2020. Ce mai an a fost. Deși acest an a întors pentru mulți dintre noi lucrurile cu susul în jos, este important să privim în urmă și să vedem ce cadouri ne-a adus, deși pot fii greu de găsit.

Ce daruri ai primit în cest an? Ce ai învățat? Ce ai descoperit? Cum ai crescut?

Indiferent care au fost dificultățile pe care le-ai întâlnit în acest an, mai mult ca sigur există și unele lucruri în viața ta pentru care poți să fii recunoscător. Cel mai probabil există un pic de dragoste, speranță și fericire pe care să o accesezi.

Luna Plină din decembrie 29 decembrie va fii în semnul Racului. Există acest sentiment al intensificării emoțiilor ce clocotesc sub lumina ultimei Luni Pline din acest an.

Pare că emoțiile grele pe care le-am cărat, acum se îngreunează și mai mult, iar în această greutate, este posibil să se spargă de mal precum un val care ne îneacă nu greutatea sa.

Deși este posibil să sune un pic intens, este de fapt extrem de curățător și eliberator.

Există acest sentiment că, povara pe care am purtat-o în spate, greutatea lumii pe care am simțit-o pe umeri, este acum curățată.

Las-o să se ducă. Lasă porțile potopului să se deschidă. Asta ne șoptește această Lună Plină în Rac pe măsură ce ne apropriem de încheierea anului 2020.

Racul este guvernat de Lună, prin urmare Luna va străluci în elementul său în acea seară, mare și plină pentru ca noi toți să o vedem. Pe măsură ce Luna se va întoarce în punctul ei preferat de pe cer, își va putea exprima puterile pe deplin.

Luna reprezintă emoțiile noastre, dar și ceea ce ne face să ne simțim în siguranță. Reprezintă abilitatea noastră de a ne îngriji, pe noi și nevoile noastre emoționale.

Atât de mult din siguranța și bunăstarea noastră a fost pusă sub semnul întrebării în acest an, însă Luna Plină ne reamintește că nu este totul pierdut. Ne reamintește că avem întotdeauna puterea de a crea siguranță, confort, dragoste și căldură chiar în interiorul vaselor noastre corporale pe care le numim ”acasă”.

Suntem chemați spre interior. Suntem chemați să ne îngrijim casa sufletului nostru.

Fă-ți timp să asculți care sunt nevoile corpului, inimii și sufletului tău. A fost îndreptată multă atenție, și chiar frică, asupra stării noastre de sănătate așa că, fă o pauză pentru a onora, îngriji și asista propria ta bună-stare.

Dacă îți reamintești, chiar la începutul anului pe 10 ianuarie 2020, am avut o Lună Plină tot în Rac, însă această Luna a venit însoțită de o eclipsă, iar energia sa a fost mult mai intensă.

Este interesant că am început acest an cu o Lună Plină în Rac, iar acum îl încheiem tot cu o Lună Plină în Rac. Însă, diferența dintre ele este că, acum lucrurile s-au mai îmbunat, energiile nu mai sunt la fel de puternice, există acest sentiment că ne putem odihni.

Racul este al 4-lea semn din zodiac, iar 2020 este și el un an de 4 în numerologie. Numărul 4 reprezintă casa, reprezintă esența noastră și sentimentul interior că suntem acasă.

Cei mai mulți dintre noi am petrecut mult mai mult timp acasă în acest an. Ce ne-a arătat acest lucru? Ce am descoperit pe drum?

Chirion, vindecătorul rănit, este și el extrem de activ în această perioadă. El încurajează ideea de a lăsa apele tulburi să se așeze singure, fără să intervenim sau să încercăm să le ”rezolvăm”.

Sub influența acestei ultime Luni Pline din 2020, Chirion lucrează cu energiile pentru a ne reaminti că nu este necesar să demonstrăm nimănui nimic.

Nu este necesar să purtăm greutatea lumii pe umeri. Nu este nevoie să încercăm, putem doar să fim.

În ce zone din viața ta ai reacționat mai mult decât era cazul? Unde arzi flacăra prea repede sau prea intens? Unde te sărăduiești prea tare?

Aceste zona din viața noastră ne pot indica probleme de nesiguranță. Locul despre care ne pasă prea mult poate indica o problemă mult mai profundă decât putem vedea sub lumina Lunii Pline.

Luna Plină în Rac este și într-un unghi armonios cu Uranus, ceea ce indică posibilitatea de a primi unele răsplăți pentru eforturile noastre. Poate că acestea vin sub formă de daruri tangibile, sau poate vin și pe căi intangibile.

Poate că adevăratul nostru dar este să conștientizăm cât de multe am realizat, cât de mult am crescut, și cât de multă dragoste am revărsat în lume.

Cel mai des ne măsurăm productivitatea bazându-ne pe lucrurile concrete pe care le-am realizat, dar de ce că nu o măsurăm bazându-ne pe cât de mult am iubit, câtă recunoștință am arătat și cât de des am practicat compasiunea.

Luna Plină în Rac va lumina drumul spre noul an. Ne îndeamnă să renunțăm la tot ceea ce ne apasă și la toate sentimentele grele.

Ne cere să renunțăm la tot ceea ce nu ne dorim să mai aducem cu noi în acest nou capitol pe care suntem pe cale să-l începem. Ne îndeamnă să ne eliberă, dar nu prin luptă sau efort, ci prin simplul fapt de a ne permite pur și simplu să fim.

Lasă valurile să se spargă în jurul tău. Lasă valurile emoțiilor tale să fie spălate de mare.

Lasă vibrația aceste Luni Pline în Rac să te liniștească și să te elibereze. Permite energiilor acestei Luni dă te ghideze spre casa ta interioară, unde totul este bine și în siguranță.

Sursa: https://foreverconscious.com/