Eclipsa de Super Lună Plină Însângerată în Săgetător de pe 26 mai 2021, este un eveniment celest rar. În această seară, Super Luna Plină strălucitoare și luminoasă, va părea mai mare decât în mod normal, și va avea o superbă nuanță roșiatică în timpul eclipsei, din cauza umbrei Pământului.

Eclipsele de Lună Însângerată sunt rare, și au acest nume din cauza haloului roșu pe care îl face Luna atunci când este în eclipsă totală.

Ultima dată am avut o Eclipsă de Lună Însângerată în Ianuarie 2019, prin urare va fii un eveniment interesant de văzut.

În astrologie, Eclipsele de Lună Însângerată se spune că aduc schimbări bruște, o transformare necesară sau că ne pot schimba viața într-o nouă direcție.

În timpul unei Eclipse de Lună Însângerată este posibil ca ceva să se elibereze din viețile noastre sau un drum este posibil să se clarifice, chiar dacă noi nu căutam neapărat clarificare.

Eclipsele ne pun exact acolo unde ar trebui să fim. Ele sunt portaluri ce ne ridică și ne împing în următorul capitol, spre o evoluție a sufletului. Ele reprezintă un salt cuantic într-o nouă, și mai înaltă, stare de conștiință.

Ai încredere în ceea ce va pleca din viața ta în timpul Eclipsei, chiar dacă va părea o provocare, căci eclipsele sunt adesea mesaje directe de la Univers ce îți spune că este timpul să te desprinzi.

Această Eclipsă de Lună Însângerată pică în semnul Săgetătorului și face parte dintr-un ciclu de eclipse ce a început în mai 2020.

Săgetătorul guvernează mintea și înțelepciunea superioară. Energia sa ne permite să ne concentrăm pe imaginea de ansamblu pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai largă.

Reprezentată de săgeata arcașului, energia Săgetătorului ne permite să ne setăm intențiile și să ne lansăm săgeata în acea direcție. Deși intențiile noastre îi ghidează călătoria, noi controlăm locul în care va ateriza.

Orice se va întâmpla în această perioadă, încearcă să te conectezi cu energia Săgetătorului pentru îndrumare. Folosește-o pentru a te concentra pe imaginea de ansamblu, vezi dacă îți poți lărgi orizonturile minții, și privește lucrurile dintr-o perspectivă mai abundentă. Este posibil să ți se pară de ajutor și să te reîntorci la evenimentele ce au avut loc în momentul în care a început acest ciclu, mai 2020.

Onorează locul în care săgeata ta a aterizat, chiar dacă nu este locul în care credeai că o va face. Nu uita că, în curând va fii din nou timpul pentru ca noi intenții să fie setate, și noi aventuri să înceapă.

Eclipsele vin în general în perechi, iar eclipsa soră a acesteia este o Eclipsă de Soare ce va avea loc pe 11 iunie 2021. În timpul acestei eclipse din iunie vom avea oportunitatea de a seta alte intenții și de a începe noi aventuri pe căile ce au fost eliberate.

Din pricina naturii acestei Eclipse de Super Lună Plină Însângerată, este posibil să descoperim și unele secrete sau informații ascunse ce ies la suprafață. Aceste informații sunt cele ce vor inspira schimbarea sau transformarea, și tot ele pot începe procesul de trezire.

Cunoașterea este putere, iar noi este posibil să descoperim că aceste noi informații ne pot oferi claritatea de care aveam nevoie și răspunsuri cu privire la locul spre care ne îndreptăm și care este următorul nostru pas necesar.

Mercur, planeta comunicării, va fii mai aproape de Venus în timpul Eclipsei, arătându-ne că este o perioadă în care să vorbim din inimă, să vorbim cu compasiune, și să venim dintr-un loc al dragostei, nu al fricii.

Eclipsele ne pot afecta pe toți diferit, însă cu toții vom simți emoțiile puternice  pe care ele le pot aduce.

Lunile Pline sunt mereu o perioadă în care emoțiile pot ieși la suprafață, iar atunci când este și o Eclipsă, în special una de Lună Însângerată, acestea pot fii amplificate.

Când Luna cade în întuneric, simbolizează toate emoțiile noastre întunecate ce ies la suprafață. Toate umbrele ce au lucrat în spatele scenei, ies brusc în conștiința noastră.

Onorează toate emoțiile care vin însă, dacă începi să te simți copleșit, este posibil să ajute dacă îți oferi spațiu și compasiune până când energiile Eclipsei vor trece.

Jupiter, ce poate acționa ca un amplificator, este și el foarte activ în timpul Eclipsei, iar asta se poate adăuga acestei energii.

Nu uita însă, că pe cealaltă parte a Eclipsei lucrurile pot părea mai clare și poate fii mai ușor să înțelegi fiecare emoție.

Având în vedere ca Eclipsele sunt foarte puternice, este posibil să nu trecem de energia lor până în iunie la Eclipsa de Soare așa că, ai răbdare și nu uita că și asta va trece.

Eclipsele de Lună Însângerată se spune că pot aduce vreme extremă și pot amplifica tensiunile de pe scena mondială.

În astrologia antică, Eclipsele de Lună Însângerată erau văzute ca semne rele pentru regi, regine și conducătorii țării. Există și superstiții care spun că Eclipsele de Lună Însângerată pot aduce o perioadă în care întunericul prosperă.

Întunericul este mai mereu văzut ca ceva negativ însă, el este o expresie a femininului și nu reprezintă nimic de care ar trebui să te temi. În întuneric ne putem transforma; în întuneric de putem conecta cu spiritul nostru; în întuneric putem visa la o lume mai bună și mai luminoasă pentru noi toți.

În timp ce umbra va cădea pe fața Lunii, puterile noastre intuitive, ascunse, sunt elevate. Suntem încurajați să ne mutăm concentrarea de pe această lume 3D pe lumea nevăzută a spiritului, conștiinței înalte și posibilităților infinite.

Eclipsele sunt daruri magice ale Universului ce ne duc acolo unde trebuie să fim. Ele ne îndeamnă să mergem pe podul spre un nou stadiu al evoluției noastre. Ele aduc schimbare dar și trezire și oportunitatea de a crește pe cărarea sufletului nostru.

Cu toții suntem aici într-o misiune a sufletului, iar Eclipsele, în special cele de Lună Însângerată, ne pot aminti de ce suntem aici, care este misiunea și scopul sufletului nostru, și cum ne putem urca la un nivel superior de a fii.

Asimilează lecțiile călătoriei acestei Eclipse. Folosește-i prezența pentru a te conecta cu sinele tău interior autentic. Nu uita că orice schimbări sau transformări vor avea loc, fac parte din destinul tău și sunt aici pentru a te duce la următorul capitol al evoluției tale.

Sursa: https://foreverconscious.com/