Luna Plină din septembrie este anul acesta pe data de 2, în sensibilul, visătorul și eterul semn al Peștilor.

Există o intensă energie de trezire, în această perioadă, și nu doar pentru că pică în semnul clarvăzător al Peștilor, dar și pentru că face un aliniament armonios cu Uranus.

Uranus este planeta trezirii și schimbării. Ne încurajează să vedem lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Ne ghidează pentru a vedea lucrurile printr-o lentilă nouă pentru a ne eleva conștiința.

Sub influența acestei energii de trezire, pare momentul potrivit pentru a introduce ideea:

Deși Luna Plină pică în semnul Peștilor, dacă ne uităm pe cerul nopții, vedem că de fapt stă în constelația Vărsătorului.

Da, zodiacul vestic și constelațiile nu sunt aliniate. Semnele zodiacale sunt desenate de către astrologi și sunt considerate portaluri pentru a-i ajuta să descifreze o anumită parte a cerului. Nu se potrivesc perfect cu constelațiile reale pe care le vedem pe cer.

Există o mișcare în creștere în comunitatea astrologilor, ce își dorește să aducă mai multă conștientizare asupra acestui subiect.

Fără a ne adânci prea mult în acest subiect – având în vedere că ar putea fii un articol în sine – am simțit totuși chemarea de a onora sistemul zodiacal folosit în astrologia vestică, dar și în cea siderală, aceasta aliniind-se cu constelațiile.

Simt că astrologia vestică ce folosește semnele zodiacale setate se poate numi astrologie pământeană, iar astrologia siderală, ce folosește constelațiile, se poate numi astrologie galactică.

Ambele sisteme au meritul lor. Ambele ne ajută și ne ghidează pentru a înțelege mai bine relația noastră cu cerurile cosmice.

Însă, ceea ce este mai important decât zodiacul sau constelațiile în care va fii această Lună Plină, sunt aspectele din jurul ei. Iar aceste aspecte nu se schimbă, indiferent de ce sistem zodiacal folosim.

Cum am spus mai sus, Uranus este frumos aspectat acestei Luni Pline, ceea ce înseamnă că este destinat să aducă trezire într-un fel sau altul.

Uranus este și guvernatorul astrologiei, și poate mintea ta deja începe să se trezească, pe măsură ce înțelegi că relația ta cu cerurile cosmice, poate fii mai bogată și mai profundă.

Venus și Saturn, sunt și ele active în această perioadă, și este posibil să aducă probleme în lucruri ce țin de relațiile noastre.

Această energie ne îndeamnă să fim stăpâni pe acțiunile noastre și să ne spunem adevărul în loc să fim defensivi.

Ne îndeamnă să nu ne absorbim de orice vină, ci să fim cu adevărat responsabili pentru comportamentul nostru și pentru ceea ce dorim să creăm în continuare.

Existe o intensă energie cardinală în jurul acestei Luni Pline, ceea ce înseamnă că este posibil să preluăm conducerea și să ne găsim independența.

Cu această energie cardinală, există oportunitatea să influențăm prin puterea exemplului – Nu vorbi doar, fă!

Luna Plină din Septembrie, cu siguranță ne poate agita emoțiile și ne poate declanșa unele sensibilități.

Este posibil să ne simțim și deosebit de empatici, prin urmare, dacă ești sensibil la energiile celorlalți, fii sigur că faci tot ceea ce este necesar pentru a te proteja și pentru a-ți reîncărca energia.

Având în vedere că Peștii sunt un semn de apă, poate fii vindecător și restaurativ să petreci timp lângă apă sau să faci o baie cu apă sărată.

Dacă vrei să accesezi mai mult din energia galactică a Vărsătorului, este posibil să găsești sprijin și confort dacă ești de ajutor celorlalți sau dacă stai împreună cu cei dragi.

Deși a fost destul de dificil să ne conectăm cu cei dragi în acest an, este extrem de important pentru sănătatea noastră mentală și emoțională, să rămânem uniți.

Septembrie aduce unele schimbări majore de energie, și se pare că această Lună Plină va fii un felinar ce ne luminează calea și ne pregătește de încheierea acestui an ultra-transformativ.

Asemeni tuturor transformărilor, este nevoie de distrugere pentru ca noul să poată apărea.

Pentru a ne ajuta în acest proces, putem folosi energia bogată a acestei Luni Pline ca pe un catalizator pentru a renunța la așteptări, la ceea ce credeai că ești și la poveștile trecutului tău.

Renunță la cel ce erai ieri, sau chiar acum un moment, și devin-o cel ce ești în acest moment.

În acest moment, nu există nimic de ieri nimic de mâine. Tot ceea ce este real ești tu, chiar aici, chiar acum, în acest spațiu, în acest oraș. Simte asta, simte cine ești în acest moment.

Sursa:https://foreverconscious.com

Traducere: Viorela Popa