Menu
Your Cart

Margele Mala 108- Aventurin Verde

Margele Mala 108- Aventurin Verde
New
Margele Mala 108- Aventurin Verde

Vă prezentăm Mărgelele Mala - Aventurin Verde, o bijuterie captivantă și revigorantă, concepută pentru a vă ridica spiritul și a vă îmbogăți călătoria spirituală. 


Acest colier mala este realizat manual cu 108 mărgele din aventurin verde natural, o piatră prețioasă împodobită cu nuanța sa verde vibrantă și celebrată pentru capacitatea sa remarcabilă de a atrage abundența, de a stimula creșterea și vitalitatea și de a cultiva echilibrul emoțional și bunăstarea. 


Cuprins de tradiție, acest colier mala servește ca un instrument vital în practicile spirituale, cum ar fi meditația și cântarea, mărgelele din aventurin verde fiind considerate a fi catalizatori pentru puterea interioară, stabilitatea emoțională și vindecarea fizică. În plus, se dublează perfect ca un accesoriu elegant, adăugând o notă de frumusețe naturală oricărei ținute. 


Mărgelele Mala - Aventurin Verde sunt un cadou ideal pentru cei care doresc să-și ridice călătoria spirituală, să invite abundența sau să cultive echilibrul emoțional și bunăstarea în viața lor. Îmbrățișați această bijuterie rafinată și cufundați-vă în calitățile energizante și înălțătoare ale Aventurinului Verde. Cu frumusețea sa vibrantă și naturală, precum și cu atributele sale unice, acest colier mala este destinat să devină o parte integrantă a ritualurilor dvs. zilnice. 


Vă rugăm să rețineți: Datorită naturii pietrei prețioase, dimensiunea și lungimea fiecărei mărgele mala pot varia. Mărimea mărgelelor este de aproximativ 0,6 cm până la 0,8 cm, iar lungimea este de aproximativ 60 cm până la 80 cm.

130,00 lei
Fără TVA: 130,00 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 9635