Luna Nouă în Berbec pică pe 11 aprilie și poartă energii puternice pentru manifestare, setarea intențiilor și noi începuturi.

Berbecul este primul semn din zodiac iar o Lună Nouă reprezintă începutul unui nou ciclu lunar. Aceste energii combinate trimit valuri puternice de prospețime în viețile noastre, ce ne îndeamnă să facem schimbări, să plantăm semințe și să îmbrățișăm un nou capitol.

La apogeu, Luna Nouă este complet invizibilă, iar cerul nopții pare o placă goală plină de stele. Placa goală este ceea ce primește fiecare dintre noi cu ocazia acestei Luni Noi din aprilie. Este goală pentru ca noi să o umplem cu dorințele noastre. Vom putea alege ce dorim să desenăm, pictăm și scrie pe pânza noastră.

Sub influența acestei Luni Noi, puterile noastre de manifestare sunt intensificate iar abilitatea de a atrage ceea ce ne dorim va crește de trei ori.

Alegerile, cuvintele și emoțiile pe care le scoatem afară în lume, ne colorează permanent realitatea, însă în perioada acestei Luni Noi, influența lor este accelerată.

Fii atent la gândurile, cuvintele și alegerile pe care le faci în această perioadă. Fii sigur că ele sunt în rezonanță cu ceea ce îți dorești să atragi. Fii sigur că te concentrezi pe ceea ce îți dorești, mai mult decât pe ceea ce nu îți dorești.

Fii atent la ceea ce spui și la modul în care alegi să vorbești cu tine și cu ceilalți. Cuvintele tale sunt puternice, așa că asigură-te că vorbești cu dragoste și blândețe.

Dacă ți se pare că ai gânduri de auto-sabotare precum ”nu pot face asta” sau ”nimic nu îmi iese așa cum trebuie”, vezi dacă poți oprii aceste gânduri și le poți schimba cu unele pozitive și afirmative precum ”acest lucru poate fii dificil, dar îl pot încerca”, sau ”lucrurile ies mereu în favoarea mea, chiar dacă poate nu pare așa acum.”

La început, poate părea dificil să schimbi aceste gânduri ce te pot răni, însă cu timpul, va fii din ce în ce mai ușor, mai fluid, mai natural.

Permite gândurilor tale să fie o expresie a oportunității și speranței. Schimbă-ți gândirea din una limitativă în una a abundenței.

Folosește energia Lunii Noi pentru a vorbi cu tine cu blândețe, și pentru a-ți reaminti că există mereu oportunități pentru a începe din nou, pentru a încerca lucruri noi și pentru a face alegeri diferite.

În perioada acestei Luni Noi vom avea pe Venus, Eris, Ceres, Mercur, Chrion, Soarele și Luna toate în semnul Capricornului, aducând o doză puternică din această energie înflăcărată.

Energia focului reprezintă pasiunea, înaintarea permițând dorințelor noastre să ne ghideze, mai mult decât fricile. Energia focului poate fii și impulsivă, iar atunci când este folosită în direcția potrivită ne poate ajuta să facem salturi uriașe înainte și să ieșim din orice tip de stagnare.

Este posibil să trebuiască să întreprinzi unele acțiuni, este posibil să trebuiască să urmărești un instinct sau un impuls pentru a ajuta lucrurile să se miște, însă nu uita că sprijinul cosmic este alături de tine.

Și faptul că nici o planetă importantă nu este în acest moment în retrograd, sprijină această energie și e arată că Universul ne oferă undă verde pentru a merge mai departe și pentru a face unele alegeri îndrăznețe.

Și Pluto este foarte activ în perioada acestei Luni Noi din aprilie, alături de Venus. Combinația energiilor lui Pluto și Venus ne pot agita relațiile, făcându-ne să ne întrebăm spre ce alegem să ne îndreptăm forțele.

Există o relație, cu o persoană sau cu un eveniment sau situație din vița ta care te-a făcut să te simți lipsit de putere?

Este posibil să fim atrași să ne concentrăm pe asta în această perioadă, sau este posibil să simțim  lupte puternice în unele dintre relațiile noastre.

Dacă asta se va manifesta, nu uita că există mereu o cale pentru a lua decizii mai bune. În loc să rămâi blocat pe aceeași drum vechi și să repeți aceleași conversații, vezi dacă poți schimba ceva și încearcă ceva diferit, căci nu știi niciodată unde te pot duce.

Energiile lui Venus și Pluto este posibil să ne intensifice și ele emoțiile în general. Este posibil să fim extrem de sensibili, sau să simțim nevoia de sprijin iubitor din partea celor din jurul nostru dar și a sinelui nostru superior.

Copilul nostru interior este posibil să simtă că are nevoie de o îmbrățișare călduroasă, un bol din cerealele lui preferate și poate chiar o zi în care să urmărească doar serialul lui preferat.

Fii sigur că răspunzi la orice chemare a trupului, minții și sufletului tău pentru a te odihni și reîncărca bateriile. Cu toată această energie ce face lucrurile să meargă înainte poate fii tentant să te grăbești, însă trebuie să știi și când să iei pauză. Ai încredere în înțelepciunea ființei tale interioare căci ea va fii ghidul tău.

Bucură-te de această energie fabuloasă, extrem de creativă și proaspătă ce trece pe cerurile cosmice. Un nou început este aici, așa că ia această energie și modeleaz-o așa cum dorești căci ești un creator puternic!

Sursa: https://foreverconscious.com