Menu
Your Cart

Margele Mala 108 - Cuart Alb

Margele Mala 108 - Cuart Alb
New
Margele Mala 108 - Cuart Alb

Vă prezentăm Mărgelele Mala - Cuarț Alb o bijuterie rafinată și liniștită, concepută pentru a vă ridica călătoria spirituală și pentru a stimula o minte clară și concentrată.


Acest colier mala este fabricat din 108 mărgele de cuarț alb natural, o piatră prețioasă cunoscută pentru calitățile sale clare și translucide, renumită pentru capacitatea sa de a spori claritatea gândurilor, de a mări energia și de a curăța mintea și corpul. 


Înrădăcinată în tradiție, această mala servește ca un instrument esențial în practicile spirituale precum meditația și cântarea, cu mărgele de cuarț alb considerate a fi catalizatori pentru o intuiție sporită, creștere spirituală și echilibrare a chakrelor. În plus, se dublează perfect ca un accesoriu șic, adăugând un element de eleganță și simplitate oricărui ansamblu. 


Mărgelele Mala - Cuarț Alb este un cadou atent pentru cei care doresc să-și îmbogățească practica spirituală sau să promoveze claritatea mentală și concentrarea. Îmbrățișați această bijuterie rafinată și cufundați-vă în energia transformatoare a Cuarțului Alb. Cu frumusețea sa clară și strălucitoare, precum și cu proprietățile sale unice, această mala este destinată să devină o parte integrantă a ritualurilor tale zilnice. 


Vă rugăm să rețineți: Datorită naturii pietrei prețioase, dimensiunea și lungimea fiecărei mărgele mala pot varia. Mărimea mărgelelor este de aproximativ 0,6 cm până la 0,8 cm, iar lungimea este de aproximativ 60 cm până la 80 cm.

130,00 lei
Fără TVA: 130,00 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 9635