Menu
Your Cart

Agua de Florida, Murray & Lanman, Peru, 270 ml

Agua de Florida, Murray & Lanman, Peru, 270 ml
Hot -13 %
Agua de Florida, Murray & Lanman, Peru, 270 ml

Agua de Florida 270ml

Agua de Florida este in special utilizata de samani in ritualuri de vindecare si nu numai, miresmele sale intense alunga spiritele nedorite, te curata si te revitalizeaza. Tot ce trebuie sa faci e sa torni un strop de Agua de Florida in palma ta si sa inspiri adanc mireasma sa puternica.

Iată alte 9 feluri de utilizare a Apei de Flori

1 Pentru a-i mângâia și alina pe cei bolnavi. Atunci când un animal de companie, copil sau adult este bolnav, îi poți aduce alinare și vindecare invitând spiritele. Ia un pic de Apă în palmă apoi mângâie-l sau bate-l ușor pe cel suferind (pe scalp, pe obraji, pe spate sau pe mâini, doar urmează-ți instinctul).

2 Pentru a-ți curăța câmpul energetic. O baie vindecătoare poate fi făcută cu ¼ sare de mare, ½ de cană de bicarbonat de sodiu și câteva capace pline cu Aqua de Florida. Îmbăiază-te, apoi curăță-te cu un duș, când ai terminat unge-te pe tot corpul cu Aqua de Florida, din cap până în picioare.

3 O metodă de a-ți deschide simțurile înaintea unei meditații sau unei călătorii șamanice. Toană-ți o mică cantitate în palme apoi freacă palmele între ele. Miroase esența, apoi gândește-te că îți deschizi toate simțurile (miros, atingere, gust, auz, cunoaștere)

4 Pentru a-ți crește vibrația. Urmează să ai o întâlnire stresantă la locul de muncă? Sau o întâlnire inevitabilă cu o persoană care te bulversează? Înainte să pășești în sala de ședințe sau înainte de întâlnire, stropește-te cu Aqua de Florida și setează o intenție puternică. Spre exemplu: Sunt în siguranță și sunt ghidat de divinitate. Totul merge bine pentru mine.

5 Pentru a curăța un spațiu (după ce a avut loc o dispută sau a existat amărăciune/sentimente apăsătoare etc.). Pune apă purificată într-o sticlă cu pulverizator apoi toarnă câteva picături de Aqua de Florida. Pulverizează cu intenția de a curăța spațiul. Sau (o altă variantă foarte eficientă!) adaugă câteva capace pline cu Aqua de Florida în apa cu care speli pe jos, apoi spală toată energia apăsătoare.

6 Ca leac pentru insomnie. Unge-te din cap până în picioare cu Aqua de Florida cu intenția de a avea un somn adânc și relaxant. Îți poți binecuvânta și perna cu câțiva stropi de Apă!

7 Pentru a calam un copil anxios sau un adult la nevoie. Există un adult sau un copil care se simte nervos sau anxios din cauza unui eveniment sau a unui coșmar? Toarnă un pic de Aqua de Florida în palmele tale, apoi binecuvântează-l pe cel nevoiaș din cap până în picioare (sau poți pune un pic de Aqua de Florida pe o pană pe care să o vânturi în jurul persoanei, din cap până în picioare.). Apoi oferă-i câteva îmbățo

78,00 lei
90,00 lei
Fără TVA: 78,00 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 355