Luna Plină în Berbec de pe 1 Octombrie 2020 este prima din cele două Luni Pline din aceeași lună. Vom avea o altă Lună Plină la sfârșitul lui Octombrie, o Lună Albastră în Taur.

Cu certitudine putem spune că, Octombrie este cea mai înfierbântată lună a anului. Pare că tot ceea ce ne-a adus 2020 se aproprie de final, iar faptul că avem două Luni Pline în aceeași lună indică o energie de curățare și epurare.

Pe tot parcursul lunii Octombrie, chiar și la începutul sezonului eclipselor din Noiembrie, pare că suntem ghidați să curățăm și epurăm, nu doar la nivel personal, dar și la nivel colectiv.

Umbrele ies la suprafață pentru ca o nouă lumină să strălucească asupra lor, și pare că vom curăța nu doar pentru noi, dar și pentru generațiile trecute și viitoare.

Întrucât Luna Plină de pe 1 Octombrie va pica în semnul Berbecului, ce este guvernat de Marte, ea va activa energia lui Marte retrograd ce este încă prezentă.

Va activa și Pătrarul dintre Marte și Saturn și energia lui Pluto, ce va ieși din retrograd pe 4 Octombrie, la câteva zile după Luna Plină.

2020 a adus deja la suprafață multe tensiuni și emoții intense în țări din toată lumea, iar Luna Plină are puterea de a le amplifica.

În viețile noastre personale, Luna Plină în Berbec are puterea de a aduce dramă, însă trebuie să nu uităm că este de cele mai multe ori toxic pentru noi să ne lăsăm prinși în ea.

Deși există o intensă energie dramatică în această perioadă, vom avea și o puternică prezență a vindecării ce ne stă la dispoziție, iar aici ar trebui să fie atenția noastră.

Prezența vindecării vine din spre asteroidul Chiron, ce va face conjuncție cu Luna Plină.

Chiron este cunoscut ca Vindecătorul rănit dar și ca podul curcubeu. Energia sa reprezintă procesul de trezire. Atunci când ne trezim putem să ne transformăm rănile într-un important portal al puterii, înțelepciunii și compasiunii.

Atunci când primim energia lui Chirion, putem și să trecem podul spre un stadiu mai înalt de conștiință.

Putem vedea că tot ceea ce s-a întâmplat vreodată în viețile noastre este spre binele nostru suprem. Putem vedea că, deși avem parte de tragedii și lucruri groaznice în această viață, totul face parte dintr-un plan măreț.

La un nivel profund, traversarea podului curcubeu ne reamintește  că tot ceea ce trăim în această viață este un paradox. Este în același timp și real și o iluzie.

Conectându-ne la energia lui Chiron, ne putem reaminti că, orice dramă sau haos are loc în jurul nostru, reprezintă doar o minusculă fracțiune a planului măreț din care facem parte, nu doar în această viață, ci în toate viețile.

În perioada acestei Luni Pline, dar în special luna viitoare când vom intra în sezonul eclipselor, este extrem de important să ne menținem vibrația înaltă și să păstrăm lumina în noi.

Așa cum a spus Spiritul noi, ca planetă, am reușit să încheiem un cerc Karmic.

Acum trebuie  doar să rămânem pe val. Acum trebuie să țintim doar spre viitor și să nu mai repetăm greșelile din trecut.

Trebuie să rămânem în vibrația unității, să nu ne prindem în diviziunea mentală ”ei” vs. ”noi”.

Nu uita înțelepciunea pe care ne-o oferă codul numerologic 2020 -  potențial infinit atunci când lucrăm împreună. Când oamenii se unesc, atunci sunt cei mai puternici.

Chiar înainte să ieșim din acest ciclu Karmic, vom simți cum se ridică haosul cel mai puternic. Furtuna mereu se întețește înainte să se calmeze.

Păstrează aceste cuvinte în inimă în călătoria ta, nu doar pe perioada Lunii Pline dar și a lunilor ce vor urma.

Ne-am născut pentru aceste timpuri; sufletul tău a ales să fie acum aici. Trecem planeta în următorul stadiu al acestei conștiințe, iar mintea ta, sufletul tău și trupul tău sunt împreună în acest drum.

Lucruri frumoase așteptă la orizont, iar în perioada acestei Luni Pline, chiar dacă te vei simți iritat, îmbufnat sau poate puțin posomorât, nu uita că totul va fii bine. Chiar dacă vei simți un intens val de emoții ce clocotesc gata să se reverse, nu uita că acesta este momentul pentru care ai lucrat până acum.

Luna Plină în Berbec este începutul sfârșitului lumii pe care o știm. Hai să întrupăm energia de luptător a Berbecului, pentru a intra cu încredere în următorul capitol.

Hai să primim focul în inimile și sufletele noastre și să ducem planeta la următorul nivel.

Nu te bloca în această diviziune, dramă și lucruri din trecut. Rămâi conectat la lumină, la Pământ și la sinele tău superior.

Sursa: https://foreverconscious.com

Traducere: Viorela Popa