Menu
Your Cart

Margele Mala 108 - Agat Negru

Margele Mala 108 - Agat Negru
New
Margele Mala 108 - Agat Negru

Vă prezentăm Mărgelele Mala - Agat Negru, o bijuterie frumoasă și solidă, care vă va ajuta să găsiți echilibrul și stabilitatea în viața voastră.


Acest colier mala este alcătuit din 108 margele de agat negru natural, o piatră prețioasă de culoare neagră cunoscută pentru capacitatea sa de a promova împământarea, protecția și puterea interioară. Mala este folosită în mod tradițional în practici spirituale, cum ar fi meditația și cântarea, iar mărgelele de agat negru se spune că ajută la aducerea stabilității emoționale, promovează vindecarea fizică și alungă energia negativă. Mala poate fi purtată și ca accesoriu elegant, adăugând o notă de rafinament și eleganță oricărei ținute. 


Mărgelele Mala - Agat Negru este un cadou perfect pentru oricine caută să promoveze împământarea, protecția sau puterea interioară. Investiți în această bijuterie uimitoare și experimentați proprietățile de împământare și stabilizare ale Agatului Negru în viața dvs. . Cu frumusețea sa elegantă și subestimată și proprietățile unice, această mala va deveni cu siguranță o parte prețuită a rutinei dvs. zilnice. 


Vă rugăm să rețineți: Datorită naturii pietrei prețioase, dimensiunea și lungimea fiecărei mărgele mala pot varia. Mărimea mărgelelor este de aproximativ 0,6 cm până la 0,8 cm, iar lungimea este de aproximativ 60 cm până la 80 cm.

130,00 lei
Fără TVA: 130,00 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 9635