Pe 30 august avem Luna Plină în Pești. Întrucât aceasta este cea de-a doua Luna Plină din această lună, este numită Luna Albastră.

Lunile Albastre sunt foarte de rare, având una la aproximativ 2 ani și jumătate, iar asta ne arată cp trebuie să fim atenți  la prezența lor.

Faptul că avem două Luni Pline într-o singură lună ne indică o puternică eliberare de energie. Ceva poate ieși din viața noastră, precum o relație, un loc de muncă, o traumă sau chiar energii psihice care nu ne aparțin.

Orice vom elibera în perioada acestei Luni Albastre speciale, cel mai probabil ne va schimba profund. Este posibil să rămânem în viețile noastre cu un spațiu pe care să-l umplem cu ceva nou. Deși acest spațiu ne poate face să fim neliniștiți la început, aduce promisiunea și potențialul ca ceva nou să germineze din goliciunea lui.

Energiile cosmice însă ne arată că va fi nevoie să fim foarte răbdători pentru a vedea începutul acestei noi germinări, căci încă avem un val puternic de energie retrogradă ce plutește în jur.

Luna Plină în Pești și șase planete în retrograd

Retrogradările au loc atunci când o planetă pare că merge înapoi atunci când o privim pe de Pământ. În timpul Lunii Pline în Pești vom le vom avea și pe Mercur, Venus, Saturn, Neptun, Uranus și Pluto în retrograd.

Deși nu este ieșit din comun să avem câteva planete în retrograd  în același timp, însă să avem șase planete este cu adevărat o raritate! În plus, Mercur și Venus retrograde în același timp aduc cu siguranță o energie intensă.

Energie planetelor în retrograd tinde să ne facă să ne uităm înapoi peste trecut. Este o perioadă de în care suntem îndemnați mai de grabă să reflectăm decât să mergem înainte. În exterior, energiile puternice de retrogradare pot aduce întârzieri, probleme de comunicare, accidente, și se pot face să ne simțim ușor nesiguri. Putem simți că ne mișcăm în cerc sau să fim nesiguri pe noi și pe ce trebuie să facem mai departe.

Deși lumea noastră exterioară poate fi îngreunată de abundenta energie retrogradă, lumea interioară poate fi sanctuarul nostru. De fapt, în perioadele cu energii retrograde puternice, precum acestea, viața interioară poate deveni compasul nostru.

Societatea nu pune pe primul plan timpul pentru liniște, răbdarea și starea de non-acțiune, însă aceste energii retrograde puternice ne îndeamnă să accesăm aceste stări.

Puternica energie retrogradă ne îndeamnă să mergem în interior, să ne conectăm la lumea noastră interioară, și să ne amintim că avem o bogăție de înțelepciune ce trăiește în interiorul nostru.

Scrierea în jurnal, meditația și plimbările în natură sunt metode fantastice prin care să ne calmăm mintea și să intrăm inima corpului nostru. Întrucât Peștii guvernează picioarele, meditațiile în mers pot fi metode fantastice prin care să cultivăm această energie. Intensa energie retrogradă ne poate ascuți și intuiția și abilitățile de clarviziune, prin urmare poate veni natural să lucrăm cu aceste daruri.

Energia ne stă la dispoziție, dar noi trebuie să fim cei ce aleg să o folosească. Noi trebuie să fim cei ce aleg să găsească liniștea și să credem că răbdarea ne va duce până la urmă pe drumul cel mai bun.

Luna Plină în Pești ne va ajuta să facem această călătorie. Ea aduce vibrații blânde și sensibile ce ne vor permite să călătorim în interior spre vocea noastră interioară. Visele pot deveni mai profetice, sau putem observa cum Universul ne trimite mesaje clare. Este posibil chiar să primim vizite de la cei dragi care nu mai sunt printre noi sau de la îngerii noștri.

Există o magie în aer în perioada Lunii Pline, așa că fii deschis pentru a vedea ce ți se oferă, chiar dacă treci printr-o perioadă de eliberare sau curățare.

Luna Plină în Pești curăță aura

Luna Plină în Pești aduce o perioadă minunată în care să ne curățăm corpurile energetice și să ne eliberăm de orice greutate din aură care nu este a noastră.

Este posibil să strângem murdărie și resturi din lumea din jur, iar această Lună Plină aduce o perioadă puternică în care să ne curățăm aura.

Atunci când facem curățări energetice, intenția noastră este totul. Nu ai nevoie de unelte complicate, tot ce îți trebuie este intenția. Crearea unu ritual te poate ajuta să solidifici această intenție.

Având în vedere că aceasta este a doua Luna Plină din această lună, este posibil ca atenția noastră să se îndrepte spre prima Lună Plină din această lună, de pe 1 august în semnul Vărsătorului. Dacă te gândești la această Lună Plin este posibil să vezi că acum se vor întoarce unele evenimente din acea perioadă.

Ambele Luni Pline din această lună au fost Super Luni, aceea ce înseamnă că sunt mai aproape de Pământ iar prezența lor va fi intensă și plăcută.

Dacă ți s-a întâmplat ceva important la începutul lui august, este posibil să simți că această a doua Lună Plină va aduce și mai multă încheiere sau poate mai multă lumină ce te va ajuta să-ți vezi mai clar drumul.

Luna Plină în Pești și Venus direct

La câteva zile după Luna Nouă, Venus va intra în mișcare directă după aproape 2 luni în retrograd, de la mijlocul lui iulie. Venus retrograd a adus o energie puternică cu care să lucrăm și este posibil să fi declanșat probleme în jurul relațiilor noastre, a banilor, stimei de sine și valorilor pe care le avem.

Dacă aceste teme au fost în prin plan în ultimele luni, această Lună Plină poate ajuta lucrurile să atingă punctul culminant pentru a putea fi în sfârșit rezolvate și încheiate până când Venus va intra în mișcare directă pe 3 septembrie.

Este posibil ca, cu ajutorul energiei curățătoare a Lunii Pline, o problemă legată de relații sau bani să fie eliberată. Este posibil să ne detașăm e o relație pentru a crea mai multă pace și echilibru în viețile noastre.

În esență, Venus retrograd creează drumul spre o dragoste mai mare așa că, orice se va întâmpla nu uita acest lucru. Nu uita că dragoste poate însemna uneori să spui da, însă alteori să spui nu.

Luna Albastră și Saturn împreună în Pești

Saturn, care și el este retrograd în Pești, este extrem de activ în această perioadă. Saturn a intrat în retrograd prima dată în iunie, așa că este posibil ca si problemele din acea perioadă să își refacă apariția sub această Lună Plină.

După cum poți vedea există o abundență de energie ce ne înconjoară, așa că este posibil să fie greu să ne dăm seama ce este ce! Însă, oricând Saturn este implicat, trebuie să ne uităm la responsabilități. Saturn își dorește să ne asumăm responsabilitatea pentru viețile noastre și pentru orice ne deranjează.

Nu își dorește să ne învinuim, dar vrea să fim răspunzători pentru tot ceea ce se întâmplă. Nu mai putem face pe victima când Saturn este implicat. Saturn își dorește să acceptăm ceea ce este și să continuăm să creăm soluții prin asumarea responsabilității.

De asemenea, Saturn este și patronul creării limitelor, așa că există șanse să existe unele limite pe care trebuie să le setăm în perioada Lunii Pline. Limitele pot fi conectate cu eliberările din timpul Lunii Pline și a ceea ce am lucrat în jurul relațiilor și banilor în timpul lui Venus retrograd.

Este foarte posibil ca aceste trei energii să se contopească, creând o ceață plină de confuzie prin care va trebui să navigăm!

Luna Plină în Pești aduce transformarea sufletului

Un lucru ce merită mereu reamintit este că, o Lună Plină în Pești ne ajută să ne accesăm emoțiile și sensibilitățile. Ne oferă libertatea de a ne exprima, și de a ne canaliza modul de exprimare în ceva mai măreț decât noi.

Deși poate fi dificil să vedem toate astea atunci când suntem în mijlocul acestor energii, această Lună Plină ne oferă oportunitatea de a intra în contact cu sinele nostru adevărat, curățând tot ceea ce nu ne mai este de folos, și creând spațiu pentru ceva mult mai benefic.

Drumul până acolo poate părea tumultos și dificil; este posibil să simțim că Universul ne provoacă la atât de multe niveluri. Însă, pe măsură ce energiile se vor stabiliza, când ne vom putea trage răsuflarea, vom vedea transformările.

Este pe drum o transformare a sufletului o dată cu această Lună Albastră, atât la nivel personal cât și colectiv. Trecem prin perioade importante și unele frecvențe energetice extraordinare.

Pavăm drumul spre un mod de viață elevat cu fiecare Lună Plină în parte.