Gemenii știu, cu siguranță, cum să profite la maxim de viață. Au o minte extrem de deschisă, o atitudine flexibilă asupra lucrurilor, și nu le este niciodată frică să își exprime părerile și ideile.

Acceptă în genera repede schimbarea și transformarea, iar exact asta suntem ghidați și noi să facem sub influența vibrației acestui Sezon.

Iată trei cristale cu care să lucrezi în sezonul gemenilor –

 

Agat de Madagascar (Dazurit)

Gemenii sunt extrem de sociabili – conversează fără efort cu străinii, împărtășesc povești amuzante, și trec repede de la un subiect la altul cu ușurință și grație. Se pot adapta ușor oricărei situații, indiferent de cât este de stânjenitoare sau ciudată.

Asemeni Gemenilor, Agatul de Madagascar ne reamintește să ne acceptăm partea ciudată și sălbatică. Ne inspiră să vedem  lumea cu o curiozitate de copil.

În săptămânile ce urmează, hai să ne relaxam cu toții un pic, și să adaptăm în viață o atitudine jucăușă, Ha să râdem de noi – de așa zisele greșeli și insecurități.

Hai să nu ne mai ascundem  ciudățeniile, în schimb, să fim mândri de ele!  Până la urmă, ele ne fac atât de fascinanți și amuzanți.

Măcar o dată, hai să nu ne mai pese de ce cred ceilalți – dacă simți că vrei să îmbrățișezi un copac, să vorbești cu florile, să mergi desculț în iarba proaspăt tunsă sau să dansezi sub lumina lunii – fă-o!

Agatul de Madagascar ne va inspira să nu ne mai luăm pe noi, sau pe ceilalți, atât de în serios, și să nu ne fie rușine să ne exprimăm pe deplin în momente de bucurie pură și extaz.

În acele momente suntem cel mai puternic conectați cu divinitatea. Nici un alt fel de cunoaștere spirituală profundă nu ne va aduce mai aproape de Divinitate, decât acele momente de bucurie și fericire pură.

Charoit

Energiile cosmice ale Gemenilor vor sprijini transformarea și schimbarea, pe toate nivelele și în toate zonele vieții noastre.

Gemenii tind să aibă o mentalitate mereu schimbătoare și flexibilă, ceea ce ii face cei mai buni prieteni cu transformarea. Nu ezită să accepte o oportunitate atunci când apare.

Cristalul de Charoit ne ajută să accesăm energiile Gemenilor, pentru a putea să profităm din plin de toate schimbările ce au loc în viața noastră. Dacă avem credință în abilitățile noastre, putem elibera orice tipare de gânduri negative ce nu ne mai sunt de folos.

O parte din misiunea sufletului Gemenilor în această viață, este să fie puternici, independenți și auto-suficienți.

Charoitul este aici pentru a ne reaminti că toată puterea noastră stă în abilitatea de a ne respecta și îngriji.

Chiar dacă neam dezamăgit de multe ori, putem mereu să reîncepem, cu un nou val de motivație și entuziasm, pentru a ne îndeplini țelurile și manifesta visele.

Nuanțele hipnotizante de purpuriu ale Charoitului, au un efect liniștitor și eliberator de stres. Este un cristal ce spune: sunt împăcat cu mine însumi și cu tot ce se petrece în viața mea. Mă eliberez de nevoia de control al oricărei situații ce îmi provoacă anxietate. Mă încred în mine căci sunt parte a Divinității.

Crisopraz

Mercur este planeta ce guvernează Gemenii, iar sub influența sa vom deveni mai comunicativi și curioși.

Gemenii sunt inovatori creativi ce au în minte un flux continuu de gânduri și idei. Una dintre lecțiile lor în viață, este să învețe cu să rămână concentrați asupra unui singur lucru și să evite să sară de la un proiect la altul tot timpul.

În timpul sezonului Gemenilor, mintea noastră poate deveni cu ușurință hiperactivă și neliniștită. Pentru a ne echilibra și a ne găsi centrul, o metodă bună este să lucrăm cu Crisoprazul.

Acest cristal verde, superb, are energii calmante și eliberatoare, ce ne ajută să găsim pace și armonie în momentul prezent.

Crisoprazul este profund conectat cu chakra inimii, și este un cristal minunat ce poate alina o inimă frântă și îți poate spori încrederea în sine. Acest cristal ne reamintește că merităm cu adevărat doar ceea ce e mai bun, și că nu ar trebui să ne mulțumim cu ceva ce nu ne face inima să tresară.

Cu toții merităm să avem relații pline de dragoste, afecțiune și sprijin. Trebuie să încetăm să ne mai demonstrăm valoarea unora ce sunt orbiți de propriul lor ego. Trebuie să încetăm să ne simțim vinovați pentru greșelile și defectele noastre, căci dragostea adevărată este necondiționată.

Cei ce ne iubesc, nu pleacă îngroziți atunci când ne văd partea întunecată. Nu ne pedepsesc cu respingere și renegare. În schimb, ei se uită la noi în momentele noastre de disperare, și ne văd durerea, și simt compasiune și empatie pentru noi.

Adesea, atunci când suntem răniți, devenim sceptici cu privire la existența dragostei adevărate. Simțim că fiecare potențial partener, ne va dezamăgi și ne va provoca durere, mai devreme sau mai târziu.

Începem să credem că, poate e mai bine să ne mulțumim cu ceea ce avem deja, chiar dacă nu ne trezește nici o scânteie în suflet.

Crisoprazul ne ajută să ieșim din relațiile toxice, și ne ajută să ne reconectăm cu centrul inimii, unde vom găsi dragoste de sine și vindecare.

Vom atrage relații iubitoare și armonioase,  când vom începe să ne acceptăm complet, cu tot cu imperfecțiunile noastre.

Hai să ne deschidem inimile și ochii pentru a vedea cât de frumoși suntem de fapt! Vă doresc tuturor un sezon al Gemenilor incitant, vibrant și jucăuș!

 

Sursa: https://foreverconscious.com/