Menu
Your Cart

Vindecarea Creierului

Vindecarea Creierului
New
Vindecarea Creierului

Cartea a șaptea din seria Medium Medical


Protejează-ți creierul înainte de a fi prea târziu


Dacă te afli în căutarea unor soluții pentru bolile creierului, afecțiunile neurologice sau psihice, vei găsi, în sfârșit, răspunsurile, în această carte. Fie că te afli abia la începutul călătoriei tale sau că deja ai vizitat diverși neurologi, medici interniști și specialiști în medicina funcțională, a sosit timpul să descoperi în sfârșit cauzele reale ale suferințelor tale, să te vindeci și să lași în urmă suferința.


ADHD


Amețeli și probleme de echilibru


Anxietate


Autism


Boala Alzheimer


Boala degenerativă a sistemului nervos autonom


Boala implanturilor mamare


Boala neurologică Lyme


Boala Parkinson


Burnout


Ceață mintală


Convulsii


Demență


Dependențe


Depersonalizare


Depresie


Dificultăți de învățare


Dureri articulare și musculare


Dureri de cap


Efecte pe termen lung ale COVID-ului


Encefalomielita mialgică / sindromul oboselii cronice


Encefalopatie


Fibromialgie


Furnicături și amorțeală


Gastropareză


Greață misterioasă


Hiperhidroză


Hipertensiune intracraniană


Inflamarea creierului


Insomnie


Instabilitate emoțională


Leziuni cerebrale


Lupus


Luxații repetate


Meningită


Migrene


Neuropatie


Nevralgie


Nevralgie de trigemen


Paralizia Bell


Probleme ale nervilor cranieni


Probleme ale nervilor vagi


Psihoză


Scleroză laterală amiotrofică


Scleroză multiplă


Sindromul Cushing


Sindromul Guillain-Barré


Sindromul picioarelor neliniștite


Sindromul tahicardiei ortostatice posturale (POTS)


Sindromul Tourette


Temeri misterioase


Ticuri și spasme


Tinitus


Tremurături


TSPT


Tulburare bipolară


Tulburare obsesiv-compulsivă (TOC)


Tulburarea de mânie cronică


Tulburări alimentare


Tulburări de concentrare și de focalizare


Tulburări de personalitate


Tumori și chisturi cerebrale


Vertij


„Anthony William are un dar de la Dumnezeu, pe care familia noastră l-a putut experimenta la prima mână. După ani întregi în care medicii pe care i-am consultat nu au reușit să diagnosticheze, să identifice sau să explice problemele gastrointestinale de care suferea copilul nostru, expertiza și intuiția lui Anthony ne-au ajutat nu doar să identificăm cauzele problemei, ci – încă și mai important – ne-a oferit protocoale precise a căror aplicare s-a dovedit a fi un catalizator neprețuit pentru vindecarea, recuperarea și fericirea fiicei noastre. Pentru un părinte nu există dar mai minunat decât sănătatea copiilor lui. De aceea, îți vom rămâne veșnic recunoscători, Anthony, pentru harul tău minunat. Îți mulțumim pentru timpul și energia acordată, pentru călăuzirea și confortul pe care ni l-ai oferit de-a lungul unei călătorii care nu a fost deloc ușoară, și îndeosebi pentru recuperarea stării de sănătate a fetiței noastre, dar și a altor membri ai familiei.”


— Dwayne „The Rock” Johnson și Lauren Hashian


Descoperă de ce se bazează milioane de oameni din întreaga lume pe cărțile din seria Medium Medical pentru a primi răspunsuri referitoare la sănătatea lor, răspunsuri pe care nu le pot găsi nicăieri în altă parte.


Dată fiind starea avansată a cercetării și științei medicale moderne în ce privește creierul, este ușor să ne autoconvingem că dispunem de tot ceea ce trebuie să știm pentru a ne putea proteja prețiosul creier și neprețuita noastră minte. Oare chiar așa să fie? Prevalența fără precedent a bolii Alzheimer, demenței, ADHD-ului, autismului, anxietății, depresiei, tulburării obsesiv-compulsive (TOC), TSPT-ului, tulburării bipolare, tulburărilor alimentare, dependențelor, atacurilor cerebrale, convulsiilor, stării de ceață mintală, burnoutului și multor alte simptome și afecțiuni similare arată dincolo de orice tăgadă că umanitatea a rămas la fel de vulnerabilă, în pofida titlurilor răsunătoare din mass-media despre cultivarea lucidității, progresele neurologiei și ținerea sub control a creierului.


Burnoutul, deficitele, atacurile de panică, problemele nervilor vagi, bolile psihice, simptomele neurologice și multe altele arată că este ușor să te rătăcești și să te învinovățești singur, întrebându-te unde ai greșit. Răspunsul lui Anthony este următorul: nu tu ești cauza problemelor tale.


Dacă vei citi cartea Mediumului Medical Anthony William, Vindecarea creierului, vei descoperi:


· Ce înseamnă să ai electricitate statică în interiorul creierului, un creier plin cu aliaje metalice, un creier excesiv de emoțional, nervi cranieni inflamați, un creier dependent, un creier acid și unul epuizat și cu multe lipsuri – dar și ce poți face în această privință;


· Cauzele reale a peste 100 de simptome, afecțiuni și boli ale creierului și ale sistemului nervos;


· O perspectivă profundă a motivelor necunoscute ale epidemiei de probleme psihice, emoționale și neurologice care afectează lumea modernă, de la tulburările de concentrare și focalizare până la instabilitatea emoțională sau la diagnosticele care alterează starea de bine și calitatea vieții, precum scleroza laterală amiotrofică, Parkinson și efectele pe termen lung ale COVID-ului.


Dar, mai presus de orice, cartea Vindecarea creierului prezintă o serie de tehnici specifice de vindecare, oferind astfel multă speranță. Pe lângă perspectiva sa inedită referitoare la hrănirea corectă a creierului și la reducerea expunerii la toxinele și substanțele contaminante care abundă în lumea în care trăim, vei putea găsi aici diferite protocoale de detoxificare, îndrumări pentru detoxificarea de metalele grele toxice și o serie de rețete noi-nouțe pentru Terapia cu Tonice Cerebrale a Mediumului Medical, terapie care constă în consumul unor tonice terapeutice cu efecte rapide, sub formă lichidă, menite să îi ofere creierului o ușurare instantanee atunci când se află în situații de stres extrem.


„Noi suferim din motive fizice cât se poate de reale”, scrie Anthony. „Atunci când știm cum să navigăm prin lume, dispunem de puterea de a ne vindeca.”

185,00 lei
Fără TVA: 185,00 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 10523