Timpul este un concept complicat de deslușit, însă mulți dintre cei ce au călătorit dincolo de aceste tărâmuri, au descoperit că timpul nu există. Timpul este pur și simplu o iluzie.

Deși lucrurile par că se întâmplă în etape, ele au loc de fapt simultan. Tot ceea ce poate exista și a existat vreodată se întâmplă acum. Chiar în acest moment. Doar că nu le putem percepe, și nici nu suntem meniți să o facem.

În această lume tridimensională, pe această a treia planetă de la Soare, suntem meniți să vedem lucrurile ca având un început, un mijloc și un final.

Să vedem lucrurile în etape și să vedem cauza și efectul acțiunilor noastre, este un proces important în călătoria noastră pământeană.

Însă, dacă timpul așa cum îl știm este de fapt o iluzie, ce însemnătate are de fapt o zi precum 3 martie?

3 martie 2019 deblochează codul numeric 333, fiind ce-a de-a 3-a zi a celei de-a 3-a luni a unui an de 3 (2019; 2+0+1+9=12; 1+2=3)

Deși calendarul este o invenție umană, numerele s-au născut din Univers. Numerele nu au fost inventate, ele au fost observate în căutările noastre de înțelegere a Universului în care trăim.

Pentru a înțelege semnificația mai profundă a vieții, spațiului și a existenței noastre terestre, observăm mai întâi natura. Tot ce este în natură urmează un cod matematic de ordine și succesiune.

Privind astfel lumea, ne-a permis să înțelegem creația și călătoria noastră prin acest ciclu de naștere, viață și moarte.

Primii matematicieni și numerologi au fost intrigați de numărul 3, și credeau că acesta poartă un puternic potențial creator.

Numărul 3 reprezintă materialul și puterea de a exprima, crea și manifesta în lumea tridimensională.

Numărul 3 reprezintă piatra de construcție a vieții așa cum o știm. Reprezintă începutul, mijlocul și sfârșitul. Reprezintă suma a ceea ce suntem – o minte, un trup și un suflet.

Numărul 3 reprezintă creativitatea, reprezintă comunicarea și exprimarea de sine, de asemenea, reprezintă și adevărul nostru superior și vocea noastră interioară, îndrumarea ce știe mereu să ne ghideze și să ne arate direcția cea bună.

Simbolistica numărului magic 3, va fi extrem de puternică în cea de-a 3-a zi a celei de-a treia luni a unui an de 3, în această zi vom putea accesa energia acestui cod și o vom putea folosi ca un memento, ca un semn ce ne arată unde ne aflăm în această călătorie.

Sub influența vibrației codului 333, ne vom putea echilibra, vom putea crea, exprima și vom putea intra în armonie cu Universul.

Vom putea folosi această zi pentru a ne împărtăși adevărul, pentru a deveni creativi și pentru a ne aduce planurile și ideile în lume.

Putem folosi energia acestei zile pentru a reflecta asupra poveștii vieții noastre, și pentru a ne asigura că scriem povestea pe care dorim să o spunem.

Cu toții suntem co-creatori în această călătorie și, deși este posibil să nu avem mereu control asupra evenimentelor ce ne apar în cale, putem controla modul în care alegem să le facem față și felul în care alegem să creștem.

Noi creștem și ne extindem, iar Universul face asemenea. Când ne extindem conștiința, toată viața din jur crește și beneficiază de creșterea noastră. Mama Pământ, râurile, stelele, planetele, toate sunt creșterea noastră, evoluția conștiinței noastre ce face viața să prospere.

Așa dar, sub influența puternică a codului 333, vom continua să creștem, să avansăm și să fim sprijiniți pentru a ne echilibra mintea, trupul și sufletul.

Cu toții putem folosi această zi ca pe un memento ce ne aduce aminte să ne centrăm și să ne asigurăm că ne folosim toate aceste componente sacre ca fiind una și aceeași.

333 este considerat și unul din numărul model prin care îngerii și spiritele noastre ne ghidează, pentru a se conecta și comunica cu noi. Când vedem frecvent aceste modele numerologice, reprezintă un semn că îngerii sunt cu noi, și că ne încurajează să ne exprimăm, să creăm și să ne spunem adevărul.

Tiparele nomerologice reprezintă felul Universului de a comunica cu noi așa că, într-o zi precum 3 Martie, sau oricând altcândva vedem repetat acest tipar numerologic, este important să ne oprim, să fim atenți și să notăm tot ceea ce se întâmplă în momentul prezent. La ce te gândești? Ce simți? Ce trebuie să observi?

Sub vibrația acestei zile de 333, verifică-te. Verifică-ți povestea, spune-ți adevărul și realiniază-te în orice fel simți că trebuie să o faci.

Sursa: https://foreverconscious.com