Menu
Your Cart

Dragoni Chi Lin din Jad Nefrit 2

Dragoni Chi Lin din Jad Nefrit 2
Dragoni Chi Lin din Jad Nefrit 2
Dragoni Chi Lin din Jad Nefrit 2
Dragoni Chi Lin din Jad Nefrit 2
Dragoni Chi Lin din Jad Nefrit 2

Este numit și calul dragon sacru și este folosit ca simbol de noroc . 

Chi Lin aduce proprietarului său o energie puternică de protecție feng shui cu binecuvântări de sănătate bună și prosperitate . Chi Lin este foarte loial proprietarului său și va proteja casa de spiritele rele. Chi Lin are un statut regal mai mare decât alți gardieni feng shui.

În Feng Shui, există diferite simboluri, reprezentări și animale semnificative. Un fel de ei este Chi Lin . Chi Lin este un animal legendar și mistic care reprezintă abundența,bogăția,înțelepciunea,norocul și longevitatea.

Semnificația Chi Lin Feng Shui

Se crede că Chi Lin întruchipează toate cele cinci elemente , dar cel mai răspândit element este elementul foc . Acest legendar unicorn Feng Shui  este legat de virtuți, bunătate și compasiune și apare ca un semn bun care poartă cu el scrierile marilor perle de înțelepciune.

Bazat pe natura bună a lui Chi Lin , este folosit ca un simbol care poate atrage energii defensive puternice și poate îmbogăți proprietarul cu avere, noroc, viață lungă și abundență .

Ce este Chi Lin în Feng Shui?

În Feng Shui , Chi Lin este acceptat pe scară largă și unul dintre cele mai vitale animale mistice recunoscut ca un spirit de bun augur despre care se crede că este bun și virtuos și poate atrage pozitivitatea și bunătatea.

Chi Lin poartă o natură binevoitoare, ceea ce o face dragă și văzută ca o creatură legendară de bun augur în multe culturi 

DIMENSIUNI :14 X 3CM

2.10 KG

1.200,00 lei
Fără TVA: 1.200,00 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 9712-PD2