Anul nou Lunar începe pe 12 februarie 2021, iar în astrologie Chineză acesta este începutul anului Boului.

Boul este cel de-al doilea semn din zodiacul Chinezesc, ceea ce face ca acest an să fie unul de consolidare și construire a unei fundații solide.

În 2020 am avut anul Șobolanului. Fiind primul semn din zodiacul Chinezesc, acesta a adus noi începuturi și schimbări. Acum, în 2021, toate acestea vor părea un pic mai calme, permițându-ne să mergem mai departe cu un pic mai multă ușurință și claritate.

Anul Boului favorizează înaintarea cu pași mărunți în detrimentul salturilor uriașe. Cu progres încet dar sigur, putem câștiga cursa.

Zodia Boului aduce în prim plan și crearea averii. Ne poate aduce oportunități de generare unor noi surse de venit, dar totodată ne poate crește și cheltuielile.

Va fii nevoie să fim atenți la cheltuieli în anul Boului pentru a ne asigura că facem cheltuieli chibzuite, în bugetul nostru. Deși este posibil să existe noroc în investițiile riscante și ideile de afaceri, vor fii și capcane de care trebuie să fim conștienți.

Deși vom fii sprijiniți să inovăm și să găsim noi căi de a ne crește veniturile, va trebui să ne asigurăm și că folosim energie stabilă și metodică a Boului pentru a ne atinge țelurile.

Având în vedere interesul pentru finanțe din acest an, acum este o perioadă minunate în care să ne conectăm la abundența din jurul nostru.

Abundența nu trebuie să însemne doar bani; este un curent de energie la care noi ne putem conecta și cu care putem lucra. Ne reamintește că Universul este o ușă deschisă, spre oportunități și potențialuri infinite.

Conectarea cu abundența poate fii un memento ce ne reamintește că viața lucrează în armonie cu noi, nu împotriva noastră. Ne reamintește că, atunci când căutăm, întotdeauna vom găsi.

Pentru a ne conecta câmpul vibrațional cu câmpul abundenței este nevoie să știm că acesta există. Este nevoie să eliberăm orice gând de competiție, sărăcie și lipsă, și să ne conectăm la bogățiile care sunt mereu în jurul nostru, indiferent de ce sumă avem în cont.

În anul Boului, fă o prioritate din conectarea la abundența din tine. Gândește-te la ce te face să te simți abundent și vizualizează acel lucru. Simte senzațiile din corpul tău în timp ce mintea ta fuge prin aceste scenarii imaginare. Amintește-ți acest sentiment și invocă-l oricând ai nevoie.

Gratitudinea este și ea o metodă puternică de conectare la abundență, așa cum este și privirea răsăritului care ne reamintește că în fiecare zi ni se dă o nouă oportunitate.

Dacă îți dorești cu adevărat să valorifici puterea abundenței, trezește-te chiar înainte de răsăritul soarelui. În timp ce îl vezi cum se ridica, reflectă la 10 lucruri pentru care ești recunoscător, chiar dacă sunt mici.

Deși anul Boului este un an minunat pentru a te organiza și pentru a construi o fundație, nu trebuie să uităm să îi onorăm și calitatea Yin de Metal.

Metalul poate fii un element rigid cu care să lucrezi, însă energia Yin indică un anumit nivel de creativitate ce are nevoie să renunțe la control și să meargă cu valul.

În 2021, este posibil să trebuiască să lucrăm în limitele situației noastre sau a ceea ce ne este prezentat în realitatea noastră 3D, dar tot putem găsi spațiu pentru a fii liberi și pentru a crea.

Metalul Yin ne permite să luăm ceva rigid, și să îl transformăm într-o lucrare de artă frumoasă. Metalul Yin simbolizează capacitatea de a transforma metalul în metal prețios.

Energia Yin este și extrem de intuitivă. Ne încurajează să mergem în interior pentru a căuta îndrumare, mai mult decât în lumea exterioară.

În acest an Yin, este posibil să fim nevoiți și să ne reamintim să căutăm frumusețea din lucrurile ce nu merg conform planului sau așa cum ne-am așteptat. Când suntem prea rigizi și vream ca lucrurile să iasă ca noi, ne pierdem abilitatea de a inova și de a vedea lucrurile într-o lumină diferită.

Boul poate fii încăpățânat însă, dacă ne dorim să mergem în armonie cu aceste energii, trebuie să știm când să renunțăm și când să ne permitem să fim ghidați de fluxul de energie sau de ceea ce ne iese în cale.

Este posibil să avem planuri însă Universul ne arată uneori că și el are planuri, iar uneori aceste planuri ne pot duce într-un loc mai bun pentru noi, decât oricare altul pe care ni l-am fi putut imagina vreodată.

În dragoste, anul Boului este un an în care să te concentrezi pe stabilitate. Este posibil să căutăm stabilitate în relații, sau să renunțăm la relații instabile.

La nivel personal, peste posibil să fie nevoie să încorporăm practici de împământare în rutina noastră de îngrijire, ce ne pot ajuta să ne simțim în siguranță și mai siguri pe noi.

Bou are o energie grijulie și este important să folosim această energie pentru a ne îngriji pe noi și relațiile cele mai importante din viața noastră.

Sursa: https://foreverconscious.com