul mi le-a pregătit.

Dacă vezi 12:12, 22 sau 333 pune-ți o dorință și concentrează-te să