Menu
Your Cart

Educatie & Succes Academic

Educatie & Succes Academic
PENTRU NOROC LA EXAMENE SI SUCCES LA INVATATURAAmuleta Vulturului Academic te poarta pe culmile succesului si te indeamna sa-ti intinzi aripile catre noi orizonturi ale succesului, imbratisand noile aventuri ce vor urma.Vulturul este simbol al succesului academic si norocului la invatatura si examen..
140,00 lei
Fără TVA:140,00 lei
Saculet Feng Shui rosu - model Yin Yang si cele 8 Trigrame. Se poate folosi in mai multe moduri: ca saculet al prosperitatii - umplut cu monede chinezesti, pepite aurii, dorja, dubla dorja, sceptru Ru Yi, potcoave norocoase ca saculet al dragostei - umplut cu rate mandarine, monede chinezesti, ..
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Aceasta amuleta norocoasa este o personificare a celor 12 principii ale naturii, o reprezentare vizuala a procesului cosmologic - de la initiere la rezolutie, de la creatie la moarte. De asemenea, Roata Dharma cu Zodiacul Chinezesc ofera protectie absoluta, de la inceput pana la final, ajutandu-ne ..
320,00 lei
Fără TVA:320,00 lei
Aceasta amuleta norocoasa este o personificare a celor 12 principii ale naturii, o reprezentare vizuala a procesului cosmologic - de la initiere la rezolutie, de la creatie la moarte. De asemenea, Roata Dharma cu Zodiacul Chinezesc ofera protectie absoluta, de la inceput pana la final, ajutandu-ne ..
320,00 lei
Fără TVA:320,00 lei
Buddha, faimos în întreaga lume ca lumina Asiei, a fost simbolul păcii, armoniei, înțelepciunii și conștiinței.  Prinț la începuturile sale, a părăsit fericirea palatului pentru a căuta adevărul și sensul vieții.  După ani de meditație și călătorie din loc în loc, el a atins iluminarea.  Apoi..
36,00 lei
Fără TVA:36,00 lei
Nodul Mistic Tibetan reprezinta cifra 8 impletita de 8 ori, simbolizand fericirea, prosperitatea si longevitatea infinite. Pandantivul este sculptat manual in Tibet, din os de yak (bovinele native muntilor Himalaya, cu precadere Tibet, China, Mongolia si Nepal). Potrivit Budismului Tibetan, capul,..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
Pagoda Invataturii cu 9 nivele - activator Feng Shui pentru Steaua #4 a Norocului Academic si succes la invatatura, cursuri si examene Acest remediu este ideal pentru a-ti imbunatati capacitatea de memorare si concentrare, dar si pentru a-ti maximiza succesul la examene. Elevii si studentii p..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Roata Rugaciunii (sau Morisca Dorintelor) se incarca cu energie solara si se invarte automat.In traditia tibetana, Roata Rugaciunii are inscriptionata o mantra de protectie si de indeplinere a dorintelor, iar credinta populara spune ca invartirea acesteia de cel putin 108 ori ajuta la manifestarea i..
900,00 lei
Fără TVA:900,00 lei
Porcul sau Mistretul, al doisprezecea si ultimul semn din Zodiacul Chinezesc, reprezinta bunatatea, generozitatea, altruismul si armonia in relatii. Face parte din Triunghiul Diplomatilor - alaturi de zodiile Capra si Iepure - si este un simbol al bunastarii si abundentei. Impreuna cu zodia Cainel..
100,00 lei
Fără TVA:100,00 lei
Material - Lemn de cires Sobolanul este primul animal din Zodiacul Chinezesc si este considerat a fi semnul care dispune intotdeauna de resurse. Traditia spune ca daca ai un nativ Sobolan langa tine, nu vei duce lipsa niciodata de resurse. Acesta este motivul pentru care chinezii au asociat int..
55,00 lei
Fără TVA:55,00 lei
Material - Lemn de cires Dragonul este al cincilea animal din Zodiacul Chinezesc, fiind considerat a fi simbolul absolut al prosperitatii, norocului, maretiei, curajului si grandorii. Este compatibil cu zodiile Dragon, Sarpe, Maimuta, Cocos, Sobolan. Dragonul este, de asemenea, simbol al leader..
55,00 lei
Fără TVA:55,00 lei
Figurina Buddha sculptata manual in Tibet, din os de yak (bovinele native muntilor Himalaya, cu precadere Tibet, China, Mongolia si Nepal). Potrivit Budismului Tibetan, capul, ochii, intestinele, părul, copitele și inima unui iac au fost transformate în soare, lună, stele, râuri, lacuri, păduri și ..
330,00 lei
Fără TVA:330,00 lei
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)