Menu
Your Cart

Tarot

Tarot
Aprofundează-ți călătoria personală în tarot cu accent pe dragoste și plăcere. Acest pachet de tarot complet ilustrat cu 78 de cărți vine cu o broșură extinsă care vă ghidează prin modalități de citire a cărților pentru a vă ajuta să explorați posibilitățile intime...
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Jocul de masă întâlnește tarotul în acest instrument distractiv și util pentru divinație, făcându-l perfect pentru lecturile zilnice, precum și în următoarea campanie.Bine ați venit la Ultimate RPG Tarot Deck, unde veți găsi 78 de modele unice de cărți de tarot inspirate din lumea captivantă a jocur..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Tarotul Viceversa are ambele părți ilustrate.Unul arată imaginea văzută din față, celălalt arată aceeași imagine văzută din spate.M. Filadoro, D. Corsi,78 carduri, 50x81 mm. Instrucțiuni. Ediție multilingvă...
110,00 lei
Fără TVA:110,00 lei
Îndepărtatul oraș Nuages, în țara norilor, are propria sa cultură, creaturi, tradiții și tarot. Tarot Nuages ​​aduce un omagiu tarotului în stil Marsilia cu câteva elemente antice, dar îmbrățișează și un spirit modern, jucăuș, cu spiriduși, pinguini, pixies, garguile și ciuperci animate care locuies..
160,00 lei
Fără TVA:160,00 lei
Cel mai vechi pachet de tarot din lume într-o nouă ediție splendidă cu impresii de folie de aur. Puntea compusă din cele 22 de arcane majore.Milano 1452, imprimat cu amprente folie de aur,22 carduri, 80x145 mm;Instrucțiuni. Ediție multilingvă...
140,00 lei
Fără TVA:140,00 lei
Spiritual Tarot Spiritual Tarot
Indisponibil
Un Tarot canalizat, crescut și hrănit de trei foarte diferiteinspirații: Tarika Di Maggio, un psihic, Lucia Mattioli și Francesca Fravolini, două artiste. Acest pachet este o punte între tarot și Tarot, între cărțile cu care suntem obișnuiți să lucrăm și arhetipurile eterne, superioare, care le-au d..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Midnight Magic: A Tarot Deck of Mushrooms Midnight Magic: A Tarot Deck of Mushrooms
Indisponibil
Cu ilustrații întunecate și visătoare ale frumoaselor ciuperci din pădure, descoperă-ți norocul cu Midnight Magic, care reflectă temele și arhetipurile tradiționalului Rider Waite.Bine ați venit la pachetul de ciuperci de tarot, unde veți găsi 78 de modele unice de cărți de tarot bazate pe lumea mis..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Setul de tarot esențial pentru a citi cărțile fără probleme, cu încredere și ușurință. Cu cel mai bine vândut ghid de 240 de pagini al lui Stefanie Caponi, Guided Tarot, plus un pachet vibrant de tarot Rider Waite Smith, are tot ce aveți nevoie pentru a deveni un cititor expert de tarot.Fiecare dint..
220,00 lei
Fără TVA:220,00 lei
The Fountain Tarot
Indisponibil
Fountain Tarot este o re-vizuire îndrăzneață a pachetului clasic de tarot, aducând arhetipurile tradiționale și simbolologia tarotului într-un context contemporan. Acest set cutie conține picturi luxuriante, eterice ale artistului Jonathan Saiz, ambalaje holografice curcubeu de designerul Andi Todar..
220,00 lei
Fără TVA:220,00 lei
În perfectă armonie cu simbolurile tradiționale ale Tarotului, aceste cărți de fantezie concepute de Eon (Joseph Viglioglia) deschid o fereastră asupra erotismului și frumuseții corpului feminin și a cuplului. Reprezentările fantastice au fost adesea asociate cu sexualitatea și descriu o lume fără i..
140,00 lei
Fără TVA:140,00 lei
Dezordinea și inocența se împletesc în acest nou pachet de tarot cu o estetică underground. Ilustrațiile alb-negru ale lui Diego Gabriele încapsulează perfect esența lumii post-moderne în cele 78 de cărți ale acestui pachet unic și inovator. Horizons, noua linie indie a lui Lo Scarabeo, începe reînn..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
Cartea Umbrelor constă din două pachete de tarot.Urmând legea Wicca „As Above, So Below”, un pachet se concentrează pe credințele Wicca și pe lumea spirituală, al doilea pe manifestările zilnice ale acestor credințe și pe lumea materială.Noul set de cutie, prezentat pentru prima dată în ediția compl..
230,00 lei
Fără TVA:230,00 lei
Afişare 1 - 12 din 270 (23 pagini)