Mergi cu valul. Mergi spre sufletul tău. Permite-ți să visezi un vis mai măreț.

Luna Nouă în Pești de pe 12 martie 2021, trimite valuri de poezie pe cerurile noastre cosmice. Poartă o energie ușoară, eterică, ce ne inspiră să visăm, să creăm și să ne imaginăm o realitate mai bună pentru noi.

Realitatea pe care o alimentăm este realitatea care înflorește, așa că sigură-te că toate gândurile, acțiunile și cuvintele tale sunt aliniate la ceea ce îți dorești, în special sub influența acestei Luni Noi din martie.

Închide ochii pentru un moment și vizualizează o viață mai bună pentru tine și pentru lumea din jur. Închide-ți ochii și vizualizează pacea cum radiază din inima ta spre fiecare ființa, atât cele cunoscute cât și necunoscute.

Pe cerul întunecat al Lunii Noi, Venus și Neptun vor fii și ele într-un aliniament strâns una cu cealaltă. Această combinație de energie ne poate activa chakra inimii și ne poate inspira să ne scufundăm într-o iubire mai adâncă și mai profundă.

Venus și Neptun, împreună pe cer, pot fii rețeta ce activează atracția dragostei, vindecarea și trezirea inimii.

Dacă apar probleme legate de inimă în această perioadă, încearcă să ieși din mintea ta și să vezi dacă poți conduce cu inima. Ascultă înțelepciunea pe care inima ta o are de oferit, și urmeaz-o pentru a te ghida.

Deși aceste note ușoare și lirice plutesc prin cosmos în perioada Lunii Noi, nu uita să fii atent și să îți asculți intuiția, în special dacă ceva te neliniștește.

Neptun este planeta intuiției și a ascultării vocii interioare. Uneori poate întuneca lucrurile și ne poate încețoșa privirea, dar asta se întâmpla doar pentru ca noi să învățăm ce înseamnă să mergem în interior și să ne găsim propria înțelepciune interioară.

Îngropată în fiecare dintre noi stă înțelepciunea ancestrală a vieții. Înțelepciunea vieților pe care le-am avut înaintea acesteia, și cunoașterea pe care o avem despre adevărata noastră natură și experiență.

Aceasta este Luna Nouă perfectă pentru a conștientiza această profundă, și poate uitată înțelepciune.

În interior, știi care este calea. În interior, ai răspunsurile pe care le cauți.

Dacă ai căutat claritate, în special într-o relație romantică, este posibil ca Luna Nouă în Pești să aducă noi idei pentru a-ți ghida decizia.

Venus este planeta ce guvernează relațiile, însă nu doar pe cele romantice, ea guvernează și relațiile cu prietenii, familia, banii, chiar și relația pe care o avem cu noi înșine.

Dacă există probleme în oricare dintre aceste arii, această Lună Nouă te poate inspira să faci lucrurile diferit, sau poate să le vezi într-o lumină nouă.

Dacă îți dorești să rezolvi ceva, sau să ierți, această energie este extrem de benefică pentru a face asta, și te poate ajuta să te conectezi cu o compasiunea proundă și chiar cu dragostea necondiționată.

Neptun este planeta iubirii necondiționate. Ne reamintește că, indiferent care ne sunt iubiții sau dușmanii din această viață, există mereu unele daruri și unele lecții cu care rămânem după ce îi întâlnim.

În octavele înalte, Neptun ne reamintește că suntem cu toții fragmente ale aceleași energii, și toți cei pe care îi întâlnim sunt doar o oglindă ce ne ajută să mergem mai profund pentru a ne înțelege adevăratul sine.

Bine înțeles că asta nu înseamnă că trebuie să tolerăm comportamente nepotrivite și relații ce nu sunt aliniate cu sufletul nostru, dar ne amintește că pot exista daruri și înțelesuri mai profunde în tot ceea ce întâlnește sufletul nostru.

Energie lui Neptun poate uneori să aplice un filtru roz peste tot ceea ce vedem așa dar, dacă ceva pare prea frumos ca să fie adevărat, sau dacă te simți indecis cu privire la un lucru, găsește răbdarea de care ai nevoie pentru a aștepta claritatea. În final, ceața se va ridica iar tu își vei putea vedea calea cu claritate.

Una peste alta, Luna Nouă din martie este una frumoasă ce ne va pregăti pentru un ciclu lunar extrem de creativ.

Folosește această energie în săptămânile ce urmează pentru a manifesta și pentru a visa, pentru proiecte creative, și pentru a explora noi tărâmuri ale intuiției și conștiinței  tale.

Peștii sunt ultimul semn din zodiac, iar energia lor ne reamintește că mereu există mai multe niveluri în care să te scufunzi pentru a le explora.

Viața nu e tocmai o linie dreaptă, mai de grabă este o spirală. Revizităm și ne reîntoarcem mereu la lucruri, însă de fiecare dată, înțelegerea noastră este mai profundă.

Asemenea celor doi pești ce înoată în direcții diferite, și noi ne putem ascuți perspectiva, putem vedea lucrurile într-o nouă lumină, și ne putem aminti că adevărata noastră formă este uniunea.

Sursa: https://foreverconscious.com