Menu
Your Cart

Testoasa Norocului din Cupru

Testoasa Norocului din Cupru
Testoasa Norocului din Cupru
Simbolizează bogăția, puterea și succesul. Țestoasa funcționează ca un ajutor pentru corectarea Vastu, deoarece are o putere extraordinară de a echilibra și armoniza mediul din jurul nostru.
Plasarea: plasarea unei imagini sau a unei piese de spectacol de broasca țestoasă în sectorul bogăției de Sud-Est atrage norocul bogăției și protejează averea proprietarului. Amplasarea sub pat sau lângă pat vă ajută să dormi mai bine noaptea. Când este ținut pe biroul de lucru ajută la progresul în carieră și la faima succesului. Păstrarea unei broaște țestoase în sectorul de est al casei îmbunătățește și promovează mediul sănătos.
Țestoasa / țestoasa este un amplificator de noroc. Conform Feng Shui, acest animal ceresc binecuvântează proprietarul cu bani, somn liniștit, longevitate, stil de viață sănătos, câștig financiar și progres în carieră.
Conform mitologiei chineze, se crede că o broască țestoasă trăiește de 3 ori mai mult decât chiar și o macara! Un simbol al longevității și al vieții lungi și sănătoase conform tradițiilor indiene și chineze, broasca țestoasă este un talisman feng shui de protecție și imunitate la intențiile rele.

8cm
60,00 lei
Fără TVA: 60,00 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 10272