Super Luna Plină în Scorpion va lumina cerul nopții pe 26 aprilie.

Super Lunile Pline au loc atunci când Luna vine aproape de Pământ, iar acest lucru nu face doar ca Luna să pară mai mare și mai luminoasă, dar îi sporește și potențialul magic.

Lunile Pline găsesc mereu o cale de a trage afară lucruri din noi. Magia lor constă în capacitatea de a aduce lucruri la suprafață, de a arăta răni ascunse și de a agita emoții pe care nici nu am știut că le avem. Din această cauză, Lunile Pline pot fii considerate portaluri potente pentru munca de eliberare.

Ce îți dorești să eliberezi? Ce îți dorești să scoți din viața ta? Cum îți dorești să fii liber?

În timpul acestei Luni Pline este posibil să ne simțim chemați în mod natural să ne eliberăm de lucrurile care nu ne mai servesc țelul suprem.

Întrucât această Lună Plină pică în semnul de apă al Scorpionului, iar Luna este guvernată de elementul apei,este posibil să ne simțim extrem de sensibili și conectați cu sinele nostru superior. Este posibil ca intuiția să ne vorbească cu mai multă claritate, sau este posibil să ne fie mai ușor să simțim energiile celor din jur.

Simțurile noastre mai ascuțite ne pot fii ghid, și ne pot ajuta să călătorim într-un stadiu mai profund de conștientizare și înțelegere. Intuiția noastră este o super-putere valoroasă, iar în noaptea acestei Luni Pline va fii mai ușor să o accesăm.

Prezența energiilor Scorpionului poate indica că suntem chemați să eliberăm și să renunțăm la lucruri de natură psihică sau energetică.

Adunăm energii din jur chiar dacă realizăm sau nu, iar uneori acele energii pot rămâne cu noi. Curățându-ne corpul energetic ne putem întoarce la un stadiu de întregime și echilibru. Ne putem asigura că energia noastră este autentică.

Sub influența acestei Luni Pline, fii sigur că îți faci timp să îți cureți trupul la nivel energetic, poți să o faci printr-o baie fierbinte, lucrând cu cristale sau arzând ierburi sacre.

Alte practici precum acupunctura, reiki, vindecarea pranică și baia de sunet pot fii și ele extrem de benefice pentru curățarea energiilor stagnante din trupul tău.

Setându-ți intenția de a curăța și elibera orice energie ce nu îți mai este de folos, poți accesa potenta putere curățătoare pe care o aduce Luna Plină.

Această Lună Plină sensibilă, nu sprijină doar curățarea și eliberarea psihică, dar și iluminarea și trezirea energetică.

Este posibil ca unele secrete să fie dezvăluite, sau noi informații să iasă la suprafață sub influența acestei Luni Pline. Este posibil și să fim chemați pentru a ne uita în urmă la ultimele luni care au trecut, pentru a primi mai multă claritate asupra unor decizii pe care le-am luat.

Energia Scorpionului este guvernată de Pluto iar, la doar o zi după Luna Plină, Pluto va intra în lumea de jos pentru drumul său anual în retrograd.

Pluto ce intră în retrograd la scurt timp după Luna Plină indică faptul că, orice suntem ghidați să eliberăm are legătură cu ceva ce s-a petrecut în octombrie anul trecut.

Evenimente din acea perioadă este posibil să iasă la suprafață, sau este posibil să simțim nevoia să ne eliberăm de orice bagaj psihic sau emoțional pe care îl avem cu noi din acea perioadă.

Pluto este planeta morții și reînvierii, așa că nu uita că orice a plecat nu s-a pierdut. Trece doar printr-o transformare, și este posibil să începi să vezi semne ale renașterii sub influența acestei Luni Pline în Scorpion.

Uranus, planeta trezirii și a surprizelor, este și ea foarte activă în perioada acestei Luni Pline.

Prezența lui Uranus indică faptul că este posibil ca ceva să ne ia prin surprindere, sau este posibil să trăim o schimbare sau un eveniment spontan. De fapt, întreaga săptămână  de dinaintea Lunii Pline ne oferă această energie haotică a lui Uranus, prin urmare este posibil să ne simțim oarecum extenuanți în momentul în care Luna Plină va înflori pe deplin.

Dacă te simți împrăștiat, fii sigur că rămâi împământenit și ai grijă de tine. Nu uita că, oricare ar fii lucrul care te face să te simți neliniștit poate servii și drept indiciu ce îți arată unde trebuie să sapi mai adânc.

Uneori, atunci când apar energii agitate și anxioase, ne dorim să le îndepărtăm. Însă, energia Scorpionului încearcă să ne învețe că uneori, singura cale de ieșire este dacă treci prin ele. În loc să încercăm să plutim la suprafață, ar trebui să ne scufundăm pentru a ne permite să explorăm orice găsim acolo, oricât de inconfortabil ar fii.

În general, atunci când ne protejăm și renunțăm, orice energii inconfortabile pe care este posibil să le simțim vor trece iar noi vom rămâne cu o nouă înțelepciune, o înțelegere mai profundă, mai multă compasiune și o mai bună înțelegere a întregului.

Există putere în a învăța să fii prezent în emoțiile inconfortabile ce apar în această viață. Și, deși îngrijirea personală este extrem de importantă sub influența acestei Luni Pline, oferă-ți oportunitatea de a te scufunda în orice haos simți că ești chemat.

Super Luna Plină în Scorpion ne oferă intensitate și sensibilitate, dar și o oportunitate de aur pentru a elibera, în special la nivel energetic.

 

 

Sursa: https://foreverconscious.com