Cine este Lars Muhl?

Lars Muhl este un autor, mistic și muzician danez, născut în Aarhus în 1950.

Încă de la vârsta de 10 ani, Lars a trăit experiențele unei realități diferite. Șocul pe are l-a avut după moartea surorii sale mai mici, i-a indus o dureroasă experiență te tipul kundalini, oferindu-i accesul în lumile eterne dar și o hipersensibilitate la durerea celorlalți; Iar această stare a durat pentru trei ani.

Un punct de cotitură a venit atunci când Lars avea 15 ani și a primit o carte anonimă prin poștă. Hazrat Inayat Khan Gayan, Nitran, Vadan, a devenit startul unui studiu ezoteric.

Asemenea lui Paullo Coelho, Lars a fost pentru muți ani un cântăreț și compozitor de succes care, cu muzica sa, a studiat religiile lumii și cunoașterea ezoterică. Apoi în 1996, a fost lovit de o boală inexplicabilă, pe care nici doctorii nici terapeuții nu au putut-o diagnostica. Pentru trei ani a stat în pat fără a se putea mișca sau gândi limpede.

Prin intervenția unui prieten apropiat, Lars a fost pus în legătură cu un clarvăzător care, prin telefon, l-a adus înapoi la viața. Acela a fost începutul unei existențe complet noi, și începutul unei misiuni pe care o descrie în trilogia sa ”Manuscriptul O”.

Acum el trăiește în Danemarca împreună cu soția sa, terapeuta sunetelor și muziciana Githa Ben-David, împreună cu care a scos un album în 2011. Împreună susțin concerte de vindecare și au înființat Gilalai, un centru pentru vindecare și misticism.

Ce este Clarvăzătoru (The Seer)?

”Clarvăzătorul” (The Seer) este un frumos documentar creat de Lars Muhl, în care povestește despre mentorul său spiritual Calle de Montseur cunoscut și ca, ”Clarvăzătorul”.

Clarvăzătorul, putea nu doar să diagnosticheze și să vindece oamenii de la distanță, indiferent de locul în care se aflau pe glob, dar a putut citii și ”Cartea Vieții”, unde este scris destinul umanității.

Lars Muhl a devenit un apropriat al Clarvăzătorului, după ce acesta l-a vindecat de o boală necunoscută pe care doctorii nu au reușit să o diagnosticheze. Filmul conține imagini unice cu Vindecătorul, înregistrate de Lars încă de atunci atunci când s-au întâlnit prima dată în 1998, și documentează cei trei ani în care Lars a fost învățăcelul Clarvăzătorului.

Aceasta este o documentare intimă a Clarvăzătorului în mediul său, pe muntele sacru din Montsegur, sudul Franței. Suntem împreună cu el și  în casa lui din Fuengirola , sudul Spaniei, unde tratează pacienți de la distanță. Unele imagini din film sunt înregistrate cu camera ascunsă. Filmul reprezintă o oportunitate de a călătorii împreună cu Lars prin inițierea sa de către unul dintre cei mai importanți vindecători ai timpurilor noastre. Clarvăzătorul. El ne împărtășește unele mesaje vitale, pentru a înțelege starea actuală a lumii și schimbarea stării de fapt.

 

Între 12-13 aprilie, Lars a hotărât să ofere acces gratuit tuturor celor ce doresc să îi vadă documentarul ”Clarvăzătorul” în limba engleză, franceză și daneză. În schimb el speră să vă abonați la site-ul lui pentru a primii ultimele informații. În mod obișnuit acest documentar nu este făcut public, dar Lars a dorit să îl împărtășească cu noi cu ocazia sărbătorilor pascale.

Din păcate acest film nu este subtitrat.

Trailerul este aici: https://vimeo.com/282215435

Filmul în englez: https://vimeo.com/354876796

Filmul în franceză: https://vimeo.com/388567503

Filmul în daneză: https://vimeo.com/375363629

Durata filmului este de 1h 40 min

Site-ul lui Lars: https://www.larsmuhl.dk/en/about/

Link extern de facebook: https://www.facebook.com