Menu
Your Cart

Margele Mala 108 - 9 Planete Astro

Margele Mala 108 - 9 Planete Astro
New
Margele Mala 108 - 9 Planete Astro

Vă prezentăm Mărgelele Mala - 9 Planete Astro, o bijuterie frumoasă și complex realizată, care nu numai că arată uimitor, dar are și o mare importanță în astrologie.


Acest colier mala este format din 108 mărgele, fiecare reprezentând una dintre cele nouă planete din astrologie - Soarele, Luna, Marte, Mercur, Jupiter, Venus, Saturn, Rahu și Ketu. Colierul nu este doar un accesoriu frumos, ci poate fi folosit și în practici spirituale, cum ar fi meditația și încantarea. De fiecare dată când utilizați mala, vă puteți concentra asupra unei anumite planete și asupra energiei acesteia, ajutând să vă aliniați și să echilibrați energia cu cea a universului. 


Mărgelele Mala - 9 Planete Astro sunt cadoul perfect pentru oricine este interesat de astrologie, spiritualitate sau pur și simplu caută o bijuterie unică și semnificativă.


Vă rugăm să rețineți: Datorită naturii pietrei prețioase, dimensiunea și lungimea fiecărei mărgele mala pot varia. Mărimea mărgelelor este de aproximativ 0,6 cm până la 0,8 cm, iar lungimea este de aproximativ 60 cm până la 80 cm.

130,00 lei
Fără TVA: 130,00 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 9635