Te-ai trezit vreodată dintr-un vis știind că ai primit un mesaj, însă nu știai exact care este acesta?

Poate chiar ai încercat să cauți pe Google pentru a înțelege mai multe despre ceea ce a însemnat visul tău însă ai rămas în continuare nedumerit și confuz?

Cum ar fii dacă ți-aș spune că visul tău are un limbaj propriu unic și personal iar acesta este motivul pentru care căutarea pe Google nu te-a ajutat pe deplin?

Este adevărat, visele tale au propriul lor limbaj ce este special pentru tine.

De ce ai propriul limbaj al viselor?

Asta se întâmplă deoarece, fiecare dintre noi avem propriile asocieri cu diferite simboluri, animale, oameni, locuri și lucruri.

Să luăm spre exemplu un câine. Dacă ai avut în trecut o experiență traumatizantă cu un câine, atunci când îți apare un câine în vis este posibil să nu fie un semn bun. Însă, dacă ești o persoană ce iubește câinii cel mai probabil apariția unui câine în visul tău reprezintă o asociere pozitivă.

Prin urmare, atunci când încerci să-ți decodifici visele printr-o căutare pe internet, este natural să simți că ceea ce ai găsit nu rezonează nu modul în care acel ai simțit acel vis.

Visele noastre sunt extrem de dinamice, prin urmare este necesar să privim dincolo de simboluri.

Este important să iei în calcul și sentimentele și emoțiile prezente în visul tău. Care a fost energia generală a visului? Ce încercai să faci?

Aceste tipuri de întrebări ne oferă indicii despre ce este posibil să fi însemnat un lucru din visul nostru.

Foarte rar se întâmplă ca un singur lucru sau simbol din visul tău, să fie mesajul. Este o combinație a tuturor lucrurilor pe care le-ai trăit în vis, acesta este mesajul.

Este important să îți înveți limbajul viselor pentru a-ți înțelege visele.

Chiar este precum învățarea unei noi limbi. Este nevoie de răbdare, timp, și exercițiu. Însă, acestea fiind spuse, având în vedere că este personal pentru tine și legat de asocierile pe care le ai deja, va fii natural să îl înveți, dacă îi acorzi timp.

Odată ce ai învățat limbajul propriu al viselor tale, va fii extrem de ușor să-ți decriptezi și decodezi visele.

În fiecare seară, înainte să mergem la culcare pentru a intra în Lumea Viselor, intrăm într-un Univers al înțelepciunii și energiei Sursă.

Atunci când începi conștient să intri și să primești îndrumare de la Ghizii Spirituali, Sinele Superior și înțelepciunea infinită, poți începe să-ți conectezi mult mai ușor viața trează cu ceea ce dorești să creezi.

Învățarea limbajului propriu al viselor, este o experiență puternică și schimbătoare.

Iată un exercițiu pe care în poți face pentru a începe să deblochezi limbajul propriu al viselor tale:

Când te trezești dimineață și îți aduci aminte un vis, nu te mișca, stai nemișcat cu ochii închiși. Rămâi în spațiul intuitiv dintre Lumea Viselor și viața trează.

Reamintește-ți visul iar și iar.

Roagă-ți intuiția să te ghideze spre simbolurile (oameni, locuri, animale sau lucruri) care au însemnătate, și fii atent la ele.

Când ți-ai dat seama la ce trebuie să fii atent, întrebă-ți intuiție:

Ce înseamnă X pentru mine?

Cum mă face X să mă simt?

Ce am simțit pentru X în vis?

Cum poate fi X o reflexie a unui lucru din viața mea trează?

Permite-i intuiției tale să răspundă și să te îndrume. Încearcă pe cât posibil să nu judeci ceea ce va veni și doar rămâi deschis pentru a primi ceea ce Sinele tău Superior vrea să îți împărtășească.

Fă această practică dintr-un spațiu intuitiv li meditativ și încearcă pe cât posibil să stai înafara minții și egoului tău. Aceasta este o practică între tine și sufletul tău.

Dacă nu primești la început nici un fel de mesaj intuitiv, este în regulă, ai răbdare și încearcă din nou într-o altă dimineață cu un alt vis.

Cum am mai spus, este nevoie de răbdare pentru a-ți învăța limbajul propriu al viselor. Așa că, ai încredere în proces și ai încredere că ți se va arăta perfect.