Când există sute de feluri de bețișoare parfumate pe piață, cum putem alege doar unul? Ei bine, ca să îți fie totul cât mai ușor, am ales pentru tine cinci dintre cele mai bune bețișoare pentru a-ți calma mintea, trupul și sufletul.

 

Bețișoarele cu lavandă

Single lavendar flower02.jpg

Cu toții știm că lavanda are un miros divin, iar bețișoarele sau uleiul de lavandă este, de asemenea, folosit pentru a induce starea de somn. Te poate elibera de stres și îți poate calma anxietatea.

Paciuli

See the source image

Planta de paciuli face parte din familia mentei, iar acest lucru îi oferă o mireasmă intensă. Nativii din zonele tropicale ale Asiei folosesc această plantă în multe dintre parfumuri, bețișoare parfumate chiar și sprayuri împotriva insectelor, dar și în medicina alternativă. Mulți Yogini folosesc această mireasmă pentru a-i ajuta să rămână în starea meditație. Este perfect dacă vrei să îți îmbunătățești starea de spirit, datorită miresmei sale pământii. Data viitoare când vei medita, îți sugerăm să arzi un bețișor cu Paciuli pentru a-ți echilibra sentimentele și pentru a te relaxa complet!

Lemn de Santal

See the source image

Această aromă blândă și lemnoasă  te va ajuta să te concentrezi. Lemnul de Santal face parte din familia europeană a vâscului și este unul dintre cei maia scumpi arbori, fiind nevoie de un întreb arbore pentru a-i putea recolta aroma. Este un bețișor parfumat perfect pentru cei ce suferă de insomnie, dar și pentru cei ce se simt stresați sau nervoși, întrucât poate calma aceste sentimente.

Tămâia

See the source image

Această aroma antică provine de la arborii de Boswellia, și este recoltată în formă de ulei dar și de bețișoare parfumate. Tămâia îți aduce pace în minte, trup și suflet. Poate chiar să ușureze tusea și simptomele bronșitei. Mulți o folosesc pentru a-și calma stresul și anxietatea, astfel reușind să se relaxeze și să obțină pace mentală.

Nag Champa

See the source image

Ultimul, dar nu cel din urmă; Nag Champa este realizat dintr-un amestec  de plumeria și lemn de santal. Acest bețișor parfumat este sacru în India și nu doar datorită faptului că aroma sa persistă mult după ce acesta a fost stins, dar și a aromei sale pământii extraordinare. Mulți îl folosesc pentru a purifica o zonă din casă, ceea ce îl face perfect pentru meditație și pace.

Înafara de aceste 5 bețișoare minunate, se mai enumeră și eucaliptul, un bine cunoscut antiseptic, Vanilia excelentă pentru relaxare și trandafirul ideal pentru calmarea energiilor.

 

Toate acestea, dar și multe altele, le găsiți în magazinul nostru on-line, dar și fizic.

Sursa: https://www.iamequilibrium.com/