Menu
Your Cart

Nourora Premium Incense

Nourora Premium Incense
Bețișoare parfumate umede, rulate manual în Bali cu uleiuri esențiale Bio. Ambalajul conține 18 bețisoare.Pășește într-o ploaie caldă de vară din pudre delicios de picante. Acordă-ți tot timpul de care ai nevoie. Notele de cacao proaspăt și tamarind se transformă ușor în mirosul senzual de Tămâie și..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei
Bețișoare parfumate umede, rulate manual în Bali cu uleiuri esențiale Bio. Ambalajul conține 18 bețisoare.Învăluiește-ți simțurile în îmbrățișarea caldă a parfumului purificator de Tămâie. Parfumul combină note dulci de marzipan, cacao și santal, toate asistate de o aromă subtilă de citrice.Ingredie..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei
Bețișoare parfumate umede, rulate manual în Bali cu uleiuri esențiale Bio. Ambalajul conține 18 bețisoare.Lasă-ți motivația să fie purtată de vibrații magice și pozitivitate pentru a ieși din zona ta de comfort. Acest parfum unic combină aroma bogată de căpșuni coapte cu nuanțe revigorante de pepene..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei
Bețișoare parfumate umede, rulate manual în Bali cu uleiuri esențiale Bio. Ambalajul conține 18 bețisoare.Invită-ți simțurile la un dans în compania unei persoane speciale sau a unei cărți bune, ori când lucrezi la ceva cu pasiune. Această aroma înălțătoare de condimente lemnoase, acompaniată de not..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei
Bețișoare parfumate umede, rulate manual în Bali cu uleiuri esențiale Bio. Ambalajul conține 18 bețisoare.Acceptă provocarea purității născută din armonia corpului și a minții. Mirosul lemnos, revigorant, de conifere are ca scop revitalizărea simțurilor și inducerea unei stări de relaxare sublimă. A..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei
Bețișoare parfumate umede, rulate manual în Bali cu uleiuri esențiale Bio. Ambalajul conține 18 bețisoare.Reinventează-ți plăcerile secrete. Această combinație de arome revigorante îți deschide simțurile prin notele dulci de Santal și prin mirosul floral de Iasomie. O aromă special creată pentru a-ț..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei
Bețișoare parfumate umede, rulate manual în Bali cu uleiuri esențiale Bio. Ambalajul conține 18 bețisoare.Conectează-te cu spiritul tău și simte delicatețea misterului. Armonizează-ți simțurile cu parfumul dulceag al florilor Balineze și simte căldura razelor solare într-un moment de senzualitate. I..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)