Luna nouă în Taur va avea loc pe data de 11 mai 2021 și va deschide ușa Sezonului Eclipselor.

Sezonul Eclipselor este o perioadă a schimbării și transformării. Este o perioadă în care Universul prezintă oportunitatea de a face un salt cuantic pe o calea mai înaltă a evoluției sufletului tău.

Deși această Lună Nouă în Taur nu este însoțită de o eclipsă, ea dă startul unui nou ciclu lunar ce ne va duce la super potenta eclipsă de Lună Plină însângerată din 26 mai.

Lunile noi sunt perioade pentru noi începuturi și reprezintă un start proaspăt. Unele Luni Noi sunt extrem de active și adoră ca noi să mergem o dată cu energiile lor proaspete, iar altele sunt mai pasive și ne cer să ne retragem și să reflectăm asupra locului în care ne aflăm.

Această Lună Nouă în Taur este cu siguranță una ce ne îndeamnă să ne retragem. Orice energie nouă va aduce, ar trebui să o folosim pentru a ne reîncărca bateriile.

Aceasta este o perioadă în care să te îngrijești, să te retrag, să reflectezi și să permiți energiilor să curgă acolo unde își doresc fără să încerci să le direcționezi sau controlezi.

Având în vedere că Taurul este un semn de pământ, energia acestei Luni Noi ne ajută să ne împământenim și să prindem rădăcini în corpurile noaste.

Este posibil să simțim imboldul de schimbare al energiei Eclipselor însă, dacă avem picioarele bine plantate în sol, ne putem simți stabili în fața oricărui lucru vine spre noi.

Luna Neagră Lilith este și ea extrem de activă în perioada acestei Luni Noi. Lilith are o energie feminină crudă, ce ne reamintește să nu ne pierdem puterea și să ne recunoaștem întregul potențial al ființei noastre.

Ne poate reaminti să ne apărăm, să vorbim cu vocea sinelui nostru adevărat și autentic, și să înfruntăm situații care sunt inconfortabile dar necesare călătoriei noastre.

Lilith reprezintă și vidul și întunericul ce coboară înainte să aibă loc schimbarea sau transformarea. Chiar dacă vidul întunecat poate fii intimidant, această energie ne poate oferi încrederea de care avem nevoie pentru a ne găsi forța și pentru a ne reaminti că lumina se va întoarce întotdeauna.

Uneori este nevoie să trecem prin vidul întunecat pentru a permite energiilor transformării să curgă. Gândește-te la asta ca la un cocon întunecat. Omida trebuie să se retragă în întuneric pentru a ajunge la renașterea în fluture ce îi este destinată.

Dacă simți chemarea, permite-ți să te retragi în întunericul liniștit. Deși, ne putem gândi la întuneric ca la ceva de care să ne temem, în realitate el poartă și o calitate creativă și pașnică pe care o putem folosi pentru a ne reîncărca și pentru a primi detalii despre continuarea călătoriei noastre.

Întunericul ne permite să ne îndepărtăm de distragerile lumii din exterior și să mergem în interior pentru a putea auzi liniște, vocea calmă a intuiției noastre.

În întuneric putem visa, crea, imagina și căuta înțelepciunea sinelui nostru înalt.

Ca guvernatoare a Taurului, Venus este și ea o planetă la care ar trebui să ne uităm în această perioadă. Deși este mai blândă în exprimare, Venus, asemenea lui Lilith, poartă și ea o energie feminină.

Energia feminină merge dincolo de gen și reprezintă mai mult acceptarea și îmbrățișarea părții noastre mai creative, intuitive și mai puțin practice.

Dacă energia masculină este dreaptă, energia feminină este curbată, cu linii vălurite. Imaginează-ți aceste raze curbate de energie cum plutesc prin cosmos, amestecându-se cu ființa noastră cosmică, ajutându-ne să ne schimbăm și să mergem în noi direcții.

Poate suna pasiv, însă este mai important să îi permiți compasului tău interior să te ghideze în loc să rămâi prins în ego sau în opiniile altora.

Per total, Luna Nouă în Taur din mai reprezintă o șansă pentru a ne împământeni energiile, pentru a ne reîncărca bateriile și pentru a primi energiile creative ale schimbării.

Este oportunitatea noastră de a merge în interior pentru a asculta liniștea, vocea calmă a inimii noastre. Este oportunitatea noastră de a ne încrede în înțelepciunea intuiției propriului nostru corp. Este, de asemenea, un timp pentru a primi curentul de energie creativ și văluros ce ne permite să evoluăm și să îmbrățișăm orice schimbare cu grație și ușurință.

Primește aceste energii în orice mod ți se pare potrivit. Nu uita că ești sprijinit pentru a te împământeni și pentru a curge cu energie.

 

Sursa: https://foreverconscious.com