Luna Plină în Balanță din 28 martie poartă unele energii frumoase, extrem de puternice pentru vindecare, protecție și armonizare.

În perioada Lunii Pline, Venus, Chirion și Soarele se vor alinia, iar Luna va face un triunghi perfect cu Saturn și Marte, cunoscut ca Marele Trine. În plus, această Lună Plină va fii aproape de Pământ, nu la fel de aproape ca o Super Luna, dar aproximativ la fel!

Toate acestea combinate oferă Lunii Pline din martie unele energii potente, și este posibil să îi putem simți vibrațiile cum ne trec prin corp.

Lunile Pline sunt mereu o perioadă de eliberare și, având în vedere că aceasta este prima Lună Plină după Echinocțiu și începutul noului an astrologic, este posibil să simțim o curățare și epurare naturală.

Un nou capitol, o nouă roată zodiacală a început, iar această Lună Plină ne sprijină să renunțăm la tot ceea ce nu mai este necesar să avem, pentru a crea spațiu unor noi energii să se arate.

Când am început ciclul zodiacal trecut, în martie 2020, lumea era diferită. Cu toții ne-am schimbat. Cu toții am evoluat și am crescut.

Cu toții am avut noi experiențe ce ne-au modelat și ne-au mișcat, iar această Lună Plină reprezintă șansa noastră să conștientizăm și să eliberăm tot ceea ce nu mai este nevoie să fie cu noi.

Energia Balanței ne sprijină și ea să găsim un nou echilibru între ceea ce era cândva și ceea ce poate fii, dar și grația și discernământul de care este nevoie pentru a renunța sau pentru a păstra unele lucruri.

Și prezența lui Chirion și Venus alături de Soare, colorează energia aceste Luni Pline.

Chirion este un asteroid cunoscut ca vindecătorul rănit. El reprezintă rănile cu care am venit în această viață și cele pe care le-am dobândit pe parcurs.

Aceste răni sunt unele ce nu trec niciodată, vor fii cusute pentru totdeauna în materialul călătoriei noastre.

Deși aceste răni ne dor, ele ne pot face și întregi și pot fii văzute ca o parte esențială a călătoriei noaste.

Aceste răni ne oferă compasiunea, puterea și înțelepciunea pentru a ne ridica cu o nouă forță, devenind o versiune mai autentică a noastră.

Transcendând aceste răni vom putea să ne vindecăm și să ne inspirăm nu doar pe noi, dar și pe cei din jur.

Chirion este acum în Berbec, amintindu-ne că aceasta nu este o perioadă în care să ne lingem rănile în schimb, le putem permite să fie combustibilul ce ne poate ajuta să ne trezim războinicul nostru interior.

Prezența lui Venus în acest aliniament de planete ușurează și ea energiile, și ne reamintește că ascensiunea noastră poate avea loc în ritmul nostru, în felul nostru și dintr-un loc de iubire.

Această combinație de energie este blândă și sensibilă, și ne permite că ne deschidem spre adevărul ființei noastre.

Ești complet, ești frumos, ești perfect exact așa cum ești.

O altă configurație cosmică ce îndulcește această Lună Plină în Balanță este Marele Trine dintre Lună, Marte și Saturn.

Acestea trei vor forma un triunghi perfect ce se spune că aduce armonie, protecție și ușurință.

Marele Trine se crede că este un talisman norocos, prin care lucrurile curg într-o direcție ușoară și lină.

Atât Marte cât și Saturn pot fii planete intense, însă în această formație, ne oferă motivația, dedicarea, perseverența și voința pentru a trece peste orice dificultăți.

Acest Mare Tine cu Lună Plină este un semn că, orice dificultăți avem în acest moment de înfruntat, în curând vor trece, în special dacă facem lucruri pozitive, ne folosim puterea interioară și ne folosim de înțelepciunea celor ce au fost înaintea noastră.

Marile Trine-uri curg vără efort așa dar, dacă ești în căutare de soluții în acest moment, nu uita că cel mai probabil vor veni din ușurință, nu din lupte.

Combinația dintre Marte, Saturn și Lună, ne indică și recompense după o muncă asiduă. Cel mai probabil eforturile tale vor fii răsplătite, iar proiectele și țelurile la care ai lucrat se concretizează și înfloresc pe deplin.

Lunile Pline reprezintă un moment de recoltare și completare, așa dar este posibil să te găsești la capătul drumului unei lungi călătorii la care ai lucrat din greu pentru a o termina.

Gândește-te la ceastă Lună Plină din martie ca la un punct de absolvire, o perioadă în care să te bucuri de tot ceea ce ai realizat și tot ceea ce ai devenit.

Sursa: https://foreverconscious.com