Luna Nouă din 22 mai 2020 este una plină de energie. Accentuează Portalul Pleiadelor și atrage energiile lui Venus, Mercur, Neptun și Saturn.

Toată această activitate cosmică, poate părea un pic copleșitoare, dar există o metodă prin care o putem folosi în avantajul nostru.

Luna Nouă reprezintă startul unui nou ciclu Lunar. Este o perioadă pentru plantarea semințelor, setarea intențiilor, și contemplarea lucrurilor pe care ne dorim să le creăm. Dar este și o perioadă de întoarcere la sine.

Gândește-te la Luna Nouă ca la o sămânță ce a fost plantată. Sămânța este programată cu un anumit cod însă există minciuni, îngropate în solul întunecat, nesigure de ceea ce va urma sau de ceea ce crește.

Luna Nouă este de fapt Luna Întunecată, ea apare atunci când cerul nopții este întunecat iar Luna nu este vizibilă pe cer.

Aceasta este o perioadă a magiei, întunericului – nu întunericul ce te ține treaz noaptea, însă cel al transformării, al necunoscutului.

Există o magie în necunoscut. Există o magie în a fii acea sămânță ce așteaptă să încolțească. Așa începe întreaga creație iar Luna Nouă este un moment pentru a onora și a te conecta la acele forțe creative.

Luna Nouă pică în semnul Gemenilor, prin urmare, este posibil să ne simțim trași în două direcții. Este posibil să simțim cum inima noastră își dorește să meargă într-o direcție, iar mintea în cealaltă.

Sau, poate simțim un fel de confuzie, de pierdere sau chiar lipsă de speranță. Noaptea întunecată a Lunii Noi poate părea nesfârșită, însă lumina mereu se întoarce.

Gemenii, reprezintă și conectarea cu pământul și cerurile. Să fii podul dintre aceste două lumi, acesta este sensul vieții, și este posibil să ne reamintească exact asta Luna Nouă.

Cum trăim conectați cu realitatea fizică pe care o vedem și cea spirituală pe care o simțim?

Saturn retrograd este și el activ în timpul acestei Luni Noi, și ne va oferi unele energii de împământenire. Ne sprijină pentru a ne seta țeluri și pentru a ne gândi la lucruri într-un fel practic și metodic.

Saturn își dorește ca noi să ne folosim puterile de creație în perioada acestei Luni Noi, pentru a face alegeri înțelepte ce vor trece testul timpului.

Saturn ne cheamă pentru a conștientiza ce se întâmplă în viețile noastre. Își dorește să ne gândim pe termen lung și să ne facem planuri cât mai bune.

Ce pași și acțiuni putem lua în această perioadă , pentru a ne sprijini și îngriji viitorul și locul spre care te îndrepți?

În timp ce Saturn aduce practicitate și stabilitate, vom avea și energii puternice de apă și aer ce vor veni din spre Mercur, Venus și Neptun.

Mercur și Venus retrograd vor fii la exact același grad al zodiacului – 20 de grade de Gemeni, în timpul Lunii Pline.

Acest duet cosmic ce face echipă, reprezintă o pereche frumoasă, însă amândoi se aliniază cu Neptun, iar aici apar norii.

Neptun este planeta spiritualității și viselor, dar și a iluziilor. Neptun ne poate colora realitatea, permițându-ne să vedem noi potențialuri, dar și piedici.

Cu Venus retrograd și Neptun prezent aici, este posibil să ne simțim ușor confuzi, ne știind în ce direcție să ne îndreptăm. Această energie poate intensifica sentimentul că ești tras în două direcții sau poate crea sentimentul de dezechilibru între inima și mintea noastră.

Pentru a naviga această energie, mergi în interior, în locul cunoașterii tale interioare.

Avem atât de multă energie acum  în cosmos ce ne sprijină pentru a ne scufunda adânc  și pentru a ne încrede în procesul ce se desfășoară în jurul nostru.

În loc să ne pierdem în indecizie, suntem chemați să așteptăm și să ne încredem în faptul că vom fii ghidați spre răspunsul corect.

Răspunsul corect este mereu acolo, și cu un pic de răbdare, ne vom elibera din ceață și ne vom găsi calea spre locul în care trebuie să fim.

Luna Nouă în Gemeni,ne poate face să ne simțim îngropați în întuneric, dar asta înseamnă doar ca suntem într-o călătorie pentru a ne găsi drumul spre lumină.

Aceasta este o perioadă foarte potentă pentru ritualuri, setarea intențiilor și pentru a ne gândi la planurile noastre pe termen lung.

Deși nu trebuie să ne planificăm chiar întreaga viață, aceste planete se întâlnesc pentru a ne ajuta să ne dăm seama ce ne dorim și ce suntem dispuși să facem pentru a realiza.

Încrede-te în înțelepciunea ta interioară, iar dacă te simți confuz, retrage-te în interior. Oferă-ți permisiunea să aștepți până când va apărea răspunsul corect.

Sursa:https://foreverconscious.com