Pe 16 august am avut Luna Nouă in Leu, care a adus începutul unui nou ciclu lunar. La începutul fiecărui ciclu lunar putem curăța lucruri din viața noastră, în special cele ce țin de emoții.

Lunile Nou ne oferă o resetare și ne pot ghida pentru a ne da seama ce simțim cu adevărat despre un anumit lucru. De asemenea, Lunile Nou sunt momente grozave în care să setezi intenții pentru săptămânile următoare. Putem folosi energiile Lunii Noi pentru a clarifica care sunt lucrurile pe care ne dorim să ne concentrăm atenția.

Luna Nouă în Leu ne oferă un val minunat de energie pentru a ne sprijini. Ne poate inspira să ne conectăm cu pasiunile noastre, să ne întoarcem la proiecte sau hobbi-uri de care am uitat, și să punem pe primul loc fericirea și ușurința.

Una dintre cele mai intense teme pe care le aduce energia Leului este calitatea simplității. Atunci când simplificăm, viața poate fi mai ușoară, mai puțin încărcată emoțional și ne poate fi mai ușor să facem loc pentru bucurie.

Ce avem nevoie să simplificăm în viețile noastre? Unde complici prea mult o situație sau unde permiți sentimentelor tale să facă o situație mai rea decât este?

Intrând în contact cu noi înșine și creând intenții direcționate spre simplitate, ne poate fi mai ușor să navigăm energiile Lunii Noi în Leu.

Luna Nouă în Leu activează inima și pe Venus retrograd

Venus, care este încă în retrograd, este și el foarte activ în perioada Lunii Noi din august. Dacă ai simțit intens acest Venus retrograd, această Luna Plină poate aduce lucrurile la climax.

Venus retrograd tinde să aducă probleme în relații, și nu doar în relațiile cu ceilalți, dar și în relațiile cu banii și propria valoare.

Când este vorba de relațiile cu ceilalți, Venus retrograd poate activa triggere care au legătură cu setarea limitelor, modul în care gestionăm conflictele și descoperirea momentelor în care să părăsim o situație.

De asemenea, Venus retrograd poate expune și blocajele din jurul dăruirii și primirii dragostei, iar uneori o anumită relație poate fi învățătorul care ne ajută să vedem asta.

De fapt, dacă ai în acest moment relații conflictuale, fă un pas în spate și încearcă să privești totul printr-o lentilă mai spirituală. Cum te ghidează această situație să te iubești mai mult pe tine? Cum te ghidează această situație să primești mai multă iubire?

Este posibil să nu poți răspunde imediat la aceste întrebări, însă gândește-te la ele în perioada Lunii Noi și vezi ce gânduri îți vin în următoarele zile.

Și Luna Neagră Lilith este foarte activă în această perioadă, indicând o creștere puternică de energie feminină. Prezența Lunii Noi Lilith în perioada Lunii Noi ne va oferi mai multă încredere în noi pentru a ne recunoaște adevărata valoare, ajutându-ne să nu renunțăm la ce simțim că este corect.

Deși trebuie să fim atenți la creșterea egoului nostru, există o energie minunată aici ce ne ghidează să ne susținem adevărul și să ne recunoaștem adevărata putere interioară.

Dacă te confrunți cu o situație dificilă în această perioadă și simți că ei nevoie de un plus de încredere, conectează-te cu energiile Lunii Negre Lilith. Permite acestor energii să-ți trezească puterea interioară și să activeze războinicul din tine.

Luna Nou în Leu și Uranus, Marele Trezitor

Uranus, planeta cunoscută și ca ”Marele Trezitor”, este și ea activă în această perioadă, ceea ce înseamnă că există un anumit element volatil în aer. Este posibil să avem nevoie de puterea feminină care vine de la Venus și Lilith pentru a ne stabiliza și a ne ghida spre adevărul nostru, dacă vor apărea unele vești surprinzătoare sau neașteptate.

Cu combinația lui Uranus, Venus și Lilith în jurul Lunii Noi, este foarte posibil ca veștile surprinzătoare să aducă schimbări majore în viețile noastre, în special în relații.

Nu uita că, planetele nu pot face un lucru să se întâmple, dar alinierea lor poate fi un declanșator. Dacă relație are probleme sau trebuie să urmeze un alt curs, acest tip de energii cosmice cu siguranță pot aduce adevărul la suprafață.

Lunile Noi aduc mereu noi începuturi așa că, dacă un lucru iese din viața ta în această perioadă, nu uita că există mereu oportunitatea să începi din nou.

Deși energiile acestei Luni Noi în Leu sunt potente, încearcă să te concentrezi pe crearea de simplitate. Este posibil să nu fie ușor sau natural la început, dar dacă îți păstrezi intenția clară este posibil să vezi cum apare o anumită ușurare.
Sursa