În copilărie, probabil că mulți dintre voi simțeați intuitiv magia, erați atrași de natură, colecționați talismane cu care confecționați altare de pietre și scoici, spuneați incantații sau vorbeați cu copacii și ascultați vântul. Însă, o dată cu trecerea timpului toate acestea vi s-au părut lucruri prostești, așa că ați încetat să le mai faceți.

Ați renunțat la toate aceste lucruri care vă veneau natural în copilărie? Simțiți că sunteți chemați de o energie magică? Sau vă doriți să vă puteți conecta cu latura voastră spirituală?

 Mai jos veți găsi o listă creată special pentru a vă ajuta să vă conectați în fiecare zi cu magia. Sper ca aceste lucruri să vă ajute să vă întăriți puterea intuitivă și să aducă bucurie în viața voastră.

Petrece timp în natură: lumea naturală este vie și plină de înțelepciune. Când petrecem intenționat timp în preajma plantelor și animalelor, ne putem conecta mai ușor la adevărata noastră esență. Asta te va ajuta să îți împământenezi trupul și să îți reamintești că ești o mică parte dintr-o lume mare.

Uită-te după semne: cu toții primim numere, simboluri și chiar animale care să ne ajute să înțelegem că Universul ne vorbește. Putem chiar cere să ni se arate anumite numere sau simboluri pentru a ne ghida în direcția potrivită. Vezi dacă te poți conecta cu semnul tău și cere-i să ți se arate atunci când ai nevoie.

Practică ritualuri și tradiții: mulți dintre noi cunoaștem sentimentul de bucurie pe care ni-l aducea practicarea anumitor tradiții în copilărie. Deși poate nu am continuat acele practici, cum putem totuși să aducem mai multe tradiții și ritualuri în viața noastră? Putem crea tradiții pentru fiecare sezon sau pentru ciclurile lunare! Sau, putem avea o tradiție pe care să o practicăm în fiecare vineri. Tradițiile și ritualurile pot fii indicatori minunați ai vremii și o oportunitate pentru a onora momente speciale.

Lucrează cu cărțile de tarot: cărțile de tarot sunt unelte minunate pe care să le folosești pentru a te conecta cu intuiția și înțelepciunea ta. Ele ne ajută să creăm un spațiu sacru și creativ în care să învățăm mai multe despre noi. Prin intermediul cărților, ne putem concentra pe ceea ne avem nevoie să auzim în acel moment și ne putem deschide magiei care vine prin ele.

Fii atent la visele tale: vizele tale sunt un loc magic. Ele sunt pline de semne și lucruri fantastice care nu pot avea loc în lumea reală. În vise ne putem trăi cele mai adânci dorințe sau ne putem înfrunta cele mai groaznice temeri. Putem afla informații despre ceea ce este cel mai important pentru noi. Scrie-ți visele și caută tipare pentru a accesa darul tău spiritual.

Pune întrebări: sunt atâtea lucruri pe care le putem întreba și atâtea altele pe care nu le știm. Curiozitatea despre lume este o experiență magică. Întrebă despre alte vieți, cercetează ceva ce ți-ai dorit din totdeauna să înveți, experimentează moduri diferite în care să faci lucrurile și întrebă lucrurile pe care nu le-ai întrebat niciodată. Nu vom avea niciodată toate răspunsurile, însă asta nu trebuie să ne oprească să punem întrebări.

Liniștește-te: petrecerea timpului în tăcere, reflectând, este benefic pentru noi din atât de multe motive. Însă, unul dintre lucrurile pe care le va face, este să te ajute să îți întărești mușchiul intuiției. Atunci când lucrurile se mișcă rapid, este greu să ne auzim ghidarea. Atunci când stăm în tăcere, putem asculta calmul și vocea interioară. Setează un moment din săptămână pe care să îl petreci în liniște și reflectare apoi vezi cum conexiunea cu intuiția ta se întărește.

Setează intenții: atunci când știm ”de ce”, avem mult mai multă energie și pasiune pentru ceea ce facem. Setarea intențiilor în muncă, relații și practicile spirituale, te va ajuta să îți infuzezi viața cu însemnătate și profunzime. Aceasta este o unealtă simplă dar puternică, pe care o poți folosi atunci când vrei să faci orice. Încearcă să setezi o intenție de bunătate înainte să pleci la magazin, înainte să intri în ședință sau înainte să rezolvi orice situație, și vezi cum îți va transforma experiența.

Petrece timp cu copii: copiii sunt magici prin natura lor. Ei sunt conduși de imaginație, sunt mânați de spiritul lor și iubesc să celebreze fiecare mic moment. Petrecerea timpului alături de copii îți va permite să te conectezi cu această energie. Copiii ne ajută să ne reamintim cât de specială este fiecare zi prin ochii lor.

Fii condus de iubire: atunci când suntem iubitori cu ceilalți ne umplem și noi de iubire. Dacă abordăm oamenii cu respect sincer, rezultatele sunt aproape întotdeauna pozitive. Este un sentiment magic să fim conectați cu adevărata noastră natură de dragoste și bunătate. Trimite chiar astăzi dragoste în lume, și vezi ce schimbare puternică poate face.

Găsirea modurilor prin care să ne întărim partea magică și spirituală, va aduce mai multă bucurie și scop în viețile noastre. Atunci când suntem conectați la adevărata noastră esență, simțim puterile speciale ale lumii din jurul nostru. Integrând zilnic aceste practici în viața ta te va ajuta să te conectezi cu puterea ta specială.

Sursa:https://foreverconscious.com/