Deși este posibil să nu te fi gândit până acum, ora la care te-ai născut joacă un rol important în stabilirea comportamentului tău și a modul în care ești în general. Este posibil să fi interesat de ceea ce spune horoscopul tău, dar te-ai interesat vreodată ce spune despre tine ora la care te-ai născut?

Fie că vrei sau nu să crezi, se pot face o groază de predicții bazate pe ora nașterii tale. Pentru a afla ce dezvăluie despre tine și personalitatea ta această oră, aruncă o privire mai jos. Dacă vrei să studiezi mai în detaliu lucrurile de genul acesta, ora nașterii tale este esențială în stabilirea caracterului tău, iar asta din mai multe motive.

Născut între 00:00 și 02:00

Dacă te-ai născut în acest interval orar, ești destul de critic. Ieși mereu în față pentru a-ți arăta inteligența și tinzi să păstrezi aproape un grup foarte restrâns de prieteni. Prețuiești conexiunile pe care le ai și ești în general destul de persuasiv.

Mulți nu te înțeleg dar te invidiază oricum. Ești genul de persoană care spune ceea ce trebuie spus fără ai fi frică de reacțiile pe care le stârnește. Nu îți muști niciodată limba.

Născut între 02:00 și 04:00

Dacă te-ai născut între aceste ore, ești destul de materialist. Tinzi să fii o persoană căreia îi plac lucrurile cele mai rafinate în viață, și nu eziți să îți urmărești visele. Treci mereu peste limitele tale și mergi mai departe decât oricine pentru a rezolva lucrurile ce trebuiesc făcute.

Când cineva te refuză, faci totul pentru a transforma acel ”nu” într-un ”da”. Iubești să călătorești și întorci multe priviri în călătoriile tale. Oamenii tind să fie atrași de tine în general.

Născut între 04:00 și 06:00

Dacă te-ai născut între aceste ore, ești genul de persoană care tânjește după succes. Muncești constant din greu și încerci să dai tot ce e mai bun în viața ta de zi cu zi. Ești bun și onest cu ceilalți. Ești un planificator grozav și poți întotdeauna să transformi cea mai rea situație într-un mai bună.

Crezi în tine, iei mereu noi responsabilități și faci ce e mai bun din orice. Din toate aceste motive, oamenii consideră că ești o persoană fără de care nu pot trăi. Ești foarte important în viețile celor din jurul tău.

Născut între 06:00 și 08:00

Dacă ești născut între aceste ore, este posibil să fi foarte șiret. Nu îți dezvălui intențiile în fața nimănui și îi judeci mereu pe ceilalți. Îți place să ajuți atunci când este cu adevărat nevoie, însă lucrurile mărunte nu te îngrijorează.

Iți petreci mult timp asigurându-te că tot ceea ce este în viața ta este în ordine, prin urmare uiți uneori că relaxarea și fericirea sunt și ele importante. Ești vorbăreț și ai tendința să îi faci pe ceilalți să se simtă nelalocul lor. Acestea fiind spuse, ești destul de consistent într-o mulțime de feluri.

Născut între 08:00 și 10:00

Dacă te-ai născut între aceste ore, știi întotdeauna cum să-i faci pe cei din jurul tău să se simtă în siguranță. Ești de încredere și foarte responsabil. Ești capabil să rezolvi aproape orice problemă și mereu te asiguri că faci acest lucru în cel mai scurt timp.

Pentru că ai în jurul tău mulți oameni cu o atitudine pozitivă, ești și tu o persoană destul de pozitivă în general. Nu îți petreci prea mult timp singur, dar nici gândindu-te la ce cred ceilalți despre tine. Ai tot ceea ce simți că ar trebui să ai.

Născut între 10:00 și 12:00

Dacă te-ai născut între aceste ore, adesea nu îi lași pe ceilalți să vadă cine ești cu adevărat. Ești mereu în gardă și tinzi să folosești latura aceasta misterioasă în avantajul tău. Deși poți fi destul de timid, asta te diferențiază de toți ceilalți, așa că nu te deranjează.

Ca persoană, ești mereu dispus să îți asumi riscuri și să faci schimbări, însă uneori ai o creștere greoaie la nivel emoțional. Pentru că ai nenumărate talente unice și pentru că ești atât de priceput în ceea ce faci, mulți oameni sunt ușor obsedați de tine. Este ca și cum ai fi la un alt nivel pentru ei.

Născut între 12:00 și 14:00

Dacă ești născut între aceste ore, ești extrem de norocos. Lucrurile se rezolvă în favoarea ta fără ca măcar să te străduiești, iar asta este destul de impresionant. Mulți sunt destul de geloși pe tine și pe tot ceea ce ai.

Deși încerci să împarți cu ceilalți, nu ești cel mai grozav la explicații sau promovarea unei atitudini pozitive. Ești foarte deștept, însă este posibil să descoperi că ai lipsuri în anumite domenii. Uiți uneori cât de talentat ești cu adevărat, iar asta te poate trage foarte mult în spate.

 Născut între 14:00 și 16:00

Dacă ești născut între aceste ore, ești o persoană ce aduce extrem de multă bucurie în viețile celorlalți. Te abați mereu de la calea ta pentru a fi alături de cei pe care îi iubești cel mai mult. Împărtășești tot ce poți cu ei și le oferi impulsul de care au nevoie pentru a reuși în viață.

Fără tine, nu ar putea ajunge prea departe. Într-un fel ești un înger păzitor al celor ce îți sunt prieteni și familie. Nu își pot imagina o viață fără tine, fie că ți-o spun sau nu.

Născut între 16:00 și 18:00

Dacă ești născut între aceste ore, ești un lider remarcabil în tot ce faci în viață; Te găsești adesea în poziția de a le spune celorlalți ce să facă. Ești destul de interesant și adesea îți faci prieteni cu ușurință.

Oamenii simt că pot avea încrede în tine așa că mai mereu vin la tine cu problemele lor. Deși poate fi uneori frustrant, este ceva ce va trebui să înfrunți pentru tot restul vieții. Vei fi mereu centru atenției în viețile celor apropiați.

Născut între 18:00 și 20:00

Dacă te-ai născut între aceste ore, ești genul de persoană care face mereu lucrurile cum vrea. Faci față lucrurilor cu o atitudine foarte optimistă și ești destul de generos, dar în același timp te asiguri că totul este așa cum ai plănuit. Dacă există orice fel de abatere te schimbi ca și cum ar fi avut loc o întorsătură în mintea ta.

Pui dragostea pe primul loc și refuzi să fi folosit. Ai nevoie ca alături de tine să fie persoana potrivită pentru a te ajuta să crești, și știi asta. Nu ai timp pentru relații toxice.

Născut între 20:00 și 22:00

Dacă te-ai născut între aceste ore, te forțezi întotdeauna până la limită, Când este timpul să încetinești și să iei o pauză, pur și simplu nu poți. Nu știi când să te oprești sau cum să te relaxezi.

Este ca și cum ai merge constant mai departe sleit de puteri. Ești un individ extrem de deștept și priceput, iar refuzând să îți acorzi un pic de spațiu te poți trage mult în spate. La acest lucru trebuie să mai lucrezi.

Născut între 22:00 și 00:00

Dacă te-ai născut între aceste ore, nu îi înțelegi deloc pe ceilalți. Te găsești adesea în mijlocul unor neînțelegeri majore și mereu totul cade asupra ta. Deși ar trebui să lucrezi la simțul tău de judecată, rar te gândești la asta.

Oamenii din jurul tău sunt adesea întâmplători, iar din acest motiv nu îți poți face conexiuni potrivite. Este nevoie să începi să înțelegi și să cultivi fericirea alături de oamenii din jurul tău. Vei fi surprins cât de departe vei ajunge astfel.

Sursa: https://awarenessact.com