Luna Plină în Balanță va atinge apogeul pe 5 aprilie 2023. Balanța este un semn asociat relațiilor noastre și cu modul în care la ne raportăm la ele. De asemenea, este conectată și cu dreptatea, corectitudinea, dar și nevoile și bunăstarea celorlalți.

Sub energia Lunii Pline  este posibil ca relațiile și modul în care alegem să fim în ele, să fie adus în lumina reflectoarelor. Ce relații scot ce e mai bun din tine? Ce credințe te împiedică să fii persoana care poți fi?

Luna Plină poate lumina ceste probleme, trimițând vibrații vindecătoare ce ne pot permite să ne simțim mai încrezători, sprijiniți și văzuți. De asemenea, este posibil să găsim în sfârșit încrederea să schimbăm sau să renunțăm relațiile care nu ne mai servesc sinele superior.

Luna Plină în Balanță aduce vindecare

Chiron, asteroidul cunoscut ca vindecătorul rănit, este și el foarte activ în perioada Lunii Pline din aprilie, sprijinindu-ne să observăm cum rănile ne influențează relațiile și felul în care interacționăm cu ceilalți.

Rănile noastre ne pot împiedica uneori să fim complet prezenți și autentici în relații, însă energia lui Chiron ne reamintește că rănile noastre nu trebuie să ne țină blocați. Rănile noastre pot exista și tot ne pot duce într-un loc al dragostei, conexiunii și frumuseții.

Chiron recunoaște că unele răni sunt prea adânci pentru a fi vreodată vindecate complet. În schimb, el ne învață să ne acceptăm rănile, să le iubim, și să înțelegem că aceste răni veșnice au puterea de a ne transforma într-o versiune a noastră mai autentică.

Prin rănile sale, Chiron și-a găsit darul de a vindeca, a îndruma și a intui. Și, poate, rănile tale îți pot oferi aceleași lucruri.

Poți purta aceste răni mereu cu tine și totuși poți avea o viață minunată, plină de dragoste și scop.

Dacă ești dispus să lucrezi, Luna Plină în Balanță poate face lumină în călătoria ta de vindecare, ajutându-te să îți recunoști integritatea, în ciuda rănilor pe care le porți. Iar din această unitate, te poate ajuta să creezi cu ceilalți conexiuni mai autentice, profunde și însemnate.

Luna Plină în Balanță : Taie legăturile

Există o frumusețe în această perioadă, ce ne poate ghida să fim mai profunzi, mai conectați cu lumea din jurul nostru. Adesea suntem atât de preocupați să ne conectăm cu noi înșine și lumea noastră interioară, însă Luna Plină ne încurajează să ne conectăm cu ceilalți.

Luna Plină din aprilie ne încurajează ne încurajează să creăm conexiuni profunde și să nu ne fie frică să mergem în interior. Când energia Balanței este intensă există tendința să ne pierdem în prezența celorlalți și, deși nu ne dorim să mergem acolo, uneori este o parte necesară întru a ne regăsi.

Dacă te-ai pierdut în prinsoarea celorlalți, această Lună Plină este oportunitatea de a înota pe malul celălalt, pe unde poți ieși mai treaz și mai conectat cu sinele tău.

Dacă te simți chemat, Luna Plină în Balanță aduce o perioadă potentă pentru ritualurile de tăiere a legăturilor. În acest ritual te poți elibera de orice legături care te țin legat sau limitat. Când faci ritualul de tăiere a legăturilor, nu elimini cealaltă persoană din viața ta, cât mai de grabă limitezi legăturile energetice pe care le-ai creat cu ea.

Și Jupiter este puternic conectat cu Luna Plină, iar acest lucru poate fi benefic în acest gen de lucru. Jupiter este marele expansiv. Intensifică toate lucrurile care necesită atenția noastră, pentru a putea acționa o dată pentru totdeauna.

Cu ajutorul calitățile expansive ale lui Jupiter în perioada Lunii Pline, ne va fi mai ușor să observăm ce legături trebuie să tăiem și pe care să le intensificăm. Jupiter nu ne va arăta doar foarte clar, dar ne va arăta și aspectele pozitive, pentru a putea mai ușor să apreciem și să recunoaștem aspectele pozitive care ne înconjoară.

Luna Plină în Balanță și puterea Zeițelor

Există două influențe feminine puternice conectate cu Luna Plină, chiar tei, dacă luăm în calcul și faptul că Balanța este guvernată de Venus, zeița iubirii. Cele două influențe puternice sunt Eris, Zeița Discordiei și Vesta, un asteroid ce poartă numele zeiței Inimii și a Focului.

Această influență a forțelor Zeițelor ne poate influența în câteva moduri. Eris este posibil să creeze distrugere, permițând discordiei să fie simțită pentru a ne face să acționăm, aducând mai multă armonie.

Luna Plină are tendința să ne arată și să elibereze lucruri din viețile noastre, prin urmare aici este posibil să percepem discordia. Având în jur intensa energie a Zeițelor, este posibil să vedem și probleme ce țin de egalitatea sexelor și drepturile de reproducere la nivel colectiv.

Vesta are o energie mai blândă și este posibil să reprezinte antidotul oricărei discordii va aduce Eris. Vesta ne reamintește să ne întoarcem acasă, în centrul nostru și la focul nostru interior. Focul nostru interior este reprezentarea adevărului nostru, al autenticității și al așteptărilor proiectate pe noi.

Există o multă energie intensă în jurul acestei Luni Pline care pare să ne cheme să ne recunoaștem unitatea, să căutăm conexiuni mai profunde, să onorăm discordia și să ne îngrijim focul interior.