Luna Plină de pe 3 iunie este prima Luna Plină după sezonul Eclipselor, și este aici pentru a ne ajuta să continuăm să ne îndepărtăm de evenimentele din timpul eclipselor ce ne-au transformat și ne-au schimbat viața, pe care le-am simțit cel mai intens în perioada aprilie-mai.

În perioada acestei Luni Pline, este posibil să simțim cum evenimentele din perioada eclipselor se vor liniști. De fapt, această Lună Plină pare că aduce energia perfectă pentru a ne așeza în ritmul vieții noastre. Ne oferă echilibrul perfect între stabilitate, distracție și aventură.

Poți valorifica energia Lunii Pline făcându-ți timp pentru responsabilități, dar și pentru relaxare și distracție. Tu vei știi cel mai bine de ce ai nevoie acum mai mult în viața ta.

Dacă ai procrastinat sau te-ai simțit leneș, poate că ai nevoie de mai multă structură și timp pentru a-ți seta prioritățile. Dacă ai lucrat din greu și te simți epuizat, poate că ai nevoie de mai mult timp de odihnă și relaxare. Poate că ai nevoie de puțin din fiecare! Echilibrul este secretul!

Săgetător, săgeata Arcașului

Săgetătorul este reprezentat de săgeata arcașului. Săgeata este lansată cu mută precizie însă, după ce părăsește arcul, există extrem de mulți factori care îi vor influența traiectoria. Uneori este fix la țintă iar alteori poate rata complet destinația.

Atunci când avem o Lună Plină în Săgetător, avem o oportunitate minunată pentru a reflecta asupra locului spre care îți îndrepți săgeata. Țintești spre o direcție benefică și de ajutor? Îți pui energia acolo unde este cu adevărat nevoie de ea?

Folosește vibrația Lunii Pline pentru a vedea cu claritate unde îți dorești să-ți îndrepți săgeata. Poți te poți recalibra dacă timpul și energia ta sunt mai bine folosite într-o altă direcție. Este o șansă minunată pentru a rafina direcția spre care îți îndrepți energia.

Dacă ne uităm la constelația Săgetătorului, și tragem o linie pe direcția spre care arcașul își îndreaptă săgeata, ajungem la steaua Antares.

Antares este una dintre cele mai sacre stele de pe cerul nostru și este cunoscută ca Inima Scorpionului.

Se crede că Antares este un popas pentru sufletul nostru în drumul său spre viața de apoi. În acest popas li se reamintește sufletelor care este planul lor Divin, cât de mult sunt iubite și că nu au fost niciodată cu adevărat singure. Antares este, de asemenea, conectat cu pasiunea și lucrul dintr-un spațiu condus de inima pură.

Acesta este locul spre care țintește arcașul nostru. Și, poate că este un indiciu ce ne arată spre ce ar trebui și noi să țintim. Poate că ar trebui să ne concentrăm mai mult pe încrederea în planul Divin, să ne amintim că suntem iubiți și că ne vom întoarce la iubire, și să există în jurul nostru forțe spirituale divine ce ne sprijină în fiecare moment.

Una este să citești despre asta, iar cu totul altceva să o simți. Te poți alinia cu această stare prin meditație, petrecând timp în natura, prin yoga sau cu o baie relaxantă. De asemenea, poți ajunge în această stare și renunțând la lucruri care nu îți mai sunt menite. Deja suntem iubiți uneori, este nevoie doar să ne eliberăm și să renunțăm la toate lucrurile dace ne împiedică să vedem asta.

Juno, Zeița asteroid

 

Juno, una dintre cele patru Zeița Asteroid principale, este și ea activă în perioada Lunii Pline. Juno este cunoscută ca ”soția bună” însă simbolistica ei este mult mai profundă de atât. Juno reprezintă spiritul independent pe care trebuie să-l găsim în relații.

Uneori, în relații, ne putem pierde identitatea, sau putem deveni un sprijin pentru visele partenerului, ignorându-le pe ale noastre. Uneori, schimbările pe care le facem în relații sunt atât de subtile încât nici nu suntem conștienți că pierdem legătura cu noi înșine.

Juno vine ca sa un puternic semn ce ne îndeamnă să ne găsim independența chiar dacă suntem într-un parteneriat cu o altă persoană. Ne reamintește să onorăm darurile pe care le punem pe masă, și să nu lăsăm călătoria altuia să ne încetinească sau împiedice drumul.

Energia pe care o oferă Juno este subtilă. Nu ne arată dinamica evidentă care face o relație toxică, cât mai de grabă își dorește să fim atenți la nuanțele subtile ale vieții de zi cu zi.

Juno își dorește să ne sprijinim partenerul sprijinindu-ne pe noi să fim cea mai bună versiune a noastră. Dacă asta rezonează cu tine, vezi cum poți să poți să stai mai mult în puterea și autenticitatea ta, fără să renunți prea mult la independență.

Vezi dacă poți să continui să lucrezi pentru visele și țelurile late independent de partenerul tău. Iar asta nu se aplică doar în relațiile romantice, ci în toate relațiile pe care le avem.

Luna Plină în Săgetător ne oferă multe energii diferite cu care să lucrăm, însă nici una dintre ele nu este insistentă. Lucrează cu ce rezonezi și lasă restul să treacă.



Sursa:https://foreverconscious.com