Menu
Your Cart

Banjara

Banjara

Bețișoarele Parfumate Tribale Banjara reprezintă o călătorie captivantă și aromată care aduce un omagiu tradițiilor și ritualurilor străvechi. Fiecare cutie este o poartă către o lume a parfumurilor naturale, oferind o experiență senzorială profundă. Cu angajamentul față de calitate și autenticitate, Banjara prezintă această colecție rafinată de bețișoare de tămâie, concepute pentru a ridica practicile spirituale și pentru a crea o atmosferă senină.

Reîmprospătați-vă simțurile cu parfumul înălțător al Lemon Grass din bețișoarele din rășină pentru ritual. Acest parfum revigorează spiritul și aduce o notă de luminozitate spațiului tău de meditație sau relaxare. Aprindeți aceste bețișoare pentru o experiență de întinerire.Fiecare pachet contine 8 ..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Îmbrățișați înțelepciunea străveche a Salviei Albe cu bețișoarele din rășină pentru ritual. Salvia Albă este renumită pentru capacitatea sa de a purifica și curăța energiile. Aprindeți aceste bețișoare pentru a curăța împrejurimile și pentru a promova un sentiment de claritate și seninătate, perfect..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Betisoare Banjara din Rasina - Patchouli
Indisponibil
Descoperiți aroma pământească și temeinică a Patchouliului în bețișoarele din rășină pentru ritual. Pathouli a fost folosit de secole pentru a spori relaxarea și pacea interioară. Aceste bețe creează o atmosferă de liniște, făcându-le ideale pentru meditație și practici de yoga.Fiecare pachet contin..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Experimentați parfumul sacru și purificator de Palo Santo cu Bețișoarele din rășină pentru ritual. Palo Santo, cunoscut sub numele de „Lemnul Sfânt”, este prețuit pentru proprietățile sale de curățare. Aprindeți aceste bețișoare pentru a invita energie pozitivă și claritate în spațiul dvs., făcându-..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Trezește-ți puterea interioară și curajul cu bețișoarele din rășină de  Dragon's Blood pentru ritual. Acest parfum mistic combină rășina din diferite plante pentru a crea o aromă captivantă și întăritoare. Ideal pentru a-ți îmbunătăți meditația și practicile spirituale.Fiecare pachet contine 8 ..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Cufundați-vă în tradițiile străvechi ale Americii Centrale cu bețele pentru ritual din rășină. Rășina de copal este venerată pentru capacitatea sa de a purifica și proteja. Aprindeți aceste bețișoare pentru a crea o atmosferă sacră pentru ritualuri și meditație, evocând esența civilizațiilor antice...
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Betisoare Banjara din Rasina - Tamaie
Indisponibil
Dezvoltă-ți călătoria spirituală cu parfumul atemporal al tămâiei din bețișoarele din rășină pentru ritual. Tămâia este asociată cu spiritualitatea și meditația, iar aroma sa rășinoasă favorizează un sentiment profund de reflecție interioară și conexiune cu divinul.Fiecare pachet contine 8 betisoare..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Răsfățați-vă cu parfumul liniștitor și calmant al mușețelului cu Bețișoarele pentru ritual din rășină. Mușețelul este renumit pentru proprietățile sale de calmare a stresului. Aprindeți acest bețișor pentru a crea o atmosferă senină și pentru a vă îmbunătăți meditația sau rutina de culcare.Fiecare p..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Betisoare Banjara din Rasina - Santal
Indisponibil
Găsiți pacea interioară și liniștea cu parfumul atemporal al lemnului de santal din bețișoarele pentru ritual din rășină. Parfumul lemnos și dulce al lemnului de santal promovează relaxarea și conexiunea spirituală, făcându-l o alegere excelentă pentru meditație și mindfulness.Fiecare pachet contine..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Aprindeți-vă simțurile cu aroma caldă și condimentată de scorțișoară a bețișoarelor de ritual din rășină. Scorțișoara este cunoscută pentru proprietățile sale revigorante și este perfectă pentru a îmbunătăți concentrarea și energia în timpul sesiunilor de meditație sau yoga.Fiecare pachet contine 8 ..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Betisoare Banjara din Rasina - Trandafiri
Indisponibil
Cufundați-vă în parfumul romantic și liniștitor al bețișoarelor din rășină pentru ritual din trandafiri. Trandafirul a fost mult timp asociat cu dragostea și echilibrul emoțional. Aceste bețișoare îți infuzează spațiul cu o aromă delicată și armonizantă, ideală pentru meditație și ritualuri de self-..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Betisoare Banjara din Rasina - Yagra
Indisponibil
Experimentați parfumul unic și încântător degajat de bețișoarele din rășină pentru ritual Yagra. Yagra este o rășină rară și prețioasă cunoscută pentru proprietățile sale calmante și liniștitoare. Aprindeți acest băț pentru a crea o ambianță senină și pașnică pentru activitățile voastre spirituale.F..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)