Oportunitatea noastră pentru a crea un viitor mai bun, este aici. Sub influența Lunii Noi în Taur, suntem chemați să ne gândim la ceea ce ne dorim să creăm. Suntem chemați să ne setăm un țel iar mai apoi să facem pași mici, metodici, pentru a-l îndeplini.

Luna Nouă în Taur din 22 aprilie 2020, ne reamintește că un nou început măreț este la orizont. Acest măreț nou început, nu a venit încă, dar se apropie încet, iar această Lună Nouă este piatra noastră de temelie a drumului nostru spre el.

Creează spațiu, păstrează o intenție pentru viața pe care dorești să o ai. Fă, pentru un moment, un pas înafara situației tale prezente și întreabă-te, ce pot deveni? Cum va evolua călătoria mea de acum înainte?

Chiar și când citești asta, poate iei o pauză pentru a te gândi la direcția pe care îți dorești să o ia viața ta. Pune-ți o dorință, păstreaz-o aproape. Nu te îngrijora de cât este de ”reală”, doar pune-o acolo pentru tine și pentru Univers.

Cerul va fii întunecat sub lumina Lunii Noi în Taur, însă acest întuneric este aici pentru a ne face să mergem în interior. Suntem chemați să ne imaginăm locul în spre care vrem să ne îndreptăm, dar suntem chemați și să stăm cu umbrele noastre.

Atunci când stai cu umbrele tale, ce îți spun?

Poate le simți întunecare și înfricoșătoare, este posibil să declanșeze în tine palpitații sau un roi de fluturi în stomac, dar continuă să îți reamintești să ești în siguranță.

Să stai cu umbrele tale înseamnă să îți conștientizezi cele mai adânci frici. Înseamnă să vezi ce se află în spatele anxietății tale sau a sentimentelor de nesiguranță ce apar din când în când.

Lucrul cu umbrele poate fii uneori copleșitor, dar dacă aduci, pur și simplu, la lumină ceea ce îți dorești, adesea este tot ce trebuie pentru a-ți începe călătoria spre marea vindecare.

În perioada acestei Luni Noi, identifică-ți fricile. Expune-le, permite-ți să le asculți. Scrie-le pentru a le scoate la lumină, apoi este posibil să descoperi că brusc nu mai sunt atât de prezente.

Există energii dificile în jurul nostru în acest moment. Nu avem nevoie de astrologie sau de Mama Lună pentru a vedea asta. Dar ce putem înțelege și învăța din cosmosul de deasupra noastră, este că un nou ciclu este pe drum.

Așa cum Luna trece prin fazele sale, o facem și noi toți, dar și lumea întreagă.

Cu toții curgem și plutim prin cicluri de schimbare. Este inevitabil, acesta este singurul lucru previzibil.

Uranus, planeta schimbării, este extrem de activă în această perioadă. Lui Uranus îi place să agite lucrurile pentru a ne trezi, dar prezența sa poate fii uneori supărătoare și haotică.

Alături de Uranus, îl avem activ și pe Saturn. Dacă lui Uranus îi place să agite lucrurile, lui Saturn îi place să le păstreze așa cum sunt și să onoreze tradițiile trecutului.

Aceste două energii aparent opuse, vor fii evidențiate în această perioadă. Este posibil să simțim această dualitate în noi, dar o putem vedea și pe scena mondială.

Uranus își dorește ca trecutul să se spulbere pentru a putea reconstrui ceva nou. Saturn își dorește schimbarea să se oprească pentru ca noi să ne putem întoarce la lucrurile care au fost o dată.

Dorim să ne întoarcem la lucrurile care au fost o dată, sau ne dorim ceva nou, diferit, ceva mai bun?

Aceste două energii nu sunt aici să se lupte, ci mai de grabă să lucreze împreună.

Aceasta este o oportunitate pentru noi toți, să ne recunoaștem trecutul și darurile pe care ni le-a oferit, dar să începem să ne gândim la felul în care vrem să mergem mai departe.

Nu trebuie să ne uităm țelurile și visele, dar ceva trebuie să se schimbe, ceva trebuie să fie diferit de această dată.

Trecutul ne oferă îndrumare, dar este datoria noastră să folosim acea îndrumare pentru a pava un nou drum, spre un viitor diferit.

Alături de toate vibrații dificile pe care le oferă această Lună Nouă din aprilie, există și o vibrație a speranței.

Îmi doresc să îi poți permite acestei vibrații a speranței să intre în ființa ta, să îi permiți să îți inunde minte, trupul și sufletul, și să îți oferi permisiunea să începi să visezi cu ochii deschiși la această nouă viață pe care îți dorești să o creezi.

La nivel global, poate părea că suntem între două lumi și că, atât Saturn cât și Uranus pot amplifica acest sentiment, dar noi îl putem ușura dacă ne luăm responsabilitatea de a alege ce semințe ne dorim să începem să plantăm astăzi.

Familiaritatea trecutului ne poate fii ghid, însă speranța și promisiunea viitorului ne poate ghida să gândim mai măreț și mai bine.

Există aici posibilități pentru a ne schimba și evolua viețile, iar Luna Nouă în Taur reprezintă o perioadă în care putem planta acele semințe.

Aceasta este o invitație de la Univers, ce semințe vei începe să plantezi?

Sursa: https://foreverconscious.com