Mai 7 va aduce cea dea treia, și ultima, Super Lună Plină din acest an, în semnul Scorpionului. Această Lună Plină ne ghidează pentru a onora frumusețea sfârșiturilor. Este extrem de curățătoare și purificatoare, și ne va pregăti pentru sezonul eclipselor.

Clarvăzătoarea Esie Wheeler, a vizualizat simboluri pentru gradele energetice din zodiac. Aceste simboluri se numesc Simboluri Sabiene, iar fiecare poartă propria sa înțelepciune intuitivă.

Luna Plină din mai 2020 pică la 17 grade de Scorpion, Iar Simbolul Sabian pentru acest grad este ”Lemnul bogat în culorile toamnei”, semnificând o perioadă pentru onorarea frumuseții sfârșiturilor.

Așa cum pădurile arată atât de frumos în culorile toamnei, la fel putem găsi frumusețea și în lucrurile ce ajung la final.

La sfârșit, totul are sens. La sfârșit, ne putem uita înapoi pentru a vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă. La sfârșit, putem vedea cum toate piesele din puzzle-ul la care am lucrat, se așează la locurile lor. În final, simțim un fel de calm pentru că totul s-a terminat, totul este gata.

Finalurile poartă uneori și o durere sau tristețe. Poate fii trist să vedem cum ceva pleacă din viața noastră, dar dacă ne deschidem, putem avea conștientizarea că, o dată cu acest sfârșit vine și un nou început.

Așa cum toamna este o perioadă de retragere și moarte a Mamei Natură, este și startul unui nou început, pe măsură ce copacii își pierd frunzele, acestea fertilizează solul, oferind din nou viață în lunile ce vor urma.

Sfârșiturile sunt un fel de iluzie, așa cum spunea poetul Rumi – ”nu plânge, căci tot ceea ce iubești se va întoarce în ală formă.”Și se pare că exact asta de ghidează această Lună Plină să descoperim.

Vezi dacă poți găsi frumusețea în orice sfârșit ce ți-a fost dat în viață. Vezi dacă poți vedea confortul și pacea ce vin atunci când știi că nu mai poți face nimic.

Inspiră adânc, expiră ușurat. Acum s-a terminat. Cu orice te-ai fi confruntat. Cu orice te-ai fi luptat, acum s-a terminat, s-a terminat.

Încearcă să capitulezi  și să cauți în viața ta bogatele culori ale toamnei în viața ta. Găsește frumusețea în tot ce a fost o dată, găsește relaxarea în faptul că acum s-a terminat.

Plângi dacă simți nevoia, râzi dacă simți asta; aprinde o lumânare pentru a-i onora pe cei morți, și păstrează-ți în inima promisiunea unui nou început.

În timpul celei de-a treia, și ultimii, Super Luni Pline din acest an, ne vom simții gândurile și emoțiile scoase afară din noi.

Este posibil să ne simțim extrem de sensibili și să avem unele toane și, asemenea Scorpionului, este posibil să fim tentați să ne folosim țepii dacă oamenii se aproprie prea tare!

Luna Plină în Scorpion este extrem de curățătoare și ne poate ajuta să scoatem afară lucruri ce nu ne mai sunt de folos, ce ne trag în jos, sau ne fac să ne simțim blocați.

Dacă ne lăsăm sentimentele libere, dacă ne dăm timp să procesăm modul în care ne simțim, atunci ele vor veni și vor pleca, vom simți o eliberare, ca și cum ne-a fost luată o patra de pe umeri.

Luna Plină în Scorpion este mereu una specială căci semnifică transformarea ce este mereu posibilă.

Așa cum scorpionul își leapădă pielea, și noi putem începe din nou. Și noi ne putem transforma pur și simplu făcând alegeri diferite și gândind lucruri diferite.

Indiferent care este semnul nostru zodiacal, cu toții putem folosi un pic din înțelepciunea Scorpionului pentru a aduce transformare și pentru a face schimbări în viața noastră, dacă de asta avem nevoie.

Energia Scorpionului este extrem de intuitiva dar și protectivă, prin urmare putem folosi această energie pentru a ne conecta la intuiția noastră și pentru a ne proteja câmpul energetic.

Am petrecut atât de mult timp în aceste ultime uni spălându-ne pe mâini și îngrijindu-ne de sănătatea noastră, așa că hai să acum să ne îndreptăm atenția și spre sănătatea noastră psihică, hai să ne concentrăm și pe sănătatea noastră energetică, curățându-ne aura și energia spațiului în care locuim.

Prin urmare, în noaptea ultimei Luni Pline din an, permite-ți să găsești frumusețea în orice sfârșituri îți vin în cale.

Fă pace prin durere, prin permitere, și prin onorarea noului început ce acum se arată.

Asemenea culorilor bogate ale toamnei, asemenea apusurilor pe care le vedem în fiecare zi, și noi putem găsi frumusețea în sfârșituri.

Sursa: https://foreverconscious.com