Luna Nouă în Vărsător de pe 11 februarie activează Steliumul în vărsător.

Steliumul este momentul în care avem o înșiruire de planete în același semn zodiacal. Când vom avea Lună Nouă, Soarele, Luna, Mercur, Venus, Jupiter și Saturn vor fii toate în Vărsător, creând un câmp energetic super încărcat.

Energia Vărsătorului este revoluționară, inovativă și expansivă. Aduce noi idei, noi ambiții și darul de a ne vedea în ceilalți.

Cu această înșiruire de planete în același semn zodiacal, este posibil să observăm cum atenția noastră sporește sau se mută la noi înălțimi.

Lucrul pe care alegem să ne  concentrăm se extinde iar acest lucru se va amplifica sub energia Lunii Noi din februarie.

Pe ce alegi să te concentrezi? Această doză concentrată de energie a Vărsătorului poate fii canalizată oricum simțim că este mai bine.

Când îți poți extinde viziunea? Cum poți aduce noi inovații în tot ceea ce știi? Cum poți îmbrățișa schimbarea?

Această energie este aici pentru tine, pentru a o folosi și pentru a lucra cu ea așa că, conectează-te la propriul tău Univers interior, și vezi unde te simți chemat.

Cu această puternică forță a planetelor în Vărsător activată de Luna Nouă, este posibil să vedem schimbări și la nivel global.

Ultima dată când am avut o energie a Vărsătorului la fel de puternică a fost în anii `60, perioadă ce a coincis cu mișcarea hippie. Toate lucrurile pentru care a luptat această mișcare – egalitate, pace și comunitate, sunt toate strâns conectate cu energia Vărsătorului.

În perioada acestei Luni Noi, este posibil să simțim o puternică dorință de a ne reîntoarce la unele dintre aceste valori, sau poate de a le integra și mai mult în societatea noastră. Crearea comunității, egalității și a programelor sociale de care putem beneficia cu toții, sunt toate posibile sub această energie.

Având în vedere că aceasta este o Lună Nouă, este posibil să vedem unele semințe plantate ce vor înflori în această direcție în lunile și anii ce urmează.

Această Lună Nouă, cu toată energie Vărsătorului, va activa și energiile Marii Conjuncții pe care le-am simțit la solstițiul din decembrie 2020.

Energie din acea perioadă anunța un ”nou pământ”. Un nou pământ ce este mai conectat la vibrațiile înalte, ce face schimbarea și iese din aceste constrângeri și din densitatea realității actuale.

În acea zi, s-a deschis ușa spre un loc plin de potențial creativ, în care cu toții putem picta o realitate mai înaltă. Ușa s-a deschis deja, însă această Lună Nouă ne oferă un punct de activare.

Folosește această energie pentru a-ți crește vibrația, nu doar pentru bunăstarea ta, dar și pentru cea a umanității. Aceasta este o perioadă în care poți să îți crești vibrația pentru a ajuta la vindecarea întregii plante cu dragoste.

Vizualizează-ți flacăra interioară cum strălucește intens și acoperă cu o pătură de lumină ce binecuvântează și îngrijește fiecare celulă vie de pe această planetă.

Lumina ta este atât de necesară. Sufletul tău este aici ca cel ales să aducă schimbarea de conștiință ce încet se arată. Această schimbare este inevitabilă, iar acum ai oportunitatea de a fii pe val.

În timp ce această Lună Nouă aduce atât de multă frumusețe și ne reamintește că suntem co-creatori ai realității noastre, nu doar la nivel personal, dar și la nivel colectiv, este posibil să declanșeze unele tensiuni.

Oricând avem un șir de planete atât de apropiate între ele, energiile lor se contopesc iar asta poate crea un sentiment copleșitor, confuz, ca și cum ai merge prin ceață.

Această încărcătură puternică de energie ne poate întuneca mintea, fiindu-ne mai greu să vedem drumul pe care să continuăm, sau este posibil să simțim nevoia de odihnă sau somn.

Lunile Noi sunt perioade grozave pentru setarea intențiilor și pentru setarea țelurilor pe care vrei să le realizezi în acea lună însă, acum când avem această energie condensată, este posibil să simțim nevoia de timp pentru a ne reîncărca și pentru a ne recăpăta forța interioară.

Practicile de grijă de sine, în special cele ce se concentrează pe iertare și pe eliberarea resentimentelor din trecut, pot fii extrem de benefice în această perioadă.

Deși este posibil să simțim o ușoară ceață mentală și confuzie, acesta este semnalul ce ne spune să ieșim din mintea noastră și să mergem în inimă.

Imaginează-ți energie care curge din capul tău spre inima ta. Când energia se stabilește aici, stai cu ea, ascult-o, și permite-i să-ți vorbească.

Adesea ne pierdem în dialogurile interioare din mintea noastră, însă uneori există o anumită putere în liniștirea gândurilor pentru ca cunoașterea noastră interioară să se poată ridica.

Cu toată această energie puternică de aer ce plutește în jur în perioada acestei Luni Noi, este bine să nu uităm să nu credem tot ce gândim, și să gravităm spre gânduri ce ne fac să ne simțim bine, în loc să mergem cu cele care nu o fac.

Această practică ușoară poate ajuta energie acestei potente Luni Noi din februarie să pară un mic mai gentilă, mai liberă și mai canalizată într-o direcție pozitivă.

Lucrul pe care alegi să te concentrezi va crește. Așa că gândește-te încotro îți dorești să-ți îndrepți energia, și lasă Universul să facă restul.

Sursa: https://foreverconscious.com/