Marte, planeta acțiunilor și motivației, a fost retrogradă, sau cum ar spune cei din antichitate a călătorit prin Lumea de dincolo, în ultimele nouă luni.

Marte intră în mișcare retrogradă la aproximativ fiecare doi ani, prin urmare atunci când se întâmplă, tindem să îi simțim intens influența.

Atunci când o planetă întră în mișcare retrogradă, energia s-a se exprimă mai mult intern decât extern, ca și cum energia planetei ar fii filtrată prin noi la cel mai profund nivel.

Deși Marte a lucrat în cele mai profunde adâncimi ale noastre, este posibil ca noi să nu fi fost conștienți de ceea ce încerca să ne învețe cu exactitate.

Însă acum, când Marte își va începe mișcarea directă pe 13 noiembrie, va începe să se ridice la suprafață, în mintea noastră conștientă, vom începe să vedem ce mesaje are Marte pentru noi.

Orice muncă interioară ar fi făcut, acum va fii arătată, iar cel mai probabil vom putea să luăm această nouă informație și o vom folosi pentru a ne evolua viețile.

Întrucât Marte reprezintă motivația și acționarea, oricând primim noi înțelesuri de la el, acestea ne vor ajuta să facem schimbările atât de necesare.

2020 a adus schimbări indubitabile în viețile noastre, însă Marte în mișcare directă va aduce un nou val de energie și o explozie de inspirație.

După multe luni în care am fost ținuți înapoi, vom simți în sfârșit sprijin pentru a merge mai departe și pentru a întreprinde acțiunile pe care ni le dorim,

Este posibil să avem inspirație proaspătă, și este posibil chiar să simțim că unele proiecte pe care le-am început mai devreme în acest an, primesc un nou imbold de energie.

Dacă ai lucrat la ceva, și ai avut dificultăți în a porni acel lucru, este posibil ca Marte în mișcare directă să te motiveze pentru a pune lucrurile în mișcare.

Pentru a te ajuta la activarea acestei energii, ia în calcul aducerea unor schimbări în proiectul cu care ai avut dificultăți.

Caută noi inspirații și poate încerci să îți deschizi mintea pentru a vedea lucrurile diferit.

Făcând unele schimbări și conectându-te la lecțiile pe care le-a adus Marte retrograd, te va ajuta să îți pui proiectele în mișcare cu mai multă viteză și ușurință.

Marte în retrograd reprezintă doar Universul ce ne reamintește să încetinim și să ne relaxăm.

În această lume agitată, uităm uneori să punem pauză și să reflectăm la ceea ce facem și la locul spre care ne îndreptăm.

Uneori continuăm să mergem fără a ne opri pentru a reflecta asupra locului în care ne duc acțiunile noastre. Uneori doar urmăm mulțimea întrucât este cel mai simplu lucru de făcut.

Când Marte este în retrograd, ne reamintește că acțiunile noastre au consecințe și că, în orice moment, putem alege să urmăm o altă cale și să luăm alte decizii.

Nu este nevoie să mergem cu turma pe un drum, în schimb ne putem asculta chemarea sufletului și putem acționa spre direcția care ne atrage cel mai puternic.

Atunci când Marte este retrograd reprezintă o perioadă pentru noi în care să reflectăm dacă acțiunile noastre ne duc spre viața pe care ne-o dorim sau ne îndepărtează de ea.

Atunci când Marte reintră în mișcare directă lucrurile vor reintre în normal, însă dacă ne putem deschide spre ceea ce încerce să ne învețe această energie, și putem face unele schimbări bazate pe îndrumarea pe care am primit-o, este posibil să descoperim că ne putem atinge visele mai rapid și cu mai multă ușurință.

Fii atent la felul în care se desfășoară lucrurile în interior în primele zile în care Marte intră în mișcare directă, pentru a căuta indicii despre ce acțiuni te ghidează Universul să întreprinzi.

Marte nu va mai intra în retrograd până în octombrie 2022.