Hai să ne întoarcem un pic în timp, în mai 2020. Cum ai crescut de atunci? Cum ți s-a schimbat viața?

Din mai 2020, navigăm printr-un ciclu de eclipse în Săgetător-Gemeni, însă acest ciclu se va încheia pe 4 decembrie, cu o finală Eclipsă de Soare și Lună Nouă.

Finalul unui ciclu de eclipse este un moment important. Reprezintă sosirea la o nouă destinație. Este un punct în viața noastră în care un lucru din noi sau o parte a vieții noastre este complet renăscută și integrată pe deplin, gata să joace un rol activ în viețile noastre.

Atât de multe s-au întâmplat în lume din mai 2020 până acum. La nivel colectiv, am avut o experiență dureroasă care s-a manifestat prin schimbarea forțată pe care am fost cu toții nevoiți să o facem în viețile noastre. Au fost anulate evenimente, au fost amânate sărbători, s-au pierdut locuri de muncă. Și poate că abia acum începem să vedem cum aceste reacții în lanț ne-au adus unde suntem astăzi.

Bine înțeles că, pe lână experiențele pe care le-am avut la nivel colectiv, avem și poveștile personale care ne-au adus la această Eclipsă totală de Soare, iar acum este posibil să vedem tipare ale modului în care am fost ghidați dar și zonele din viețile noastre în care Universul ne-a cerut să creștem.

Eclipsele reprezintă portaluri într-un nou stadiu de conștiință. Ele tind să aducă evenimente care ne schimbă și transformă viețile, permițându-ne să trecem într-un nou capitol al evoluției sufletului nostru.

Această Lună Nouă și Eclipsă Solară pică în Săgetător și este precum ultimul pas din această călătorie. Deschide ultima ușă a acestui drum și poate aduce recompensele muncii noastre asidue.

Orice a declanșat această Eclipsă în noi, oricum am fi fost îndemnați să creștem și să ne schimbăm, acum vom începe să vedem finalul călătoriei.

Se va ivi o nouă claritate și, cu această nouă claritate, vom simți că începem un nou capitol.

O Eclipsă Solară cu Lună Nouă este una dintre cele mai puternice eclipse pe care le putem avea. Chiar și numai umbra Pământului care trece prin fața Soarelui ne oferă o priveliște fermecătoare, ce ne reamintește de frumusețea și grandoarea Universului.

În antichitate, eclipsele de Soare erau văzute ca aducătoare de mari schimbări. Întunericul care se revărsa peste o zi însorită, era văzut ca un semn că a venit momentul pentru plătirea datoriilor karmice.

Fără îndoială, Eclipsele la Lună Nouă sunt perioade potente de manifestare, ce pot activa tot ceea ce am semănat.

În prezența lor, energia este atrasă spre noi, permițând câmpului nostru energetic să devină un magnet pentru orice trebuie să ne iasă în cale.

Deși această Eclipsă Solară aduce finalul tuturor energiilor pe care le-am avut de la începutul acestui ciclu al eclipselor, o putem folosi și pentru a seta intenții pentru ceea ce ne dorim să atragem. Îi putem folosi energia în mod deliberat pentru a atrage tot ceea ce ne dorim să trăim.

Dacă ne uităm adânc pe cerurile cosmice, atât Mercur cât și Neptun sunt extrem de active în momentul Eclipsei, sugerând că ni se vor arăta noi perspective.

Prezența lui Neptun sugerează că ni se va ridica de pe ochi voalul, permițându-ne să vedem adevăruri mai profunde.

Însă, oricând este implicat Neptun, este mereu important să ne ascultăm instinctele, și să ne încredem în ele, indiferent de ceea ce ne va ieși în cale. Neptun este planeta spiritualității și intuiției, așa că vom simți o puternică chemare pentru a asculta ce are de spus vocea noastră interioară.

Neptun ne cere să renunțăm la cele cinci simțuri și să ne conectăm la puterea și înțelepciunea celui de-al șaselea simț, căci doar așa ne vom afla adevărul cel mai profund.

Chiron, asteroidul cunoscut ca vindecătorul rănit, este și el activ în această perioadă, și el ne poate ajuta să vindecăm unele relații, prin intermediul conversațiilor.

Dacă există vreo persoană cu care simți nevoia să ai o conversație vindecătoare, nu uita că Eclipsa Solară îți va trimite valuri de sprijin. Gândește-te la ce vrei să spui, permite-i să vină dintr-un loc al dragostei, adevărului și bunătății, apoi vezi cum te simți ghidat să împărtășești ceea ce simți.

De asemenea, nu uita că uneori chiar avem nevoi e să purtăm o conversație vindecătoare cu o persoană! Uneori poate fi extrem de terapeutic să vorbim cu cineva sau să scriem ceea ne avem pe suflet.

Orice conversații vei avea în perioada eclipsei, nu uita să fii blând, răbdător și iubitor cu tine.

De asemenea, merită menționat că, în ziua Eclipsei este mai bine să nu forțăm sau să grăbim lucrurile. Eclipsele sunt puternice și tind să ne direcționeze acolo unde trebuie să mergem. Ai încredere în acest proces. Ai încredere în instinctele tale și nu încerca să forțezi lucruri care nu îți sunt sortite.

Eclipsele de Soare pot aduce noi oportunități și noi începuturi în viața ta, așa că fii deschid la orice îți apare în cale. Este posibil să descoperi că, lucrul pentru care ai lucrat din greu, va ateriza în final la picioarele tale.

Întrucât Eclipsele Solare aduc energii puternice, este posibil să ne simțim extenuați sau confuzi înainte de sosirea ei. Dacă te simți așa, nu subestima importanța hidratării și a timpului petrecut pentru împământare.

Una peste alata, Luna Nouă și Eclipsa totală de Soare aduc un moment puternic în acest an, și cel mai probabil ne vor duce la destinația pentru care am lucrat din greu în acest an și jumătate.

Pe măsură ce ne apropriem de noua destinație, este important să ne facem timp pentru a mulțumi acestei călătorii și pentru a onora lecțiile și creșterea pe care am realizat-o.

Sursa: https://foreverconscious.com