După toată tensiunea și toate aliniamentele cosmice rare ce au avut loc în una Februarie, Luna Plină aduce un tonic liniștitor.

Picând în semnul de pământ al zeiței-virgine Fecioara, Luna Plină își va avea apogeul pe 27 februarie, și pare a fii modul perfect de încheiere a acestei luni.

2021 este destinat să fie un an transformativ și, deși  încă mai sunt multe lucruri ce așteaptă să ni se arate, această Lună Plină ne reamintește că am ajuns în locul potrivit.

Apariția sa pe cerul nopții aduce în viețile noaste echilibru, un sentiment de centrare și împământenire.  Ne permite să ne simțim stabili, pare că picioarele și inimile noastre sunt plantate în solul perfect pentru noi.

Februarie a fost o lună de cotitură având în vedere că a adus Steliumul în Vărsător – o aliniere de planete în semnul de aer al Vărsătorului dar și primul dintre cele trei Pătrare ale lui Saturn și Uranus, aceasta fiind una dintre caracteristicile definitorii pentru restul anului.

Toate aceste energii combinate, este posibil să ne fi determinat să facem unele schimbări drastice în viețile noastre. Este posibil să ne fi simțit chemați pentru a găsi o nouă libertate, având toată această energie de aer, ne-am simțit foarte prinși în mințile noastre și în dialogurile interioare.

Este posibil să fi fost prinși între două opțiuni sau să ne fi simțit nesiguri cu privire la atât de multe lucruri. Este posibil ca mintea noastră să fi fost suprasolicitată, evaluând, cercetând și poate chiar rumegând trecutul.

Însă, sub influența acestei Luni Pline în Fecioară, un calm se va pogorî asupra noastră. Va fii un calm ce ne va aminti că stă mereu în puterea noastră să facem ce putem mai bine cu ceea ce avem.

Luna Plină din februarie ne reamintește să ne păstrăm credința, să avem din nou încredere și să știm că schimbarea, în orice formă ar fii ea, întotdeauna ne va duce într-un loc la care niciodată nu am visat.

Cum poți face tot ce e mai bun din orice schimbare? Cum poți îmbrățișa energiile din viața ta actuală și cum poți fii împăcat cu ele?

Nu este întotdeauna ușor să te împaci cu schimbarea și cu starea curentă a lucrurilor însă, orice efort faci pentru a aduce acceptare, oricât de mic ar fii el, poate face o diferență uriașă pentru bunăstarea noastră interioară.

Lunile Pline sunt mereu perioade de iluminare însă, din cauza energiilor în această perioadă, pare că orice este nevoie să iasă la suprafață o va face după trecerea Lunii Pline.

După Luna Plină este posibil să primim unele informații surprinzătoare, poate chiar șocante, ce ne vor schimba starea emoțională și ne vor face să punem totul la îndoială.

Însă, atunci când Luna Plină își va avea apogeul este posibil să pară că lucrurile se așază. Deși Lunile Pline au tendința să intensifice emoțiile, pare că Luna Plină din februarie are o energie mai blândă, și este posibil să ne permită să vedem lucrurile dintr-un nou punct de vedere mai avantajos.

Pare că, vom vedea într-o nouă lumină orice ne este arătat, mulțumită acestei Luni Pline.

Fecioara este reprezentată de zeița-virgină, însă ”virgin” a căpătat un nou înțeles în anii recenți. Virgin implică independență, putere interioară și libertatea de a face ceea ce dorești.

Zeița  Virgină, Fecioara, nu are nevoie de un partener, ea este întreagă și completă așa cum este. Ea deține întreaga putere de care are nevoie pentru a avea o viață completă, fericită și sănătoasă. Această putere nu s-a născut din traumă sau ego, ci din conexiunea ei cu sinele său adevărat și superior.

Abilitatea Fecioarei de a se conecta cu sinele său superior, de a asculta nevoile corpului său, și de a-și urma inima în timp ce rămâne cu picioarele pe pământ, este darul ce ne este oferit sub energie Lunii Pline din februarie.

Multe lucruri ne blochează conexiunea cu sinele nostru superior. Dar așa cum ne reamintește Zeița Virgină, avem mereu puterea interioară de a elimina acele blocaje și de a asculta adevărul și înțelepciunea sinelui nostru superior.

Gândește-te la ce îți blochează ascensiunea spre sinele tău superior. Poate fii o alegere a stilului de viață, propria ta îndoială, sau poate doar nu îți faci timpul necesar pentru a sta jos și a te conecta cu el.

Permite razelor curățătoare ale Lunii Pline să te ajute să eliberezi orice blocaje ce te țin departe de sinele tău superior. Permite puterii acestei Luni Pline să topească tot ceea ce te împiedică să te conectezi.

Uneori energie Fecioarei are tendința să fie super-critică, sau să se gândească obsesiv la lucruri, așa că fii atent la asta, și încearcă să te reîntorci la inima ta dacă observi că te duci pe această cale.

Atunci când ești conectat cu sinele tău superior, ești conectat cu propria ta divinitate interioară și ai abilitatea de a te simți sigur și încrezător în continuarea călătoriei tale.

Sinele tău superior știe calea, așa că fă-ți tip sub energia aceste Luni Pline pentru a te conecta, pentru a bea tonicul liniștitor ce ți se oferă, și pentru a-ți reaminti de propria putere interioară.

Sursa: https://foreverconscious.com