Cristalele pot stoca și emana energie. Acesta este un fapt. Potrivit dovezilor multor studii, cristalele sunt mai puternice și mai benefice decât credem.

Cristalele sunt folosite de muți ani în scop terapeutic. Strămoșii noștri le cunoșteau proprietățile și le-au simțit energiile.

Mai multe cristale ne pot calma mintea, relaxa corpul și ne pot aduce pacea interioară. Mai sunt și acelea ce elimină energiile negative care ne împiedic să adormim. Fiecare cristal are proprietăți diferite.

Iată cinci cristale ce te pot ajuta să ai un somn mai bun și mai liniștit:

Lepidolit

Asemenea altor cristale bazate pe litiul, și acesta este un cristal extraordinar de calmant. Mai mult, lucrează excelent în problemele cu insomnia, visele urâte sau coșmarurile. Este recomandat înainte de culcare persoanelor agitate sau anxioase. Va aduce o pace interioară profundă.

Cuarțul de stâncă

Fiecare tip de cuarț este extrem de puternic, indiferent de culoarea pe care o are. Prin urmare, atunci când ne simțim copleșiți de gândurile noastre, este foarte recomandat. Este un cristal puternic ce ne limpezește mintea de orice gând. Mai mult, poate elibera stresul și elimină fricile și grijile.

Ametist

Ametistul este un cristal extrem de versatil, iar asta se întâmplă deoarece este un vindecător puternic și benefic. Cu toate acestea, lucrează de minune pentru calmare și relaxare. Va vindeca problemele emoționale  și mentale. Va vindeca și anxietatea. Acest cristal va elibera stresul și ne va permite să avem un somn calm și relaxant. În plus, este cel mai potrivit pentru vindecarea depresiei.

Cuarțul afumat

Cuarțul afumat este cu siguranță inamicul energiilor negative. Transformă energiile negative într-unele pozitive. În plus, funcționează perfect pentru protecție și stabilitate. Când vorbim de curățarea energiilor negative, procesul este simplu. Cristalul absoarbe energiile negative și le eliberează în pământ. Apoi, forțele naturii dar și pământul, vor transforma acea negativitate în energie pozitivă. Acest cristal ne va transforma și coșmarurile în vise plăcute.

 Piatra Lunii

De fapt, chiar numele acestui cristal ne face să ne gândim la somn, noapte și Lună. Iar aceasta nu este de loc o asociere greșită, având în vedere că piatra Lunii lucrează grozav pentru tratarea insomniei. Este un cristal puternic ce va elimina tensiunile emoționale, fricile și stresul, permițându-ne să ne limpezim mintea pentru a adormi rapid.

Toate aceste cinci cristale pentru somn, lucrează grozav individual, însă împreună au o putere și mai mare.

Prin urmare, ar trebui să le cunoaștem mai bine, uită-te la pozele lor, și cumpără-l pe cel ce te atrage cel mai mult. Trebuie să fim atenți la intuiția noastră și să ascultăm ce ne spune atunci când alegem un cristal.

Toate aceste cinci cristale sunt minunate ca bijuterii în timpul zilei, dar le putem plasa și prin casă, în special în dormitor.

Le putem pune chiar sub saltea sau pernă, sau ni le putem pune pe piept sau frunte.

Sursa: https://gostica.com/