Septembrie este o lună foarte specială în cilul numerologic al anului. Este o lună de vârf, ceea ce înseamnă că numărul asociat acestei luni este numărul asociat anului în care ne aflăm. Suntem într-o lună de 4, într-un an de 4.

În această dublă energie a structurii, numărul fundației 4, vom avea parte de multe momente de revelație. Mai apoi, Octombrie ne va oferi un demo al felului în care va arăta anul 2021, întrucât este un an de 5 iar 2021 este un an de 5. Însă acum suntem aici să integrăm pe deplin, să înțelegem și să transmutăm lecțiile numărului 4.

Care este energia lui 4?

Potrivit  numerologiei, energia lui 4 aduce reflectare și schimbare acolo unde este necesară. Ce schimbări trebuie făcute în fundația pe care ne-am clădit societatea? Ce schimbări trebuie să continuăm să înfruntăm? Ce mai este necesar să facem înainte să ieșim din 2020? Toate acestea sunt întrebări pe care să ți le pui această lună.

Acum este și perioada din 2020 în care este posibil să te simți chiar și mai constrâns, întrucât 4 este extrem de rigid și structurat. Însă frumusețea lui 4 constă în faptul că este și numărul ce reprezintă reușitele. Așa cum cărbunele trebuie să fie supus unor presiuni enorme pentru a se transforma într-un diamant, și noi trebuie să trecem prin presiuni pentru a avea curajul de a face schimbări reale și de lungă durată. Nu uita: Uneori ai nevoie de disperare pentru a ajunge la reușită.

Acesta a fost un an măreț pentru a identifica tot ceea ce nu ne mai este de folos. O pandemie cuplată cu neliniște civică și tensiuni politice au dus la o puternică diviziune. Putem spune că: 2020 a adus lumină în lăcașul bestiei. Este întuneric în societatea noastră, iar acesta trebuie smuls din rădăcini. însă pentru unii aceasta a fost o pastilă greu de înghițit. Pentru alții, diviziunea și corupția puterii au fost mereu cunoscute. Însă pentru noi toți, acesta a fost un an în care ni s-au arătat multe adevăruri, iar acum trebuie să decidem colectiv ce vom face cu această informație.

Iar asta necesită o muncă îndelungată – însă asta reprezintă numărul 4! Este timpul să ne uităm unde am fost în acest an și să ne înălțăm cu ocazia de a crea o nouă fundație a locului spre care vrem să mergem. Ești pregătit?

Sursa:https://www.mindbodygreen.com/

Traducere: Viorela Popa