Menu
Your Cart

Set Oua Yoni Cuart Roz

Set Oua Yoni Cuart Roz
Set Oua Yoni Cuart Roz
Set Oua Yoni Cuart Roz
Set Oua Yoni Cuart Roz
Set Oua Yoni Cuart Roz

Dimensiuni: 

Ou mic - 2x3 cm

Ou mediu - 2.5 x 4 cm

Ou mare - 3 x 4.5 cm

Moștenit din tradiția taoistă, oul yoni este o piatră semiprețioasă tăiată, cioplită și lustruită în formă de ou. Este conceput pentru a fi introdus în vagin pentru a debloca multe virtuți pentru bunăstarea feminină generală și sănătatea sexuală. Ele vin în multe materiale diferite, cum ar fi Jad, Opalit, Rose Quartz și chiar Obsidian, fiecare cu propria energie și beneficii.

O scurtă istorie a ouălor yoni

Istoria oului yoni datează de mai bine de 5.000 de ani, până în China antică. Împăratul a cerut împărătesei, precum și concubinelor împăratului, să folosească oul de yoni în secret, pentru a-și întări vaginul. Anticii credeau, de asemenea, că utilizarea proprietăților energetice ale diferitelor pietre, cum ar fi Jadul în vagin, ar îmbunătăți energia corpului, păstrând astfel tinerețea și vitalitatea.

Astăzi, folosirea sacră a oului yoni este încă foarte populară, celebritățile chiar și le folosesc și multe femei din întreaga lume discutând despre beneficiile utilizării lor. Multe doamne au sărbătorit progresul pe care l-au făcut folosind ouă de jad pentru a-și strânge și întări pereții vaginali după naștere. Alții se bucură de beneficiile spirituale și de sănătate pe care le aduc aceste ouă.

Ce face un ou yoni?

Se spune că ouăle Yoni provoacă transformare și vindecare emoțională, sexuală, fizică și spirituală . Ca o alternativă la exercițiile Kegel obișnuite, vă puteți întări mușchii vaginali și beneficiile includ: scăderea incontinenței, refacerea după naștere, creșterea orgasmelor.

Echilibrează ciclurile menstruale.

Promovează sănătatea urinară și digestivă.

Creșteți libidoul și orgasmele.

Calmează crampele menstruale.

Întărește mușchii vaginali.

200,00 lei
Fără TVA: 200,00 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 10012