Menu
Your Cart

Coarnele Zeitei - Calatorie in Timp

Coarnele Zeitei - Calatorie in Timp
New
Coarnele Zeitei - Calatorie in Timp

In anul 1983, Dolores lucra cu mai multe persoane care s-au oferit in mod voluntar pentru sesiuni, pentru a o ajuta sa isi perfectioneze mestesugul in domeniul hipnozei. De-a lungul anilor, ea si-a dezvoltat propria tehnica de hipnoza, prin care clientii intrau intr-o stare de transa foarte profunda si erau capabili sa retraiasca viata trecuta pe care o explorau. Cand acesti oameni se intorceau in trecut, era ca si cum ar fi fost realmente acolo. Daca mentionai ceva din vremea noastra care nu exista in epoca lor, ei nu stiau despre ce vorbesti.


Aceasta carte prezinta vietile trecute traite de trei dintre acesti voluntari, care s-au intors pe vremea druizilor si au oferit informatii despre cum era sa traiesti in acel timp si despre dificultatile intampinate atunci cand incercau sa traiasca dupa credinta lor in Mama Pamant. Inchizitia statea mereu la panda, cautand sa descopere aceste grupuri speciale care aveau o religie diferita si incercau sa forteze oamenii sa dezvaluie informatii despre credintele si practicile lor. Inchizitia credea ca aceste grupuri speciale aveau puteri magice si o influenta prea mare asupra oamenilor obisnuiti.


Veniti alaturi de noi in aceasta calatorie in trecut!


Dupa cum ar spune Dolores:

,,Au crezut ca au scapat de noi. 

Ne-au ars pe rug si ne-au ucis, dar noi ne-am intors!"


Dolores Cannon, terapeuta prin regresie hipnotica si cercetatoare in domeniul paranormal, lansata in cautarea ,,cunoasterii pierdute", s-a nascut in anul 1931 la St. Louis, Missouri. Si-a facut studiile la St. Louis si a trait acolo pana in anul 1951, cand s-a casatorit cu un militar de cariera din Marina S.U.A. 

Incepand din anul 1968, s-a implicat in lucrul cu hipnoza, iar din anul 1979 a lucrat exclusiv cu terapia vietilor trecute si regresiile. A studiat mai multe metode de hipnoza, dupa care si-a dezvoltat propria tehnica originala. 

Dolores a tinut prezentari si cursuri pe toate continentele. A scris 17 carti, care au fost traduse in douazeci de limbi. Emisiunile sale de radio si televiziune au fost urmarite pe tot mapamondul. A primit Premiul pentru Contributie Remarcabila si pentru Realizarile din intreaga viata, precum si alte premii de la mai multe organizatii de cercetare din domeniul hipnozei. 

S-a stins din viata pe 18 octombrie 2014.

80,00 lei
Fără TVA: 80,00 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 10529