Menu
Your Cart

Pudre Ritual

Pudre Ritual
Pudra ezoterica Black Cat poate fi folosita in doua scopuri foarte diferite. În magia albă, ele servesc pentru a atrage norocul, mai ales în chestiuni de întâmplare, dar în magia neagră, servesc la neutralizarea inamicilor.Poti realiza o schimbare, care ne schimbă situația, care ne oferă noroc, drag..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Pudra ritualizata folosita in ritualuri de separare. Atunci cand aveti o relatie toxica si nu va puteti rupe de persoana respectiva, puteti folosi aceasta pudra impreuna cu uleiul specific de separare si cu lumanare neagra. O puteti folosi in mai multe moduri, dar ramane la alegerea dumneavoastra.&n..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Praful ezoteric al distrugerii are o funcție dublă în magia neagră a distrugerii, precum și o funcție defensivă de a distruge acțiunile negative ale cuiva, rămâne doar la latitudinea practicantului să aleagă.Cum să le folosești?Pulberile pot fi puse în pungi, lumânări și ritualuri.Pudrele ezoterice ..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Pudra de vrăjitoare te protejează de atacurile psihice și promovează clarviziunea. Ele protejează împotriva magiei negre și a hexurilor. Poartă-le întotdeauna cu tine într-o geantă neagră sau mov...
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Pudra pentru Studii și Examene este prezentată ca un aliat perfect pentru a te ajuta să treci cu succes orice examen, test, opoziție sau similar. Cu ajutorul lor te vei asigura că studiile tale merg bine și vei putea trece totul cu succes. Vă va fi foarte util să vă îmbunătățiți studiile.Dacă nu vre..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Pudra ritualizata Sfantul Ciprian este special creată pentru a combate magia neagră, vrăjile, blestemele și ochiul rău.Este prezentat ca un protector perfect pentru a îndepărta tot felul de lucrări magice lansate împotriva ta.Această pulbere artizanală este perfectă pentru a-ți recupera viața.Nu va ..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Căpușa  este un ulei puternica care acționează ca un atractant al iubirii sau al solicitărilor imateriale precum bani, succes, sănătate. Pe langa folosirea sa in dragoste, poate fi folosita si pentru a intari cuplurile care au dificultati sau pentru a da putere unui cuplu pe care vrem sa il for..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Pudrele pentru bărbați sunt folosite pentru a lega, domina și prelua complet controlul asupra bărbatului pe care-l dorești atât de mult.El va face tot ce vrei și nu se va putea despărți de tine...
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Pudra Ritualizata Sf. Gheorghe este folosită pentru ritualuri în care trebuie să câștigăm un proces și să rezolvăm cazurile legale. Aceste pulberi sunt folosite pentru a ne oferi putere și protecție împotriva inamicilor. Sfântul Gheorghe este un mare protector, eliberator de invidie, gelozie, deochi..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Pudra Ritualizata pentru fidelitate in relatii, tine la distanta ispitele si potoleste apetitul pentru escapade amoroase. Care este utilizarea pudrei ezoterice ?Rolul acestor pudre este de a scădea și elimina dorința bărbaților, astfel încât aceștia să nu mai aibă dorință sexuală, oricât de mul..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Acesta pudra ritualizata este fabricat în Spania după o tradiție populara, va poate ajuta sa va îmbunătățiți relația de cuplu sau dacă sunteți singuri sa va găsiți un partner potrivit. Recomandam sa presarati pudra impreuna cu uleiul destinat pe lumânări roșii sau roz, lumânări special ritualiz..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Aceasta pulbere se foloseste in ritualuri de atractie, dragoste.  Se foloseste impreuna cu o lumanare "Ven a Mi" si cu uleiul ritualizat corespunzator de dragoste sau "Ven a Mi"..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)