Menu
Your Cart

Margele Mala 108 - Cristal de Stanca

Margele Mala 108 - Cristal de Stanca
New
Margele Mala 108 - Cristal de Stanca

Vă prezentăm Mărgelele Mala - Cristal de Stâncă, o bijuterie captivantă și versatilă care promite să vă ridice călătoria spirituală și viața de zi cu zi.


Acest colier mala este realizat din 108 margele de cristal de stâncă natural, o piatră prețioasă apreciată pentru calitățile sale clare și translucide, renumită pentru capacitatea sa de a amplifica energia, de a stimula claritatea gândirii și de a insufla un sentiment de echilibru și armonie în corp și minte. 


Adânc înrădăcinată în tradiție, această mala își găsește scopul în practici spirituale precum meditația și cântarea, cu mărgelele de cristal de stâncă care se crede că îmbunătățesc intuiția, hrănesc creșterea spirituală și armonizează chakrele. În plus, această mala se dublează fără efort ca un accesoriu șic, adăugând un element de eleganță și simplitate oricărei ținute. 


Mărgelele Mala - Cristal de Stâncă sunt cadoul perfect pentru cei care doresc să-și îmbunătățească călătoria spirituală sau să infuzeze mai mult echilibru și armonie în existența lor de zi cu zi. Îmbrățișează această bijuterie rafinată și cufundă-te în energia transformatoare a cristalului de stâncă. Cu claritatea sa radiantă și proprietățile distinctive, această mala este destinată să devină o parte prețuită a ritualurilor dvs. zilnice. 


Vă rugăm să rețineți: Datorită naturii pietrei prețioase, dimensiunea și lungimea fiecărei mărgele mala pot varia. Mărimea mărgelelor este de aproximativ 0,6 cm până la 0,8 cm, iar lungimea este de aproximativ 60 cm până la 80 cm.

130,00 lei
Fără TVA: 130,00 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 9635